Instalace CZ dle návodu Sunnysoftu nefunguje (vyřešeno)

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Post Reply
jsznb
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Post by jsznb »

Dobrý den, dle návodu na http://www.sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false; jsem do TP 2 nainstaloval novou ROM (je tam ke stažení). Instalace proběhla korektně, systém v ENG se spustil bez problémů. Poté jsem dle návodu nainstaloval CZ s tím, že na konci vyskočilo okno s červeným křížkem s uvedením, že soubory byly změněny. Po HR telefon ovšem stále nenabízí volbu jazyka a telefon se spustí v ENG. Nevíte kde může být zakopaný pes? Opakováno na 2 PC a stále stejné. Díky.

Edit: Už ano, řešení je zde http://www.sunnysoft.cz/htc/sub/faq.html" onclick="window.open(this.href);return false; Pomohlo nastavení PC dle návodu.
Jaroky
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC Touch Pro2

Post by Jaroky »

Nevím, zda-li budu umět pomoct, ale popisuješ to jako podobný problém, který jsem řešil, když jsem si udělal update na ROM 6.5. Jeden člověk ze Sunnysoftu mi tehdy poradil vyndat z telefonu SIMku, pak telefon rozběhnout a udělat HR. Při opětovném naběhnutí systému už software "neobejde" možnost nastavení jazyka, tedy češtiny. Až se nastaví čeština je samozřejmě potřeba telefon vypnout a vložit SIM - čeština už však v telefonu zůstane. Netuším proč to musí být takto komplikované (vzdávám tímto hold Sunnysoftu), ale u mě to fungovalo.
ljelen
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC VOX

Post by ljelen »

Čeština funguje, ale pozor, na Windows Vista a 7 ji nenainstalujete, vyhodí to vždy chybu, musíte instalovat jen na Windows XP. Instalace ROM je funkční na všech systémech.
Post Reply

Return to “HTC Touch Pro2”