Xperia X2 se dočkala vlastní sekce na Xda-developers

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Odpovědět
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Xperia X2 se dočkala vlastní sekce na Xda-developers

Příspěvek od Ruslan Botsyurko »

Není tajemstvím, že Sony Ericsson v době vydání Xperie X2 na trh neměl tak úplně odladěný software. Vedly se o tom rozsáhle diskuze a tento fakt také příliš nepřidal nástupci modelu X1 na popularitě, kterou by si po konstrukční stránce jistě zasloužil. Jedinou nadějí stávajících i potenciálních majitelů tohoto zařízení byla neoficiální podpora ze strany xda-developers.com.

obrázek

Administrátoři fóra však s tímto poměrně dlouho otáleli; pravděpodobně proto, že bylo fórum původně zaměřeno pouze na HTC zařízení (Xperii X1 vyrobilo pro Sony Ericsson rovněž HTC). Po nedávném rozšíření o další výrobce, a dokonce také o platformu Android, už ale nebyl důvod podporu X2ky odkládat. Již těsně před jejím uvedením na trh se v sekci o X1 objevovaly součásti ROM vyextrahované z předprodukční X2ky a některé prvky jako Panel Manager, X2 panely, dialer, SW klávesnice a další se staly brzo populárními i mezi uživateli X1čky, do které se již dají tyto součásti instalovat jako běžný CAB. Vlákna vztahující se k Xperii X2 se v sekci věnované X1 časem hromadila a kvůli přetrvávajícímu zájmu uživatelů se objevila na Xda-developers anketa, kde se dalo hlasovat, zda má být pro X2 vytvořená podkategorie, nebo přímo samostatná sekce.

82% uživatelů hlasovalo pro celou sekci a dnes večer se objevil na oficiálním twitter kanálu Xda-developers příspěvek informující o vytvoření nové sekce pro Xperii X2.

obrázek

Zda se dočkáme i nové stránky na Xda-Wiki není zatím známo, nicméně podpora ze strany Xda-devu jistě potěší současné i budoucí majitele tohoto zařízení.
Odpovědět

Zpět na „Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 hostů