Zdravim....
Mam HTC HD2 z USA (T-MOBILE US verze). Dnes jsem nedopatrenim (prehledl jsem se) nainstaloval ceskou oficialni ROM pro CZECH T-MOBILE (RUU_Leo_TMO_CZ_1.72.113.4_Radio_CRC_Signed_15.32.50.07U_2.07.51.22_2_Ship).
Samozrejme telefon mrtvy!!!!! Nejde zapnout, ani pri zastrceni nabijecky se nerozsviti diodka.... Takze ani do BOOTLOADERU se nedostanu.
Asi servis - ale pomuzou tam vubec? Co se s tim da delat? Predelat svaba s ROM? Nova deska? Moznost nejakeho JTAG?
Nevite nekdo, jak z toho ven?
Diky za kazde info.....
Georgesoft.
Mrtvy HTC HD2
-
georgesoft
- nováček

- Zařízení: plán. HTC HD2
Mrtvy HTC HD2
Zkusil bych mail do VSP data, zda vubec tady umi s US verzi a kolik by to hodilo... S tim ze proste najednou nebootuje, neni nutne zminovat proc :o)
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Mrtvy HTC HD2
Dejte vedet jak jste dopadl pripadne u VSP Data,umim napravit,ale zadarmo to nebude.Kdyztak SZ.
Bojim se,ze budou chtit vymenit desku.Zkuste to,nic za to nedate.
Bojim se,ze budou chtit vymenit desku.Zkuste to,nic za to nedate.
-
georgesoft
- nováček

- Zařízení: plán. HTC HD2
Mrtvy HTC HD2
z VSP data mi napsali, ze opravuji zarucne jen vyrobky z EU - jine nemaji zarucne proplaceny.... Pry se ale pokusi domluvit primo s HTC, jestli by tento muj mobil nesel take opravit u nas. Ale vypada to, ze pokud vymeni zakladni desku, prijdu o vyhody US verze - daji mi tam EU okuchanou verzi :(. No do USA to urcite posilat nebudu - ani nevim kam (primo T-Mobile?). Ten mobil jsem dostal jako darek od segry - koupeny pry jako novy pres EBAY.
to HTCJIRKA: pokud vis jak na to, dej vedet, urcite se domluvime.... Psal jsem SZ, pokusil jsem se te kontatovat i pres ICQ.
Update:
Kdyz strcim ten mobil do pocitace pres USB, vybehne hledani ovladacu pro
Qualcomm CDMA Technologies MSN
Ale ovladac to nenajde.....
Mozna kdybych to byl schopen pripojit pres USB, mohl bych zkusit tento postup
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=668347" onclick="window.open(this.href);return false;
ale nemam ovladac na USB.
Nejake napady?
Mam WIN7 32bit a (zkouseno i na druhem PC - 64 bit)
-- doplnění předchozího příspěvku (úte kvě 18, 2010 14:10) --
toHTCJIRKA:
Slibujes "umim napravit,ale zadarmo to nebude". Na mou SZ nereagujes (uz mi to hlasi, ze sis ji precetl).Proc? Byl to jen tvuj plany vykrik do tmy? Nebo jsi po operaci v nemocnici? Jestli jo, rychle se uzdrav
to HTCJIRKA: pokud vis jak na to, dej vedet, urcite se domluvime.... Psal jsem SZ, pokusil jsem se te kontatovat i pres ICQ.
Update:
Kdyz strcim ten mobil do pocitace pres USB, vybehne hledani ovladacu pro
Qualcomm CDMA Technologies MSN
Ale ovladac to nenajde.....
Mozna kdybych to byl schopen pripojit pres USB, mohl bych zkusit tento postup
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=668347" onclick="window.open(this.href);return false;
ale nemam ovladac na USB.
Nejake napady?
Mam WIN7 32bit a (zkouseno i na druhem PC - 64 bit)
-- doplnění předchozího příspěvku (úte kvě 18, 2010 14:10) --
toHTCJIRKA:
Slibujes "umim napravit,ale zadarmo to nebude". Na mou SZ nereagujes (uz mi to hlasi, ze sis ji precetl).Proc? Byl to jen tvuj plany vykrik do tmy? Nebo jsi po operaci v nemocnici? Jestli jo, rychle se uzdrav