HTC Desire - obecná diskuse
asi ano, taky mě tahle možnost napadla... pro jistotu jsem se ptal, chvilku jsem měl strach jestli nemám špatně usazený displej. Ono je to usazaní i lehce vidět na tom těsnění mezi displejem a rámečkem. v jednom místě není uplně rovné, ale to je mini detail.. cvičně jsem koukl na video u alzy, kde tel představují a ty to těsnění mají po obou stranách úplně křivé..
-
malcor
- nováček

- Zařízení: HTC Desire
Jo, na mezeře mezi displejem a rámečkem je to vidět líp. Nalevo tam strčím papír. Na pravo ne. je to teda úplná kravina, ale všiml sem si toho proto, že mě tam včera zalezlo zrnko prachu tak sem ho doloval, protože zatím jsem posedlej novostí zařízení a rozčilovalo mě tam 
jojojo mám uplně stejné problémy

-
xcookx
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia e51,Samsung s5230,HTC Desire
To ja nemam nic,okraj je trochu ostry ale jeto tim ze je to kov.
-
janiss
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Dnes som mal moznost drzat v ruke desire nezda sa vam ze ma display priliz daleko od sklicka.Malvsom ho len minutku v ruke nepozeral som velmi ale zostal mi taky pocit ze ho ma daleko.Vlastne ze je velka medzera medzi sklom na ktore klikame a displayom.Mam len ja taky pocit alebo ho ma este niekto?
-
Zdenek1959
- nováček

HTC Desire: všeobecné a specifické dotazy
Velmi se omlouvám, že jsem se na tomto obecném fóru snažil zjistit, proč má můj Desire takové problémy s přístupem na net. Takže v obecné rovině uvádím, že mě překvapilo, že tak skvělý mobil za takové peníze nezvládne to, co v této oblasti zvládala zcela bez problémů má předchozí prostinká a laciná Nokia 5000 - vždy jsem se s ní na net dostal a zpravodajské servery četl. Pevně věřím, že chyba není v mobilu ani v O2, ale ve mně a že mi někdo z vás pomůže.Jiří Hrma wrote:Přátelé, chtěl bych vás požádat - pokud máte k HTC Desire nějaký "více specifický" problém, který se přímo týká nějakého tématu (fotoaparát, GPS, výdrž...), založte k němu téma nové (některá už tady téma založené mají) a tuhle diskuzi ponechejte spíše pro dotazy všeobecné, ať není všechno namíchané v jednom tématu dohromady. Ulehčíte nám tím práci při promazávání offtopic příspěvků a jiným uživatelům to zase usnadní orientaci, protože nebudou muset pročítat X stránkové téma. Díky moc.
Aby to nebylo až tak obecné, tak připomenu, že používám WiFi a O2 Internet v mobilu na předplacenou kartu a že mi Desire často hlásí "Připojení se nezdařilo. Pro používání této aplikace potřebujete síťové připojení. V Nastaveních zapněte mobilní síť nebo Wi-Fi". To přitom nastavené a připojené mám (ikonky Wi-Fi a Mobilní sítě jsou zelené). Zatím nejvíce pomáhá, když nespoléhám na nastavení "Použít k přenosu dat mobilní sítě když není v dosahu WiFi". Prostě když mám WiFi signál, tak (otrocky) ručně vypínám Mobilní síť a zapínám WiFi, když jej nemám, tak zapínám Mobilní síť a vypínám WiFi. Systém by to měl asi dělat sám, ale výsledek nebývá uspokojivý. Většinou to končí tím, že na stavové řádce nemám ani ikonku WiFi, ani ikonku G sítě a to i přesto, že příslušný widget (např. WiFi) je zelený. V nastavení Bezdrátová připojení pak u WiFi je cosi jako "Probíhá nastavení sítě" a to tam je desítky minut. Takže to řeším tak, jak jsem popsal.
-
Gorr GrimWolf
- nováček

Já si nemůžu pomoc ale nativní HTC aplikace mě opravdu dost rozčilují. Vám nepříjde třeba kalendář a jeho agenda zpomalenější než jsou jiné programy? Stejně tak třeba SMS, listování určitě není tak "smooth". Ale asi sem zhýčkaný.
-
Kvetakomil
- nováček

- Zařízení: LG Optimus 2X
Lidi, take vam nekdo ukradl jeden MPixel z fotaku? But inzenyri v HTC neumi pocitat a nebo 2592x1552 je vice nez 4022784, cili 4.02MPix. Ze by se zaokrouhlovalo az tak nahoru??? A nebo nas proste jen vodej za nos se 4Mpixelovym fotakem. Stacit mi to staci, ale nechapu, proc teda neuvadi na rovinu, ze to ma 4MPix.
-
elka
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire - Rooted Official HTC Android 2.2
A používáš místo nich nějakou alternativu?Gorr GrimWolf wrote:Já si nemůžu pomoc ale nativní HTC aplikace mě opravdu dost rozčilují. Vám nepříjde třeba kalendář a jeho agenda zpomalenější než jsou jiné programy? Stejně tak třeba SMS, listování určitě není tak "smooth". Ale asi sem zhýčkaný.
-
Gorr GrimWolf
- nováček

Zatím ne, právě jste se díval na ROOT a ROMky a zatím nic extra. Chtěl jsem zkusit originální programy od Google, ale v telefonu asi nebudou a na Marketu jsem je nenašel. Takže pokud někdo zná například adresu s odkazy na stáhnutí přímo do telefonu, budu velice rád. Nebo na kvalitní alternativu.
-
Vitezslav2
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7
Můžete mi někdo poskytnout informaci,jaké dělá Desire fotky v porovnání s Legendem?Mám na mysli kvalitu.Děkuju za informaci.
-
janiss
- častý přispěvatel

Kvetakomil ono to nieje fotakom ze fotka ma 4mpx.Ono to je tym ze mas zapnuty sirokouhly rezim.Skus vypnut sirokouhly rezim fotenia a urob fotku normalnu 4:3 a uvidis ze ta fotka bude mat 5 mpx.Je to hlupe ale co narobis.Kvetakomil wrote:Lidi, take vam nekdo ukradl jeden MPixel z fotaku? But inzenyri v HTC neumi pocitat a nebo 2592x1552 je vice nez 4022784, cili 4.02MPix. Ze by se zaokrouhlovalo az tak nahoru??? A nebo nas proste jen vodej za nos se 4Mpixelovym fotakem. Stacit mi to staci, ale nechapu, proc teda neuvadi na rovinu, ze to ma 4MPix.
Mám HTC Legend a mám ten samý problém... Nepřijde mi potvrzení o doručení, byť mám všechno nastaveno...adebzen wrote:Mám nastaveno,aby mi přicházela informace o doručení SMS. Bohužel se tak neděje. Máte to stejně jako já,nebo je jiné řešení ?
Ahoj asi hloupa otazka, ale kdyz jsem doma kde mam pristup na wifi tak si telefon sam najde nejrychlejsi pristup na net? Nebo si clovek muze zapnout a vypnout jake pripojeni momentalne chce?
spindl: kdyz podrzis zpravu co jsi poslal, tak klikni na zobrazit potvrzeni... neni to problem jen hledat
heblik: kdyz mas pripojene wifi, tak se automaticky deaktivuje 3G a jedes jen pres wifi.
heblik: kdyz mas pripojene wifi, tak se automaticky deaktivuje 3G a jedes jen pres wifi.
-
mKabel
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Sensation, previous: HTC Desire
Také jste si všimli, že podle kalendáře máme dnes "deň matiek"... je to taková hloupost no, ale... 
-
janiss
- častý přispěvatel

Ale ved v Nedelu bool den matiek..
-
malcor
- nováček

Jsi si tím jistý? Mám na ploše Data counter widget a přišlo mi, že když jen zapnu doma wifi tak, že se mi některá data tahají i přes Edge. Takže to pro jistotu doma vypínám. Schválně to ještě vyzkouším.NeoPlex wrote:... kdyz mas pripojene wifi, tak se automaticky deaktivuje 3G a jedes jen pres wifi.
Mám Desire teprve chvilku a je to můj první Android, nicméně první dojmy - je to špica.
Chtěl jsem se zaptat, nevíte někdo zda má Desire nějaký měřič (čítač) přijatých a odeslaných dat? Mám sice zaplacený datový tarif (100MB měsíčně), ale nevím zda mi bude po přechodu na android stačit.
Chtěl jsem se zaptat, nevíte někdo zda má Desire nějaký měřič (čítač) přijatých a odeslaných dat? Mám sice zaplacený datový tarif (100MB měsíčně), ale nevím zda mi bude po přechodu na android stačit.
-
elka
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire - Rooted Official HTC Android 2.2
Nemá, ale můžeš si stáhnout z Android Marketu např. Data Counter Widget