jsem uplnej zacatecnik tady i s typem telefonu jako je Desire
Ziju v Anglii (pisu to proto, ze nevim, jestli je nejakej rozdil mezi sluzbami od Vodafonu v UK a v CR). Takze, chystam se si od Vodafonu poridit HTC Desire.
Zajimalo by me, co vsechno je placeny a co je 100% gratis. Predbezne jsem si stahnul cesky navod na Desire. Vezmu treba to "pocasi". V navodu je, ze se musim pripojit k Internetu, abu se mi to pocasi zobrazilo na screenu. Znamena to, ze kdykoli budu chtit mit to pocasi na screenu, tak budu muset bejt po celou tu dobu pripojenej k netu? Dal by me zajimalo, jestli ten Internet je gratis (myslim takovy ty zakladni veci, treba jako to pocasi apod.)
U dalsi otazky bych chtel podotknout, ze ja nemam smlouvu s Vodafonem. Osoba, ktera ji ma a chce pokracovat dal v pausalu dostane tenhle telefon gratis jako "phone upgrade" a venuje mi ho. Zajimalo by me, jestli v tom nebude nejaka prekazka, jestli si budu moct dat do Desire svoji SIMku (taky Vodafone), ale dobijet si kredit.
A jako posledni vec by me zajimalo, jestli ten telefon bude fungovat v Ceske republice. To je asi moronskej dotaz, ale ja se fakt v "sitich" a vsech dalsich kravinek fakt nevyznam, proto se chytam stebla tady
Diky,
Lukas