DroidBox - editace TXT souboru

Zajímavé programy a aplikace pro Android
Post Reply
elka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire - Rooted Official HTC Android 2.2

DroidBox - editace TXT souboru

Post by elka »

Používáte někdo Droidbox (neoficiální aplikace pro službu Dropbox.com)? Když chci editovat nějaký soubor a dám pak uložit, dostanu suchou hlášku "File could not be saved"
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Zařízení: SGN

DroidBox

Post by Luboš Klicpouch »

Co myslíš tím editovat soubor? Tam lze jen přejmenovat ne? Bohužel neumím poradit, protože mě funguje dobře.

Pokud ale budeš mít problémy a nadále, založ si účet na http://www.goaruna.com" onclick="window.open(this.href);return false; a stahni aplikaci GoAruna. Je to lepší než Dropbox.
elka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire - Rooted Official HTC Android 2.2

DroidBox

Post by elka »

Myslím tím, že když mám na Dropboxu textový soubor a otevřu ho v Droidboxu, nabídne mi systém otevření v textovém editoru. Něco tam dopíšu, je tam možnost SAVE, ale po ní vyskočí ta hláška.

Goaruna jsem zkoušel, ale dlouhodobé používání dropboxu mě nějak nedovoluje měnit :)
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Zařízení: SGN

DroidBox

Post by Luboš Klicpouch »

Aha, textovou poznámku, tak jsem to zkusil a hlásí mě to stejnou chybku v základním file editoru. Uložit jde ovšem přes file editor aplikace ES File Explorer, uloží se ale vždy pouze lokální kopie. Aby jsi mohl uloženou poznámku sdílet na Dropbox, je nutné jí pak uploadovat (přepsat původní txt soubor).
Post Reply

Return to “Aplikace a software”