Miasto Muzyki: 84 internetových rádií pro WM zcela zdarma

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
RDT
VIP
VIP
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS

Post by RDT »

Nenechte se odradit polským názvem, protože pokud máte rádi hudbu, neměli byste přehlédnout tuto aplikaci pro poslech 84 hudebních stanic všech žánrů. Potřebujete jen neomezené internetové připojení. Na rozdíl od jiných programů pro streamování rádií uvidíte i aktuální seznam skladeb a dokonce i obrázek hraného alba nebo singlu. Prostředí je jednoduché a bez jakýchkoli voleb.

Informace: Tato zpráva původně vyšla na serveru Windows Mobile Downloads, kde najdete další užitečné informace.

Pokud jste měli problémy s vypínáním displeje při přehrávání, zkuste tuto nově vydanou verzi 1.22. První spuštění bude trvat o něco déle. Potom se již zobrazí seznam všech stanic. V dlouhém listu se roluje tahem, vybranou stanici stačí stisknout, okamžitě se začne přehrávat. Nahoře budou informace o právě vysílané skladbě včetně obrázku, níže seznam již odvysílaných a nadcházejících skladeb i s časem jejich vysílání. Tlačítky „+“ a „-“ se mění hlasitost, tlačítkem „||“ přehrávání zastavíte a „>“ opět zahájíte. V pravé nabídce „Menu“ -> „Screen off“ lze vypnout displej, kdyby vám nefungovalo klasické uspání zařízení; volba „Mute“ úplně vypne zvuk. Autorem aplikace je RMF FM, všechny stanice jsou z miastomuzyki.pl. Verzi 1.22 můžete stahovat z naší download sekce.

obrázek
slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Post by slawski »

:tlem: super přes WIFI FUNGUJE! musím vyzkoušet přes GPRS ?!
Mauik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Cruise (Polaris)/HTC HD2/Dell Streak

Post by Mauik »

celkom fajn aplikacia, len ziac cez EDGE takmer nepouzitelna. samozrejme zalezi od kvality signalu. skoda, ze sa tam neda nastavit buffer alebo nieco. alebo som len tie nastavenia nenasiel? kazdopadne sa mi viac osvedcil Resco Radio, aj ked s horsim GUI
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Resco je ale placený, tohle je freeware, což je pro spoustu lidí dost podstatné :-) Jinak přes EDGE to opravdu nepojede, chce to alespoň 3G nebo ideálně Wi-Fi.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

2 Jerrry:
Mně šlapala např. Amnesia přes EDGE jak po másle (kolem 400kbps) a nesekala se, akorát jsem si to dost brzo rozmyslel, když jsem se podíval na zběsilý tok dat ve Wireless monitoru :) 100MB FUP by byl tentam než by dohrál track. Doufám ale, že už konečně Vodafone pokryje Plzeň 3G sítí, abych si mohl upgradovat internetový tarif.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Amnesia rádio mi přes EDGE fungovalo i na iPhone (tam je to jako samostatná aplikace z App Store).
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Tak to by mohl možná i tenhle program přehrávat online radia i přes EDGE, nebo je nějak datově náročnější?

Dejte někdo report až ozkoušíte, mně se ho nechce zbytečně instalovat a odinstalovat když bych ho kvůli omezení datového tarifu využil jen doma na wifi, kde si stejnětak můžu ale pustit to online radio přes PC.
s.s.rock
varování
varování
Zařízení: Samsung Note2, dříve HTC Desire S, HTC Touch Pro2

Post by s.s.rock »

Pres EDGE to jede, nonekdy se jakoby sekne aby si prednacet data. ;-) Pocitejte 15MB prenesenych dat za 20minut poslouchani.
TMASKA
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2

Post by TMASKA »

prestalo mi to dneska fungovat - vam to dneska jede ? - verze 135

verze 1.36
http://www.miastomuzyki.pl/?p=gadzety" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”