WM6.5 - klasicke Start Menu
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
Zdravim vsechny,
nevite nahodou nekdo, jak zrusit tu "vceli kravinu" (nabidka programy), ktera se zobrazuje po stisknuti tlacitka Start? Rad bych mel klasicke inteligentni zobrazeni menu tak, jak je na vsech jinych zarizenich/telefonech (kde neni WM6.5)... Zkousel jsem si hrat s CPR soubory, ale bezvysledne :( Ze by v registrech?
nevite nahodou nekdo, jak zrusit tu "vceli kravinu" (nabidka programy), ktera se zobrazuje po stisknuti tlacitka Start? Rad bych mel klasicke inteligentni zobrazeni menu tak, jak je na vsech jinych zarizenich/telefonech (kde neni WM6.5)... Zkousel jsem si hrat s CPR soubory, ale bezvysledne :( Ze by v registrech?
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Kdepak registry.... tvrdej zásah do systému (změnit shell, telefoní nadstavbu, outlook a další menší věci) takže nakonec ti vyjde že budeš muset flashnout ROMku, která však na 99,98% neexistuje 
- bkf1
- smartmaniak

Co ma tel. nadstavba, outlook a dalsi veci spolecnyho s tim, kdyz chci nastavit na nulu vertikalni posunuti kazde druhe rady ikon ve StartMenu WM6.5x?
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Možná to, že to je všechno v jednom, není to modulární...
Neboli změnit komplet shell, což zatím nikdo funkčně nedodělal (a ten obsahuje zmíněné věci... outlook je blbost, ten je snad v poutlook.exe a je i pořád stejný)
-
tslany
- smartmaniak

Je to celý komplet provázaný (když změníš jenom shell tak ti to při bootu bude vyhazovat milion chyb a navíc ti tam nepojede tolik věcí že bys byl rád za WP7
), i ten outlook mi tam dělal bordel takže jsem ho musel taky vyměnit za ten z 21054
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Jistá možnost tu je, existuje aplikace, která v podstatě vypadá jako WM6.1 Start menu, ale neznám způsob jak se překresluje horní lišta, jinak bych byl schopný "namapovat" na start tlačítka. Bylo to několikrát na fóru, ale nevím jak to hledat.
Osobně jsem skončil u tohoto a jsem spokojený
http://pocketnow.com/html/portal/news/0 ... M6.545.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Osobně jsem skončil u tohoto a jsem spokojený
http://pocketnow.com/html/portal/news/0 ... M6.545.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- bkf1
- smartmaniak

Vylozene klasicke WM5/6/6.1 Start Menu nechci, ale tahle vcelarska blbost mi taky nevoni... nechapu, proc MS neimplementoval volbu pro prepnuti do klasickeho razeni :-/
-
tslany
- smartmaniak

Ono by to bylo bylo asi moc těžké, úplně stejně jako tuto volbu neintegroval do Win7 
-
Thompson
- smartguru

- Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Kvuli tomu vcelimu nesmyslu jsem prodal Asuse a koupil iPhone..wm v tomhle rozhraní opravdu ne.