Video: Tisková konference HTC na MWC 2010

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Mobile World Congress je za námi a už brzy se můžete těšit na článek, ve kterém celou událost zhodnotím. V záloze mám také celou řadu materiálů (fotografie/videa), které rovněž budu postupně zpracovávat. Když jsem z Barcelony pročítal diskuze, objevovaly se v nich často dotazy, zda bude živě streamována tisková konference HTC, kde byly představeny tři nové telefony a vylepšená verze prostředí Sense pro Android? Živý přenos se nekonal, ale přesto si nyní díky oficiálnímu kanálu HTC na YouTube můžete celou prezentaci znovu prohlédnout v přiloženém videu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FSFrAEdyOrI[/youtube]

V desáté minutě můžete vidět představení komunikátoru HTC Legend (počkejte si na demonstraci tuhosti krytu v čase 11:40 :-) ). V čase 13:40 následuje představení modelu HTC Desire a 16:25 najdete prezentaci HTC HD mini.

Image Image Image
landov
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Cruise I

Post by landov »

Mna by len zaujimalo, ze preco nebol predstaveny HTC Trophy a dalsie, o ktorych sa vravelo uz pred dvoma mesiacmi ???
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

No zřejmě pro to v HTC měli svoje důvody a představí je později. Také jsem čekal, že tam toho bude více, ale prostě se tak nestalo, takže je třeba dále čekat.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Ten nápad jednoho kusu kovu u HTC Legend je fakt geniální !
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

To tedy ano, také se mi to líbilo. Na YouTube kanál SmartManie už uploaduji další videa z MWC ;)
ezzz
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

Post by ezzz »

Jj, perfektní nápad a styl. Nemít nové Hero... Ale kdo ví, možná se nechám zlákat, záleží kdy, za kolik a co budou v tu dobu chystat. Ten optický joystick je taky dobrej nápad, představuju si to něco jako otočenou optickou myš v neviditelném spektru. K tomu AMOLED display (u Hera je to na slunci bída), prostě nádhera.
Post Reply

Return to “Aplikace”