Google Sync - problem !!!

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Post by terekyn »

Synchronizuji postu, kalendar a kontakty pres Exchange Google. Celou dobu pouzivani fungovalo vse tak jak ma. Posledni 2 dny mam ale problem se synchronizaci e-mailu. Zacalo to samo od sebe vyhazovat hlasku ze musim stahnout postu znovu kvuli zmenam na serveru. Vyzkousel jsem spoustu moznosti a to i flash na original ROM. Nic nepomohlo. Momentalne jsem nahral posledni Energy ROM Phoenix tusijm ze z 4.2.2010. Pokud necham synchronizovat pouze kontakty a kalendar tak funguje vse jak ma. Mate nekdo v posledni dobe stejnou zkusenost? Piste.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Někde jsem na webu našel zmínku o tom, že problém má Google poslední dny...
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Post by terekyn »

Me se to deje tak posledni 2-3 dny. Obcas to probehne a obcas ne. Snad to daji brzy do kupy.

-- doplnění předchozího příspěvku (sob úno 06, 2010 21:19) --

Stale to nefunguje. Navic se k tomu pridal jeste problem s kalendarem. Zadam na webu schuzku na 09:30 a na telefonu se mi objevi na 00:30. Uz jsem z toho docela zoufaly.

-- doplnění předchozího příspěvku (ned úno 07, 2010 17:06) --

Tak si odpovim sam. Dlouhou dobu mi to fungovalo naprosto bez problemu. Az se jeden den zacala objevila chyba se snychronizaci e-mailu. Vyzkousel jsem prehrat ROM atd. Pokud jsem synchronizoval Kontakty a kalendar. Pokud jsem ale pridal do synchronizace e-mail tak mi Active Sync vyhodil chybu ze je potreba kvuli zmenam na serveru stahnout opet maily. Po nekolik laborovanich jsem presunul vetsinu e-mailu do Archivu. Nechal jsem tam asi 200 poslednich zprav. Stale nepomohlo. Az dnes me napadlo archivovat vsechny e-maily. Od te doby synchronizace funguje. Nevim v cem to bylo a zatim to funguje.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”