SE Xperia X2 se dočká update na Windows Mobile 6.5.3

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: ---
Bydliště: Praha

SE Xperia X2 se dočká update na Windows Mobile 6.5.3

Příspěvek od Jiří Hrma »

Vypadá to, že díky společnosti Sony Ericsson se konečně začínáme dozvídat více o číslování nových verzí systému Windows Mobile 6.5.x. Už z oficiálního představení komunikátoru Aspen víme, že další verze s umístěním většiny ovládacích tlačítek ve spodní liště ponese označení 6.5.3 (nikoliv tedy 6.6). Na oficiálním blogu SE - Xperiancers.com, se nyní objevila informace o budoucích aktualizacích pro komunikátor Xperia X2, na který vám už velice brzy přineseme recenzi. Vzhledem k hardwarovým parametrům je celkem logické, že upgrade na Windows Mobile 7 se v tomto případě opravdu nedočkáme (což SE přímo v článku potvrzuje).

obrázek

Sony Ericsson plánuje pro Xperii X2 vydat první aktualizaci systému (označení MR1) v březnu. Tato verze bude aktualizací na Windows Mobile 6.5.2, kde se ještě pravděpodobně nového umístění ovládacích prvků nedočkáme. Aktualizace MR1 má vylepšit celkovou stabilitu a použitelnost zařízení, dočkáme se také lepší odezvy systému a rychlejší fixace GPS. Tak to alespoň tvrdí výrobce. Druhý update přijde v květnu, kde už uživatelům bude naservírována ROM s Windows Mobile 6.5.3. Samotný SE tuto aktualizaci označuje jako "velkou", takže kromě změny rozložení v ovládacích prvcích se dočkáme vylepšeného internetového prohlížeče, lepší správy napájení a dalších inovací.

U modelu Xperia X2 je určitě co opravovat, takže je dobře, že se výrobce takto oficiálně k dalším aktualizacím vyjádřil. Stačí si pročíst diskuzi k X2 na našem fóru a zjistíte, že současná verze ROM je plná různých chyb, které občas dokáží běžné používání pěkně znepříjemnit.
Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 hostů