ActiveSync a synchronizace
-
jarysek120
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2
Ahoj mam problem kdyz chci synchronizovat kontakty tak mi to napise chybu ze nelze stahnout kontakty.. mate naky navod jak se pracuje s active sync ? nebo outlok? nejak mi to nejde..
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Active sinc
pokud mas kontakty na sim karte tak to asi nepujde .. .jinak nevidim duvod proc by to nemelo jit kdyz se hd2 zesynchronizuje s pc ....
kouknout se jeste do nastaveni co vsechno mas zadano aby se synchronizovalo ...
kouknout se jeste do nastaveni co vsechno mas zadano aby se synchronizovalo ...
-
jarysek120
- přispěvatel

Active sinc
ne mam je normalne na tel... :( udela mi to cervenej vykricnik na tom zelenym kolecku sinchronizace a vyhodi chybu nasledujci konatky se nepodarilo sinchronizovat .. vsechny ..
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Active sinc
zkusil bych znovu zapnout pc a tel a pak to zkusil synchronizovat ... popr. znovu nainstalovat activesync
-
jarysek120
- přispěvatel

Active sinc
tak mam znova vse nainstalovane vyresetovane ale porad stejna chyba.. :( nevim co delam spatne..
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Active sinc
Jaký máš operační systém PC? Máš telefon správně připojený? Detekuje jej Activ Sync v PC?
-
jarysek120
- přispěvatel

Active sinc
xP sp3 activesync 4.5 normalne je to pripojene sviti zelene cokoliv jineho muzu delat soubory atd.. jen kontakty nejdou.. ma se nekde neco nastavovat outlok mam nastaveny na server pop3 nevim co jeste..
Active sinc
Nevim jakou mas verzi Outlooku, ale musis si v nem zapnout v nastaveni uctu Adresar aplikace Outlook.
A zkus prosim psat trochu cesky, to je strasny ty hrubky....
A zkus prosim psat trochu cesky, to je strasny ty hrubky....
-
S4crifice
- nováček

- Zařízení: Xiaomi Redmi 1S + CM 11/12
Active sinc
Zdravím,
mám jeden dotaz, a to, dostal jsem kontakty do Outlooku, dle libosti poupravil ... Udělal hardreset telefonu, takže kontakty mám jen na simce a není problém zkopírovat ze SIM do telefonu, ale chtěl bych se zeptat, jak postupovat, když chci nahrát do tel. ty kontakty z Outlooku? Protože už jsou upravené a navíc, sim zkracuje délku jmen. Díky za odpověď.
EDIT: Kontakty nalezeny v menu - outlook contacts, kde se ukazují, jakoby byly v telefonu, ale aplikace iContacts je nezobrazuje. Co s tím?
EDIT2: Už je zobrazuje, ale prozměnu není iContact defaultním adresářem ... :D Ale s tím si už poradím, snad ...
mám jeden dotaz, a to, dostal jsem kontakty do Outlooku, dle libosti poupravil ... Udělal hardreset telefonu, takže kontakty mám jen na simce a není problém zkopírovat ze SIM do telefonu, ale chtěl bych se zeptat, jak postupovat, když chci nahrát do tel. ty kontakty z Outlooku? Protože už jsou upravené a navíc, sim zkracuje délku jmen. Díky za odpověď.
EDIT: Kontakty nalezeny v menu - outlook contacts, kde se ukazují, jakoby byly v telefonu, ale aplikace iContacts je nezobrazuje. Co s tím?
EDIT2: Už je zobrazuje, ale prozměnu není iContact defaultním adresářem ... :D Ale s tím si už poradím, snad ...
Active sinc
Také musíš mít nastavený správný datum a čas.
-
jarysek120
- přispěvatel

Active sinc
tak uz nekdo poradi jak s tema kontaktama? porad se mi nedari to sinchronizovat.. :(
-
S4crifice
- nováček

- Zařízení: Xiaomi Redmi 1S + CM 11/12
Active sinc
Postupně.
Zkontroluj v nastavení mobilu i PC, že máš povoleno synchronizovat kontakty. pokud ano, připoj telefon, spáruj, otevři outlook a měly by se tam sami nahrát. Pokud nic, resetuj obě zařízení a zkus znovu, popř. jestli můžeš, tak zkus zsynchronizovat pomocí např. BT. Já s tím neměl žádný problémy, ale třeba to maj Win 7 líp pochytaný, ten mobile device center to má už docela zmáklý.
Zkontroluj v nastavení mobilu i PC, že máš povoleno synchronizovat kontakty. pokud ano, připoj telefon, spáruj, otevři outlook a měly by se tam sami nahrát. Pokud nic, resetuj obě zařízení a zkus znovu, popř. jestli můžeš, tak zkus zsynchronizovat pomocí např. BT. Já s tím neměl žádný problémy, ale třeba to maj Win 7 líp pochytaný, ten mobile device center to má už docela zmáklý.
- Pistolník
- stálý přispěvatel

Active sinc
Jaký máš ten outlook? Tohle se mi celé nezdá. Jakmile máš v PC aktivní outlook (to neznamená zapnutý, ale používaný a nastaven), tak při připojení se vše automaticky synchronizuje. V podstatě, pokud do toho nechceš vrtat, tak není potřeba nic nastavovat. Takže ta verze?
-
jarysek120
- přispěvatel

mem jeste stary 2003
Ahoj, já mám taky problém se zálohováním. Když jsem telefon zálohoval poprvé, tak vše v pohodě. Podruhé se mi do outlooku nahrály kontakty znova a telefon se synchronizoval a v telefonu jsem měl všechny kontakty 2x. Tak jsem do telefonu nahrál znova všechny kontakty, v outlooku jsem vše vymazal a dal synchronizovat. Po této synchronizaci se mi vymazaly všechny kontakty z telefonu a v outlooku nic nebylo. Program je to teda strašnej. Před tímto jsem používal telefon sony ericson K800i a měl stažený program na správu telefonu. Pohoda nic jsem neřešil, v práci jsem si psal poznámky do kalendáře, měnil kontakty no prostě vše co jsem potřeboval, když jsem odcházel domů zmáčkl jsem tlačítko znova nahrát do mobilu a cca za minutu jsem měl vše v telefonu. HTC jsou špičkové telefony, ale dle mého názoru je nedořešená správa telefonu. Hledal jsem nějaký program 3. strany, ale bohužel jsem nic co by se mohlo jen přiblížit jednoduchosti a ovladatelnosti programu od sony ericsonu nenašel.
-
jarysek120
- přispěvatel

takze tady je video jak to delam nevim co delam spatne uz..
http://www.youtube.com/watch?v=ZcOBz-PR5aQ" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=ZcOBz-PR5aQ" onclick="window.open(this.href);return false;
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Takže pro jaryska;nevím jistě,ale jaké máš zařízení?TyTn2 nebo HD2.Pokud si provedl HardReset a v PC v ActivSyncu neměl nic,tak po připojení tě AS povede krok za krokem synchronizací.Pak vybereš co vše synch a dokončit.Po synch se AS zeptá,zda nahradit ponechat nesynchronizovat odkud kam.A řešilo se to tady Xkrát a Hledat žlutě je vidět na černém pozadí.
To malinkej:taky se to řešilo,Jeyo mobile.
-- doplnění předchozího příspěvku (30 led 2010 20:25) --
A co znovu synch?Zkoušel si?
To malinkej:taky se to řešilo,Jeyo mobile.
-- doplnění předchozího příspěvku (30 led 2010 20:25) --
A co znovu synch?Zkoušel si?
- Pistolník
- stálý přispěvatel

Pěkné video
Něco musíte chlapi dělat blbě. Mám několikátej WM, synchronizuji několik let, na několika počítačích a s ActSyncem nebyl nikdy jedinný problém. Narozdíl třeba od Blackberry.
Takže postupně. Outlook máš 2003 (to stačí, já ho mám taky), jaké máš Windows v PC? Proč u synchronizace zapínáš outlook a hrabeš se v něm? Mělo by to být sice jedno, ale radši do outlooku nechytám, když synchronizuju. Ani ho nespouštím. Možná by nebylo na škodu hodit fotku tvé adresní karty kontaktu z outlooku (máš-li teda kontakty v něm a ne v telefonu).
Takže postupně. Outlook máš 2003 (to stačí, já ho mám taky), jaké máš Windows v PC? Proč u synchronizace zapínáš outlook a hrabeš se v něm? Mělo by to být sice jedno, ale radši do outlooku nechytám, když synchronizuju. Ani ho nespouštím. Možná by nebylo na škodu hodit fotku tvé adresní karty kontaktu z outlooku (máš-li teda kontakty v něm a ne v telefonu).
-
jarysek120
- přispěvatel

winy mam XP sp3 kontakty nemam v outloku zadny nikde nic prave..
- Pistolník
- stálý přispěvatel

A do HD2 jsi je psal ručně, nebo jsi je tam nějak převedl, nebo je máš na SIM?