vypínaní displeje v aplikacích

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Post Reply
Buffalo007
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire Z

Post by Buffalo007 »

Mám poprvé telefon s WM a potřeboval bych poradit jak zakázat u určitých aplikací vypnutí displeje. Třeba u kostek, kde se vlastně hraje jenom s g-senzorem - se vypne po chvili displej. Nebo třeba když hraju sudoku a chvíli přemýšlím, tak se po chvíli vypne displej. A docela mě to štve. Nedalo by se s tím prosím něco udělat?

A ještě jeden dotaz: nastavil jsem si budík na G-alarm (na 6:30), a když jsem se vzbudil a zapnul displej, tak na něm byl šum (jako na starý televizi, když není signál, ale statický) a musel jsem dát reset. Tak co stím? :-( - Původní budík funguje normálně.

Moc předem díky za odpovědi.
bj
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro, iPAQ rx3715

Post by bj »

Pokud to nemá vlastní aplikace v nastavení, tak to pro určitou aplikaci nejde. Jde to pouze obecně v nastavení - napájení, nebo by to mohlo jít přepínat pomocí nějaké aplikace přímo pro display, jakoby ve smyslu profilu (pokud taková je).
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by wizaard »

Ohledně G-Alarmu - takový problém jsem s ním nikdy neměl. Zkus se mrknout v jeho nastavení a zapnout integraci do TF3D, opravu WM budíku a restart.

Máš nejnovější verzi?
Buffalo007
nováček
nováček

Post by Buffalo007 »

mám verzi v0.9.8.3, tedka jsem to nastavil, tak kdyztak zitra napisu, jestli to slo nebo ne.
Buffalo007
nováček
nováček

Post by Buffalo007 »

jj, tak to funguje, sice to nefunguje uplne korektne (Mám nastaveno aby pri otočení displejem dolu se budik vypnul, ale jakmile jenom trochu pohnu s mobilem tak se budik vypne), ale to mi tolik nevadi. nainstaloval jsem ale radsi nejnovejsi verzi. Takze moc diky za radu.

K tomu displeji - třeba mám Sensible sudoku kde je v nastavení time display, ale vubec to na to nereaguje. Nastavil jsem vubec nevypnout nebo i 30 minut a furt se to hned vypíná.
trojka
nováček
nováček
Zařízení: HTC Td2

Post by trojka »

Tak tenhle problém mám taky. Absolutně to vyřazuje třeba navigaci. Je to od momentu co mi měnili display a přehráli ROM z 6.1 na 6.5 a ta nastavení displaye nemá(alespoň jsem ho nenašel) přesto, že 6.1 měla. Někde asi soudruzi udělali chybu. Najde se dobrá a chytrá duše, která poradí jak zakázat vypínání klidně i úplně třeba v registrech. Vypnout telefon ručně není zas až tak velká práce u staré verze jsem to měl taky tak.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv úno 18, 2010 9:14) --

Tak zatím jsem objevil do určité míry jen nouzové řešení, ale pro danný účel použitelné. Ruční vypnutí v kratší době než je zadaná hodnota je samozřejmě bezproblémové. Snad to pomůže i ostatním.

Změna doby pro snížení jasu disp. = HKCU/ControlPanel/BackLight - "BatteryTimeout" - hodnota udává čas ve vteřinách(standartně 60)
Změna doby pro vypnutí(Stand-by) = HKLM/System/CurentControlSet/Control/Power/Timeouts - "BattSuspendTimeout" - hodnota udává čas ve vteřinách(standartně 60)
Obě hodnoty jsem zvýšil na 7200 tzn. 2 hod, ale lze i více.
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond”