Ahoj, potřeboval by jsem pomoct dostal jsem HTC TyTn a je to můj první telefon s OS takže sem v tomto směru začátečník. ůj problém tkví v tom že se mi nejde přihlásit na icq ani na qip oba klienty sem nainstaloval správně myslim

. v tom icq mi to hází hlášku connect time out a na qipu něco o serveru 11001 a nebo že mam špatný heslo což je kravina. ještě sem skoušel založim v pc úplně novej qip účet hodil sem si tam jeden kontakt skusil to v telefonu a podařilo se mi na tom qipu přihlásit ale jen jednou víckrát ani náhodou. Nevíte v čem může bejt problém ?
Ještě jednou podotýkám že v tomto směru se úplnej začátečník takže nějaký složitý nastavení mi nic neříkaj tak jestly by jste to mohly vždy rozepisovat jak pro debily. Vše co mi poradí mockrát děkuju
EDIT: Dočetl jsem se tady na foru že qip může jít když si zapnu prohlížeč IE tak jse to skusil nachal sem načíst stránku IE sem nevipínal skusil sem se přihlásit na qip a přihlásil sem se

normálně sem si psal z bráchou (rychlost odesilání zpráv mě opravdu zaskočila opravdu paráda

dobrá rychlost ) Potom sem telefon vypl a znova zapl, zapnul vyfinu otevřel sem IE nechal vše načíst otevřel jsem qip a přihlásit se mi zase nešlo

a vyběhla na mě zase ta hlášku o tom serveru 11001 fakt sem už zoufalej