HTC má novou reklamní kampaň, podívejte se na videa

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Floop
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: úte črc 21, 2009 17:14
Zařízení: TD2... WM 6.1

HTC má novou reklamní kampaň, podívejte se na videa

Příspěvek od Floop »

dik tez jsem ji schanel ale pak ji nasel!! :)
IvoK
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned lis 29, 2009 11:38
Zařízení: HTC HD2

HTC má novou reklamní kampaň, podívejte se na videa

Příspěvek od IvoK »

Kampaň je dobrá věc, setkal jsem se s ní už minulé pondělí v Pendolinu na cestě z Prahy do Ostravy. Zrovna jsem si vezl nový HTC HD2- Dnes, po týdnu užívání musím říci, že mé prvotní nadšení částečně vyprchalo i když spoustu problémů při nastavení se mně podařilo odstranit.Srovnávám s ovládáním mé Nokie N95, kde spousta věcí byla prostě intuitivnější a mnohdy rychlejší.
1) Nejdřívě mně překvapilo, že mně telefon nevzbudil ráno, přesto, že byl nastaven ale bohužel vypnut. N95 zvoní i bez zapnutí a teprve poté se ptá jestli chceš zapnout i telefon. Řešení : přepnout večer do leteckého režimu a pak to funguje.
2) Největší problém, který mně opravdu vytáčí je automatické a opakované přihlašování k internetovémui připojení přes EDGE (mám internet paušál u T-Mobile). Chápu, že na datovém připojení je postaveno fungování většiny funkcí ale chtěl bych si sám rozhodnout, zda být připojen či ne. Při vypnutí funkce se stejně datové připojení obnoví, pokud je telefon v pohotovostním režimu. Toto může být problém zejména v zahraničí, kde se ti může prodražit datové připojení přes operátora. Poradíš jak z toho ven ??
3) Při nastavení emailového účtu (Seznam) a následném stahování jsem narazil na problém, že pokud stáhnu zprávy ze serveru (a nechávám tam samozřejmě kopii), HTC to nasaje ale následně už mně to nepřečte můj notebook při synchronizaci přes Outlook. Prostě Seznam mu nahlásí, že už byla zpráva přečtena. Je to nesmysl ale vyřešil jsem to tak, že si kopie všech zpráv přeposílám automaticky na jiný mailový účet a z toho to do HTC stahuji. Nicméně připojení na server Seznam při stahování zpráv, mi jde pouze přes T-Mobile - a to i když jsem doma na své rychlé wi-fi. Podotýkám, že při brouzdání na netu se v klidu na wi-fi připojím a zde už se mně ten EDGE netlačí. Musím na to ale pořád myslet. Opět : co v zahraničí ???? Chci prostě mít wi-fi jako prioritu a pokud vím, že připojení není dostupné, pak se buď nepřipojit vůbec (zahraničí) nebo jít teprve na T-Mobile.

Nechci unavovat dalšími postřehy ale prosba na tebe Jiří, jestli máš k bodů 2 a 3 viz. výše řešení. Děkuji předem za ně.


ivo
Uživatelský avatar
olda
VIP
VIP
Příspěvky: 417
Registrován: stř led 11, 2006 14:52
Zařízení: LENOVO A 7010
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

HTC má novou reklamní kampaň, podívejte se na videa

Příspěvek od olda »

Toto nevyřešíš trvale wifi upřednostnovat před Edge nejde,jediné co můžeš udělat je Edge zakázat programem Modaco NODATA ale to řeší tvůj problém jen na půl.K tomu automatickému připojování jde prakticky u každého programu vypnout automatickou aktualizaci a připojovat se ručně až já budu chtít.Tot mé rady.Ahoj Olda :wink:
OT: příště piš dotaz do správné sekce a ne do sekce o nových reklamách HTC ,tady tvůj dotaz sotva někdo najde ale snad to moderátoři přesunou do správné sekce kde tro uvidí více lidí a možná více poradí.
Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 hostů