SW na prehravani MP3
-
marek1
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 820 Yellow SanDisk 16GB Ultra Class 10
SW na prehravani MP3
1.ktery sw je dobry na prehravani mp3? TCPMP mi funguje divne a CorePlayer se obcas kouse. Je neco jineho na WVGA zarizeni?
2. Co je lepsi na zivotnost baterky: vic zatizenejsi procesor nebo vice zabrane RAM?
Dik.
2. Co je lepsi na zivotnost baterky: vic zatizenejsi procesor nebo vice zabrane RAM?
Dik.
-
foreveryone
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire
SW na prehravani MP3
momentalne sem zacal pouzivat nitrogen player jednoduchej velky tlacitka zatim testuju
Lepši neni ani jedno :D naopak oboje spotřebovává víc energie
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
SW na prehravani MP3
Pocket player 
SW na prehravani MP3
Na klasické přehrávání bohatě stačí media player (myslím tím přehrávání hudby) je jednoduchý, má pěknou knihovnu a hlavně je přehledný nehledě na to můžeš bez problému přepnout zařízení do standBy módu a vše stále hraje což bohužel neplatí u všech přehrávačů. Jediné na čem by měl zapracovat je lepší práce s playlistem ale to mi zas až tak nevadí. Alternativní přehrávače kvůli hudby pouštím výjmečně.
-
marek1
- častý přispěvatel

SW na prehravani MP3
Jo Windows media player neni vubec spatny prehravac, ale stve me ze si zabyra kolem 25 MB RAM a vytizeni procesoru je kolem 25%. Ted jsem si nainstaloval Nitrogen player, a svete div se, spotrebovava jen 1MB RAM a vytizeni procesoru je jen kolem 8% procent, a toto vse pote nahrava delsi vydzi standartni 1100mV baterce.
Je nekdo kdo ma nejakou zkusenost s programem Nitrogen player ?
-
agopom
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Diamond 2
SW na prehravani MP3
U mna vedie Nitrogen.
SW na prehravani MP3
Jednoznacne nitrogen.
-
marek1
- častý přispěvatel

SW na prehravani MP3
SW na prehravani MP3
Pocket Music
Funguje spolahlivo, je rychly, prisposobeny na prsty.
Funguje spolahlivo, je rychly, prisposobeny na prsty.
SW na prehravani MP3
Kdyz to X lidi doporucuje, tak asi ano, ne?marek1 wrote:Je nekdo kdo ma nejakou zkusenost s programem Nitrogen player ?
Me prijde dokonaly, protoze nektere skiny maji rolovaci kolecko ve stylu ipodu, ktere slouzi pro rolovani pisnicek a snizovani/zvysovani hlasitosti. Perfektni.
-
jonathanio
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 4S
SW na prehravani MP3
Take se pripojuji s Nitrogenem. Super prehravac.
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... t=nitrogen" onclick="window.open(this.href);return false;
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... t=nitrogen" onclick="window.open(this.href);return false;
SW na prehravani MP3
Souhlasim, nitrogen bude asi opravdu nejlepsi. Zkousel jsem temer vsechny oblibene prehravace (slide2play, pocket player, ...) a nenasel jsem lepsi.
-
agopom
- přispěvatel

SW na prehravani MP3
Ked uz sa tu bavime o Nitrogene...odkedy mam najnovsiu verziu Nitrogenu, tak vzdy ked stlacim power button, tak mi vypne displej, ale rovno aj hudbu. Nestane sa tak, len ked vypnem Nitrogen jeho vlastnym soft buttonom. Zda sa mi ze sa to dalo nastavit niekde, ale teraz mi to uz nejde. Vam to facha jak ma?
-
marek1
- častý přispěvatel

SW na prehravani MP3
Mam Nitrogen 1.1, vse funguje normalne. Kdyz vypnu obrazovku, tak hudba stale hraje.
http://www.freewarepocketpc.net/mirror/ ... .1-wm5.cab" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.freewarepocketpc.net/mirror/ ... .1-wm5.cab" onclick="window.open(this.href);return false;
-
agopom
- přispěvatel

SW na prehravani MP3
Hmmm, tak to je zvlastne, skusim teda starsi Nitrogen. A nemoze to byt aj DUttyho ROMkou (Holy Grail)? Co myslite?
SW na prehravani MP3
Ještě se omlouvám za zpětnou reakci ale dovolím si opravit foreveryone na reakci co spotřebovává více energie a z technologie RAM vyplývá, že by odběr měl být téměř konstantní při jakékoli zaplněnosti paměti. Respektive zvýšená spotřeba zatíženosti CPU je v porovnání se zvýšenou spotřebou zaplnění paměti RAM natolik vysoká, že spotřeba RAM je zanedbatelná.foreveryone wrote:momentalne sem zacal pouzivat nitrogen player jednoduchej velky tlacitka zatim testuju
SW na prehravani MP3
... nekdo mi tu myslim rikal ze ma duttyho (HG) kdyz mi radil co si mam vybrat a myslim ze mi i rikal ze ma HG nevyhodu v prehravani s vyp. displejem ze kdyz ho vypne tlacitkem tak prehravac hodi pausu nebo neco takoveho ...ale zkus radsi stahnout novou verzi nitrogenu ..
SW na prehravani MP3
nevim co tu resite, nejlepsi je PocketMusic a hotovo 
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
SW na prehravani MP3
Nejlepší je leda Ferda. PM se mi na HD bohužel nikdy nepodařilo rozběhnout, zamrzal.
-
Aspire
- častý přispěvatel

SW na prehravani MP3
Jsem divnej, pouzivam standartni prehravac v TF3D. Zvuk je prijatelny, je tu moznost doladeni, moznosti knihovny staci, ale predevsim, nemusel jsem si kupovat zadny jiny program.