Omnia II se prodává v ČR

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia II (i8000)
JARDA001
nováček
nováček
Zařízení: Samsung

Omnia II se prodává v ČR

Post by JARDA001 »

Zdravim. CHtěl jsem se zeptat, jestli už je u nás v prodeji Omnia II případně jestli ne tak jestli je známé datum vydání? Ptám se pro jistotu, neb sem zde našel odkaz na obchod.cz a napsal jsem jim a řekli že je mam vždy 2 dny po objednání tak jsem se chtěl zeptat, jestli už se vážně prodává.

Případně, jestli vás můžu poprosit o odkazy na nějaký ověřený dobrý obchody...

díky
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Omnia II se prodává v ČR

Post by mike-biker »

Omnia 2 se neprodává v CZ - tedy oficiální cestou, ani jinde v Evropě. Počkej do října na WM 6.5, pak snad budeme vědět víc. Momentálně tedy ne, dá se sehnat ze Singapuru! :wink:
JARDA001
nováček
nováček

Omnia II se prodává v ČR

Post by JARDA001 »

ok. Myslim že radši počkám. Díky
error17
nováček
nováček

Omnia II se prodává v ČR

Post by error17 »

Kamarád si koupil Omnii II u firmy cesketelefony ... mě se nezdá jak ji tam mají levnou cca 10 700 máte někdo s tímto obchodem zkusenosti ? U mě zatím vede Sunnysoft jelikož jsem s nima neměl u reklamace nikdy žádné problémy. Říkám si tedy, jestli si raději nepřiplatit než pak litovat když se něco pokazí.
Bondik
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia i8000

Omnia II se prodává v ČR

Post by Bondik »

Já ji tam koupil také.Telefon je bez návodu k použití a je to z Německa.Vše funguje,jak má.Reklamace nevím jak zvládají :grin:
Svestka
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 800

Omnia II se prodává v ČR

Post by Svestka »

Tak tato firma ze zkušenosti ostatních není příliš ideální, reklamovat zařízení je problém, jelikož si velice často vymyslí užvatelské poškození a pro doplnění jedná se o šedý dovoz, takže jakákoliv reklamace je pro firmu finanční ztrátou.
JARDA001
nováček
nováček

Omnia II se prodává v ČR

Post by JARDA001 »

tak v anglii je již asi v prodeji viz http://www.theorder.co.uk/simfree/offli ... II%20i8000" onclick="window.open(this.href);return false; nebo http://www.totalpda.co.uk/Samsung/Samsu ... .8149.html" onclick="window.open(this.href);return false;

snad se už konečně začne prodávat i tady...nemůžu se dočkat. předobjednávka čeká a já věčně kontroluju mail, jestli mi tam nepřišlo vyrozumění že je skladem a jestli potvrzuji objednávku:D

tak snad to nebude dlouho trvat...

myslíte, že by mohla bejt do tejdne v prodeji?:D;):)
mike-biker
moderátor
moderátor

Omnia II se prodává v ČR

Post by mike-biker »

Tak právě mi poslal SETOS ceník a už tam je! Doporučená konečná cena 13.290. Ani dealerská není nic moc. :cry: . Ale vzhledem k užitné hodnotě je levná. Za X2, nebo Satio s cenou 15.590 bych to neměnil ani omylem. :lol: . Ze Singapuru už se dá sehnat okolo 10.000 a to se i bez záruky vyplatí. Já jí koupil před měsícem a půl za 12.000.
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Omnia II se prodává v ČR

Post by Vitezslav2 »

A od kdy ji má SETOS začít prodávat?
mike-biker
moderátor
moderátor

Omnia II se prodává v ČR

Post by mike-biker »

Dneska jsem se zapomněl zeptat, ale už je zařazená v prodeji. (Žádné připravujeme atd!). ;-)
Žabža
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Omnia II se prodává v ČR

Post by Žabža »

Včera jsem se nechal nalákat plakáty obchodu Space (firma Setos), na kterých propagují Omnii II. Natěšeně jsem naklusal do obchodu a co myslíte? Měli kulový, jak jinak. Prodavač byl celkem nakrknutý, protože pořád vysvětluje že na plakátech Omnia II sice je, ale v krámu ne, protože Samsung nedodává.

Takže v prodeji to možná zařazené mají, reklama je taky fajná, ale v krámu je kulový :???:

Chápe někdo proč to Samsung dělá?
mike-biker
moderátor
moderátor

Omnia II se prodává v ČR

Post by mike-biker »

To oddalování má asi nějaký důvod, o kterém se tady jen spekuluje. Možná, že mají výrobní kapacity omezené, těžko říct. Já jsem neodolal a koupil v srpnu ze Singapuru a naprostá spokojenost. Ani se nehrnu do WM 6.5, nějak nemám proč. 8-)
Žabža
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Omnia II se prodává v ČR

Post by Žabža »

Věřím, ale nemám na to odvahu. Raději bych si připlatil za záruku.
JARDA001
nováček
nováček

Omnia II se prodává v ČR

Post by JARDA001 »

taky by mě zajímalo proč to odkládaj...už mi s tim serou...no každopádně mě to přestává bavit a zvažuju HD 2 ale problém je že je moc velkej:( a jiná adekvátní náhrada za O 2 není:( takže asi stejně budu čekat...:(

co si o tom myslíte vy?
Michaxxx
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia i8000

Omnia II se prodává v ČR

Post by Michaxxx »

Zdraví mám Omnii i 8000 již měsíc a jsem táké velmi spokojen.Kupoval jsem ji přes internet za super cenu.
Adesa: http://www.cesketelefony.cz/samsung-s8000/" onclick="window.open(this.href);return false;
Je to ověřený zdroj mnou.Naschledanou přeji super dny s Omnii.Michael.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv lis 05, 2009 9:05) --

Omlouvám se za špatnou adresu,ta nová je http://www.cesketelefony.cz/samsung-i8000-omnia-ii/" onclick="window.open(this.href);return false;
Michael.
Mik98
nováček
nováček
Zařízení: Apple iPhone 3GS 16GB

Omnia II se prodává v ČR

Post by Mik98 »

Zdravim, chcel by som sa opytat ci uz sa Omnia 2 v CR a SR predava oficialne? Pretoze na stranke samsungu je stale "coming soon" a cital som niekde ze sa ma na SR trh dovazat iba 2GB verzia. :-(
Svestka
smartguru
smartguru

Omnia II se prodává v ČR

Post by Svestka »

To, že by byla dostupná pouze 2GB verze je velmi nepravděpodobné, jelikož nejrozšířenější by měla být právě 8GB modifikace. Ohledně nových Omnií už kolovalo tolik rádoby ověřených nesmyslů a to i na seriózních webech, že věřit teď nějakým závěrům bych se rozhodně neopovažoval, tím samozřejmě nechci vyloženě říct, že k takové situaci nemůže dojít ale dokud tomu tak nebude, tak bych se nestresoval. Co se týče oficiálního prodeje tak ten jsem nezaregistroval tedy krom O2, o kterém ví asi každý ale to nelze přímo považovat za oficiální prodej.
Qaz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Acer neoTouch S200, Qtek 8310

Omnia II se prodává v ČR

Post by Qaz »

Sunnysoft už má Omnii II skladem. Ale je to právě jen ta 2GB verze.
Svestka
smartguru
smartguru

Omnia II se prodává v ČR

Post by Svestka »

No tak to je docela zajímavé zjištění, pro mě něpochopitelné jak jsem psal už výše. Tím více to teď bude lidi tahat spíše k Omnii Pro :)
OndraMaty
nováček
nováček
Zařízení: Samsung i8000 Omnia 2

Omnia II se prodává v ČR

Post by OndraMaty »

Tak v Českých Budějovicích ji v Kneblmobil mají mít ve středu za 10990 a prý je určená pro český trh!
P.S.:Nevím jaká je to verze, na stránkách e-shopu jí ještě nemají, ptal jsem se v prodejně a na velikost paměti jsem zapomněl.
Post Reply

Return to “Samsung Omnia II”