Zálohování a flash nové ROMky
Po chlupech bych docela potřeboval flashnout ROMku ... a protože jsem to nikdy nedělal tak se omlouvám za debilní dotazy
Předpokládám, že pokud budu chtít novou ROMku, tak přijdu o všechna data v telefonu ... no a potřeboval bych zazálohovat kontakty a sms ... ovšem nepoužívám Outlook ... je nějaký program, který mi to zazálohuje?
Předpokládám, že pokud budu chtít novou ROMku, tak přijdu o všechna data v telefonu ... no a potřeboval bych zazálohovat kontakty a sms ... ovšem nepoužívám Outlook ... je nějaký program, který mi to zazálohuje?
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Můžeš zkusit MyPhone
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Nebo offline zálohu pomocí PIM Backup.
Je toho hodne. SPBbackup, Resco Backup, nebo na stolni PC Jeyo Mobile Companion
My Phone je bomba. Já sem se do toho zamiloval. Jen se píchneš na wifinu, a už to tam pereš. Jednoduchý a pak kdykoli "odkudkoli" znovu obnovíš. Pecka to je.
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Pro běžného uživatele asi nepodstatné, ale jen škoda že nejsou data nebo přenos šifrován.
POrad mi unika, v cem je to lepsi, nez kdyz pouzijes SPB backup a zalohuje cele zarizeni? (krome karty samozrejme).Bartyx wrote:My Phone je bomba. Já sem se do toho zamiloval. Jen se píchneš na wifinu, a už to tam pereš. Jednoduchý a pak kdykoli "odkudkoli" znovu obnovíš. Pecka to je.
No já nevim jak ostatní, ale pro mě je rozdíl $25 a zdarma docela podstatnej.
Tak SPB backup je velmi zajímavý ... ovšem ... při přechodu z verze 6.1 na 6.5 mě asi bude na prd ... i když mě budou stačit jenom kontakty, sms a mms a ty by to snad převést mohlo ... ne?
No a posuneme se o bod dále ... když budu chtít jít z 6.1 na 6.5 tak jsem nikde nenašel nějakou rozumnou ROM v češtině ... na angličtinu jsem přespříliš líný ...
Dá se do mobilu pak nasypat InterWrite od sunnysoftu? Teď jej mám jakou součást ROMky ... když bych ho odinstaloval dá se nainstalovat zpětně aniž bych si musel koupit znovu licenci? Pokud ano tak by měl jít přesypat i pod 6.5 nebo je má úvaha hodně mimo?
No a posuneme se o bod dále ... když budu chtít jít z 6.1 na 6.5 tak jsem nikde nenašel nějakou rozumnou ROM v češtině ... na angličtinu jsem přespříliš líný ...
Dá se do mobilu pak nasypat InterWrite od sunnysoftu? Teď jej mám jakou součást ROMky ... když bych ho odinstaloval dá se nainstalovat zpětně aniž bych si musel koupit znovu licenci? Pokud ano tak by měl jít přesypat i pod 6.5 nebo je má úvaha hodně mimo?
No jelikož žádná oficiální ROM pro východní evropu ještě neexistuje (není volně ke stažení), tak je logický, že si žádnou nenašel. Ta čeština od Sunnysoftu se dá zakoupit za 50,-, což by se snad dalo unést pokud ti na tom tak záleží. Každopádně Touch FLO se dá počeštit i bez češtiny přes registry a v případě v 2.1 (kterou bude obsahovat 6.5 ofic ROM pro TP2) se do systému (kterej ti zůstane v angličtině) podíváš jen opravdu zřídka.
Inwrite Pro 10 za 50 Kč? Kde? http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/190WSU ... 0-pro.html" onclick="window.open(this.href);return false; - já tam vidím 800 Kč ...
Ale vždyť ty už ho v telefonu máš, takže ho znovu nemusíš kupovat za plnou cenu. Osobně s tím zkušenosti nemám, ale co tady lidi píšou, tak je za 50,- jakoby znovuzakoupení.
No tak jsem volal do Sunnysoftu ... tak Inwrite jde jenom na českou romku ... a ta pro 6.5 zatím není ... no asi si počkám až bude v češtině ... pak se přeflashnu a bude ...
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Na zálohování kontaktů a SMS použij PIM Backup (nyní je součástí skoro všech neoficiálních ROM).. Jinak SPB Backup opravdu nevzládá přechod z WM 6.1 na WM 6.5, pokud to přeci jenom uděláš celý systém se zbortí a čeká Tě HardReset. Co se týká ofociální ROM s WM 6.5 a češtiny tak zatím opravdu nepochodíš.
Pokud oželíš CZ tak oficiální ROM s WM 6.5 je ke stažení zde: http://htcpedia.com/ruu_rhodium_s_htc_e ... tml?page=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokud oželíš CZ tak oficiální ROM s WM 6.5 je ke stažení zde: http://htcpedia.com/ruu_rhodium_s_htc_e ... tml?page=1" onclick="window.open(this.href);return false;