nekorektní zobrazování počtu nových SMS v TouchFLO
Ahoj všem,
v poslední době mi začaly zlobit SMS. Zůstává "viset" na displeji malým zeleným číslem počet nových SMS, i když žádné nejsou a jsou již přečteny nebo i smazány. Nemizí to ani v případě, když vypnu TouchFLO, provedu reset nebo vypnu a zapnu Windows. Poradíte někdo, jak to napravím? Nic převratnýho jsem do systému nenainstaloval, ani nijak systém nešťavím třeba tweakama.
Díky za radu.
v poslední době mi začaly zlobit SMS. Zůstává "viset" na displeji malým zeleným číslem počet nových SMS, i když žádné nejsou a jsou již přečteny nebo i smazány. Nemizí to ani v případě, když vypnu TouchFLO, provedu reset nebo vypnu a zapnu Windows. Poradíte někdo, jak to napravím? Nic převratnýho jsem do systému nenainstaloval, ani nijak systém nešťavím třeba tweakama.
Díky za radu.
nkorektní zobrazování počtu nových SMS v TouchFLO
Jakou verzi TouchFlo používáš?
používám verzi 3.0 (sestavení 1913.2627)
a jinak verzi ROM mám 1.39.479.1 (47382) WWE, datum paměti 04/07/09
a jinak verzi ROM mám 1.39.479.1 (47382) WWE, datum paměti 04/07/09
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Spatne,verze TF se nachazi na zalozce settings(nastaveni)-o aplikaci a tam uz je TouchFlo 3d 2......
aha, tak opravuju 3D 2.0.37889.1
pouzivam tu istu verziu sms v pohode 
Zdravim vschny,pstreda wrote:Ahoj všem,
Díky za radu.
mam uplne stejny poblem, prisla mi SMS,kterou jsem hned smazal a od te doby se mi porad ukazuje,ze mam 1 neprectenou SMS a nevim jak se toho zbavit...hard reset by fungoval,ale to je az ta uplne nejposlednejsi moznost.
Treba to bude jen malickost.
Budu moc rad za kazdou radu,
Dekuju
-
ospaly_muflon
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro 2
Vyzkoušejte malou jednoúčelovou utilitu, kterou jsem doporučoval zde: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 41#p135733" onclick="window.open(this.href);return false;
Ahoj, mám podobný problém a to když otevřu přijaté zprávy tak se mi ukazuje počet 1/25 a těch zpráv je tam víc. nepočítal jsem kolik zpráv zobrazí korektně, ale myslim že tak kolem 10 pak tam skočí 25 a nemění se to. Nevíte co s tím? Díky za info
-
ospaly_muflon
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Pro 2
To je v pořádku. V TouchFlo se zobrazuje pouze 25 nejnovějších přijatých SMS zpráv, pokud chceš vidět všechny ostatní, stiskni levou softkey (All messages, resp. česky patrně Všechny zprávy nebo podobně)
aha tak to potom jo, díky za vysvětlení.