Vetsi softwarova klavesnice

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D 3. generace a dalších utilitách...
Odpovědět
niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

Vetsi softwarova klavesnice

Příspěvek od niky79 »

Zdravim, casto pisu SMS pres klasickou telefonni klavesnici (Phone Keypad) v diamondu a sem tam udelam nejaky preklep. Neexistuje klavesnici, ktera by byla vetsi? Tato ma totiz po leve a prave strane dodatecna tlacitka, ktere tam nemuseji byt. A rikam si, ze kdyby tam nebyly, tlacitka by mohla byt vetsi a pohodlnejsi na psani.

Existuje tedy nejaka telefonni klavesnice, ktera je vetsi, nebo ktera by mi umoznila pouzivat tlacitka, jaka chci (fingerkeyboard to imho umoznuje, ale jenom pro klasickou qwertz klavenici.)
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 124
Registrován: sob srp 29, 2009 16:59
Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej
Kontaktovat uživatele:

Vetsi fotwarova klavesnice

Příspěvek od Jikoun »

SPB Keyboard?
niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

Vetsi fotwarova klavesnice

Příspěvek od niky79 »

Ta imho neposkytuje klasickou telefonni klavesnici. Vyzkousel jsem a nic. QWERTZ me nezajima :)
vladimir.palicka
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned kvě 17, 2009 12:50
Zařízení: Diamond2

Vetsi fotwarova klavesnice

Příspěvek od vladimir.palicka »

touchpal od cooteku? Nezkoušel jsem, ale nevypadá zle.
Uživatelský avatar
Bruca
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 257
Registrován: čtv pro 07, 2006 8:50
Zařízení: BB9780, BB Q5, BB Playbook
Bydliště: Zlín

Vetsi fotwarova klavesnice

Příspěvek od Bruca »

phonepad....

a nemůžeš si po sobě příspěvek nejdřív přečíst, než ho odešleš? ta fotwarová klávesnice je fakt paskvil...
niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

Vetsi fotwarova klavesnice

Příspěvek od niky79 »

phonepad -> vyzkousel jsem, ma perfketni slovnik, ALE porad plytva mistem. Vlevo je radek s ikonami, vpravo dokonce dva, takze klavesy jsou male na pohodlne psani palcem. Jinak receno, pustte si kalkulacku :) Takove klavesy potrebuji :)
LWJ
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon pro 10, 2007 18:49
Bydliště: Horní Bříza

Vetsi fotwarova klavesnice

Příspěvek od LWJ »

Zdravím
Zkoušel jsem Sunnysoft Interwrite, ta taky nabízí pěknou klávesnici, ale bohužel taky plýtvá místem.
Bohužel na nic jinýho jsem nenarazil.
L
LadCv
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: čtv čer 11, 2009 11:35
Zařízení: HTC Touch Diamond2

Vetsi fotwarova klavesnice

Příspěvek od LadCv »

a co takhle Vito Zoom Board :-D to je taky slusna FOTWAROVA klavesnice :-D :tlem: :tlem:
niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

Vetsi fotwarova klavesnice

Příspěvek od niky79 »

Chci NUMERICKOU, nikoliv QWERTZ...

Proste toto:

http://pbures.wmhelp.cz/touchkeyboard/kpd.jpg

Ale toto je pouze pro 240x320, takze k nicemu :(
Qaz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon lis 17, 2008 20:34
Zařízení: Acer neoTouch S200, Qtek 8310
Bydliště: HK
Kontaktovat uživatele:

Vetsi softwarova klavesnice

Příspěvek od Qaz »

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

Vetsi softwarova klavesnice

Příspěvek od niky79 »

Qaz - hned to jdu zkusit!!!

EDIT: tak nic, "Don't work at WM6.1... :(" a opravdu nejede :(
Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů