Ikona stavu baterie v horní liště
Ahoj, nedávno jsem zjistil, že se mi na homepage v TF3D ztratila z horní lišty ikonka stavu baterie a místo ní se mi tam objevily hodiny. Netušíte někdo, jak tu ikonu obnovit? Díky za odpovědi.
start / seting/ Clock&alarm / more a prvni polozku nezatrhavat
To bylo první, co jsem zkontroloval. Zatrženo nemám, ale hodiny se stejně ukazují. 
//Necituj poslední příspěvek! Farokh
//Necituj poslední příspěvek! Farokh
Zkus v nastavení vypnout a pak znovu zapnout TF3D. Baterka se objeví 
pro me je lepsi kdyz mam hodiny zobrazeny pro baterku pouzivam treba BATTI, nebo qwertymemory-and-dcibattery * ty zobrazuji baterku jako prouzek nad task barem * jinak na zmenu jeste muzes pouzit Adanced Config, v tom si toho muuzes nastavit vice veci
batti - pouze zobrazuje baterku - ale zjistil jsem ze to hodne spomaluje nabyhani systemu
qwertymemory-and-dcibattery - umi baterku na hore a pak pod taskbarem jeste zobrazuje obsazeni pameti
batti - pouze zobrazuje baterku - ale zjistil jsem ze to hodne spomaluje nabyhani systemu
qwertymemory-and-dcibattery - umi baterku na hore a pak pod taskbarem jeste zobrazuje obsazeni pameti
Díky všem za rady. TF3D jsem přes nastavení - dnes vypnul a znovu zapnul, ale stav je beze změny.
jinak dciBattery funguje dobře, jen nevím, jak si nastavit, aby se spouštělo automaticky při zapnutí přístroje. 
Jo každá rada nad zlato a né každýmu to musí fungovat, záleží taky co jsi s HTC dělal za brikule
Ono se to samo třeba nezměnilo...mne se to jednou taky zaseklo, ale pouze jsem vypnul a zapnul TF3D a bylo to zpět v normálu. Jinak aby se ti ten nainstalovaný zpomalovač systému
načetl po restartu vytvoř zástupce ve složce, kde jsou ostatní programy po spuštění
což pro upřesnění znamená do \Windows\StartUp jestli se nepletu