Video: Prohlédněte si nové sestavení Windows Mobile 6.5
Este lepsie je na to nainstalovat si Showcase(je free na xda) namiesto HTC task. Krizik,alebo ok ziska vacsiu dotykovu plochu,ale rozmer zostava zachovany. Takze aj ked kliknes na ukazatel baterie,alebo na bati,tak zatvoris app.
- Attachments
-
- Screen03.jpg (9.77 KiB) Viewed 3514 times
-
- Screen02.jpg (8.57 KiB) Viewed 3565 times
-
Diamant
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD2
Tonda - ja som sa ako tak zvykol trafiť, ale odkedy som inštaloval Batti, tak mám nad tým X ešte ikazovateľ sily signálu a tak misto X trafím ukazovateľ a otvorí sa mi ino o baterke. Tak zatváram aj to. A odkedy som si kúpil púzdro Krusell, tak je to X ešte horšie, hoci už mám okraj, o ktorý sa dá oprieť.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Stačí správně maličko rozkalibrovat display, aby horní řádek šel zmáčknou až úplně v horní poloze
Nebo mít zapuštěný display.
Od vecera testujem najnovsi build 6.5 a par vylepseni tam je.Hlavne start menu konecne ide skrlolovat plynulo.teda na jeden pohyb prstom prejde celym menu.U starsich buildov to skrolovalo len po castiach. Presuvanie zastupcov ide konecne lubovolne a nie len na samy vrch. Inak vsetko je rovnake v podstate. Len lupa je nedoriesena, spusta sa skoro pri kazdom dvojkliku,kdekolvek.co mi vadi napriklad u HTCAlbumu,ked chcem zoomovat,ale aj v Total Comander ked chcem dvojtapom otvorit nejaku polozku,tak sa zaroven aktivuje aj zoom. Skusam ci sa da niekde zoom deaktivovat.
-
Diamant
- stálý přispěvatel

Ja mám build 23016, tam tá zväčšená horná lišta asi nie je, čo? (Neporadí niekto, ako vypnúť to HTC riešenie?)
Prípadne neviete niekto, ako zmenšiť rozostupy v položkách menu? Na WM 6.1 to šlo úpravou registrov, ale teraz tam už také položky nemám. Prípadne ako zmeniť rozloženie kláves u štandardnej HTC SW klávesnice?
Prípadne neviete niekto, ako zmenšiť rozostupy v položkách menu? Na WM 6.1 to šlo úpravou registrov, ale teraz tam už také položky nemám. Prípadne ako zmeniť rozloženie kláves u štandardnej HTC SW klávesnice?
Horna lista je az od 23022 buildu. Ty mas menu asi to co je cez cely displaj. Skus na xda pohladat takuto upravu,kde sa ti menu zmensi a nemusis ani skrolovat,lebo sa ti vo vacsine zmesti cela ponuka.
- Attachments
-
- Screen01.jpg (18.66 KiB) Viewed 3482 times
-
Diamant
- stálý přispěvatel

Áno, presne niečo takéto malé ponuky by som potreboval. Už som to našiel a je to super.
Jasne, tak si musím ešte trochu počkať, kým Dutty urobí ROM s novším buildom. Ale dovtedy, nevieš aspoň, ako vypnúť to HTC riešenie, ktoré po kliknutí na hornú lištu zobrazí na celú obrazovku niektoré z ikon v hornej lište? K nastaveniu hlasitosti sa takto vôbec neviem dostať a HW tlačidlá mám namapované na šípky.
Ešte som si na tvojom obrázku všimol, že ikony v hornej lište máš neštandardné. Na WM 6.5 fungujú tie isté súbory, ako u WM 6.1?
Jasne, tak si musím ešte trochu počkať, kým Dutty urobí ROM s novším buildom. Ale dovtedy, nevieš aspoň, ako vypnúť to HTC riešenie, ktoré po kliknutí na hornú lištu zobrazí na celú obrazovku niektoré z ikon v hornej lište? K nastaveniu hlasitosti sa takto vôbec neviem dostať a HW tlačidlá mám namapované na šípky.
Ešte som si na tvojom obrázku všimol, že ikony v hornej lište máš neštandardné. Na WM 6.5 fungujú tie isté súbory, ako u WM 6.1?
Diamant: Tie ikony si pozri v sekcii HD na xda tady presne:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=530981 funguju uplne bez problemov.
Na to male menu si pozri nejake themes,vacsinou su aj s takto upravenym menu. Alebo inu Rom. Onkolog ma vo vsetkych rom prave taketo menu.
Ponuku v hornej liste odstranis odinstalovanim HTC app. Neviem presne ako sa vola,tusim HTCTask. Po odinstalovani by mala fungovat klasicka wm ponuka.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=530981 funguju uplne bez problemov.
Na to male menu si pozri nejake themes,vacsinou su aj s takto upravenym menu. Alebo inu Rom. Onkolog ma vo vsetkych rom prave taketo menu.
Ponuku v hornej liste odstranis odinstalovanim HTC app. Neviem presne ako sa vola,tusim HTCTask. Po odinstalovani by mala fungovat klasicka wm ponuka.
-
Diamant
- stálý přispěvatel

Dík za help, ja mám vytvorené vlastné ikony (akurát sa mi nepodarilo lokalizovať, v ktorej dll je ikona doručenej SMS. Akurát momentálne dosť potrebujem mobil, tak som nechcel experimentovať s výmenou nejakých dll.
To riešenie zmenšených popup menu som hneď našiel a upravil v registri. Tak už to mám podľa seba. Dík.
HTCtask to asi nebude, lebo HTC task má na svedomí akciu po stlačení X-ka na zatváranie programov, resp. tých liniek na Today? Toto už nemám, používam Showcase. Mne ide o aplikáciu, ktorá sa zobrazí pri kliknutí na tie ikonky v hornej lište.
To riešenie zmenšených popup menu som hneď našiel a upravil v registri. Tak už to mám podľa seba. Dík.
HTCtask to asi nebude, lebo HTC task má na svedomí akciu po stlačení X-ka na zatváranie programov, resp. tých liniek na Today? Toto už nemám, používam Showcase. Mne ide o aplikáciu, ktorá sa zobrazí pri kliknutí na tie ikonky v hornej lište.
To som len tipol,ale urcite to je nejaka HTC app.
Nahod postup a kde to je v registroch na upravenie menu. Nech sa trochu zase s niecim pohrajem.
Nahod postup a kde to je v registroch na upravenie menu. Nech sa trochu zase s niecim pohrajem.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
Diamant
- stálý přispěvatel

Dík za rady, problém je ale v tom, že to sú rady, ktoré radia vymazať v registri kľúč \HKLM\Services\LargeTitleBar. Takto som to robil u WM 6.1 lenže u WM 6.5 takýto kľúč nie je 
Vcera som nahodil ROM s wm 6.5.1 build 23034.
Hore vlavo uz nehladajte start...
Hore vlavo uz nehladajte start...
- Attachments
-
- Screen02.jpg (19.42 KiB) Viewed 3401 times
-
- Screen01.jpg (17.14 KiB) Viewed 3401 times
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Já myslím že Start a OK dole je docela praktická změna vzhledem k tomu, že nám sebrali tlačítka. Aspoň nebude nutné přehmatávat přes celý displej. A zdá se mi, že tím ani nepřibylo nutného místa pro lišty, spíš snad naopak. Taky dobré.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Ono ty WM6.5 B:23034 mají něco do sebe jako systém pro telefony
Jen se mi nelíbí to zpracování tlačítek vypadá to celkem nedotaženě odflákle ale start vlevo dole mi příjde taky jako docela praktická věc.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Tak tohle je konečně nějaká změna, která se mi v 6.5 líbí.
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
dotaz pro zkušené: lze toto sestavení nahrát do HDéčka?
Dobre je ze fakt neubudlo z velkosti plochy displeja,lebo rozsirenim spodnej listy sa aj zuzila horna lista.
Tlacitko start dole je fajn,aj tak som ho mal namapovane na "panel"tlacitku. Takze uz mozem namapovat inu funkciu.
Do HDecka uz asi bude nejaka uvarena ROM. Kukni na XDA.
Tlacitko start dole je fajn,aj tak som ho mal namapovane na "panel"tlacitku. Takze uz mozem namapovat inu funkciu.
Do HDecka uz asi bude nejaka uvarena ROM. Kukni na XDA.
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Kukam a zatím nic. Našel jsem ,,jen" nejnovější sestavení 23036 z 11 hodiny - tady : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=552592
co znamená SYS/XIP ?
co znamená SYS/XIP ?