Pro ty kdo stylus lock neznají přikládám screen. Je to program na zobrazení hodin a procent baterie. Chápu, že se teď hojně využívají barevné ikony,ale pro mě je to velice praktický program, protože při praci na zařízení stále vidím kolik je hodin a procent baterie.
Funguje vám Stylus lock?
- michalkosmak
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
Funguje vám Stylus lock?
Zdravím, pokuším se zprovoznit stylus lock 1.6 i 1.7 a nejde rozchodit. Známému jsem nainstaloval v.1.6 a chodí mu. Používám ROM od Duttyho WM6.5 R8 Turbo. Ani na origo ROMce 1.56 nešel. Má někdo zkušenosti.
Pro ty kdo stylus lock neznají přikládám screen. Je to program na zobrazení hodin a procent baterie. Chápu, že se teď hojně využívají barevné ikony,ale pro mě je to velice praktický program, protože při praci na zařízení stále vidím kolik je hodin a procent baterie.
- Attachments
-
- BattClockUnlocked.jpg (45.27 KiB) Viewed 705 times
- michalkosmak
- přispěvatel

Funguje vám Stylus lock?
Tak jsem našel na XDA, že by verze 1.6 měla fungovat když se .CAB uloží na kartu nainstaluje do zařízení ne na kartu a mělo by to fungovat. Bohužel mi to na Duttyho ROMce nefunguje. 
- michalkosmak
- přispěvatel

Funguje vám Stylus lock?
Mohl by to prosím někdo vyzkoušet jestli mu to funguje http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426730
Byl bych velice rád.
Byl bych velice rád.