HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire Z

Post by rampage »

Velikost by neměla vadit mám v telefonu videa i 700 mb a jedou normálně. Spíš bych to hádal na kodek videa.
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

no dela mi to u kazdyho avi co mam v pc .. jde to nejakym kodem primo v TD2 udelat aby sly spustit? nebo podle ceho to mam poznat :(
mmocz
nováček
nováček
Zařízení: Diamond2

Post by mmocz »

Zkus si znova stahnout nejnovejsi Core Player. Musi to jit. Stejne jako tu nekdo psal, taky mam videa pres 700MB a neni problem. Windows Media zadny filmy nezvlada, ale Core Player ano...
barberry.pha
smartstar
smartstar

Post by barberry.pha »

muzu mit jeste trapny dotaz ktera je nenojvesi verze? stahl jsem si coreplayer 1.3.2
diky

tak jsem zjistil ze mi to blblo jenom u jednoho filmu u kteryho jsem to zkousel :( a nenapadlo me nahrat jiny .. ale tedka to facha jak ma :)

Používej tlačítko Upravit místo dvou příspěvků za sebou s krátkým časovým odstupem. ziminix
barberry.pha
smartstar
smartstar

Post by barberry.pha »

zdravim, mam dotaz jestli nemate nekdo uz zkusenost s CompactV od t-mobile, mam momentalne origos TD2 ale budu prodluzovat smlouvu a uvazoval ze si ho vezmu tak jestli je nejaky podstatny rozdil,jestli pujde upgrade na WM 6.5 jako to ma jit u td2 nebo jestli je jediny rozdil ze je tam t-mobile prostredi a zbytek bude fungovat stejne. v prodejne mi na to nebyli schopni odpovedet :( tak diky za pripadne info
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

Jediný rozdíl bude předpokládám jenom v tom růžovém skinu, stejně jako tomu bylo u Diamonda 1. ROMky z něj šly bez problémů nahrávat do Compacta, myslím si, že tady to bude stejné, když mají stejný hardware.
barberry.pha
smartstar
smartstar

Post by barberry.pha »

diky, chtel jsem se zeptat nekoho kdo tomu rozumi, a ten skin ruzovy asi nepujde zmenit ze? necham si ho pak ukazat nekde na prodejne a treba budu mit stesti na nekoho kdo tomu bude rozumet
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

Nevidím důvod, proč by neměl, prostě tam nahraješ jiný TF skin, ten originální si myslím bude skoro jistě k sehnání na XDA.
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Post by Vitezslav2 »

Jaký je rozdíl mezi Diamond 2 a MDA Compact V?Mají rozdílné rozlišení natáčeného videa?
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Sony

Post by HTCKlorec »

Ziadny , len MDA Compact/Vario ma iny dizajn, lebo si to T-Mobile zaplatil (MDA = brand). A samozrejme zaplatis menej, lebo sa da spojit s pausalom. Este je rozdiel v TF3D, mas tam taku tu T-Mobile ruzovo-bielu temu (grc) a Web'n'Walk menu. Inak to iste.
Vitezslav2
smartguru
smartguru

Post by Vitezslav2 »

U MDA uvádějí v parametrech video (352 × 288),Tak to bude asi chyba.
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by HTCKlorec »

Kde si to nasiel? Ja som nasiel na tomto linku
video rozlisenie VGA@15FPS teda 640×480 pri 15 FPS.
Neviem, kde je chyba, ci v tvojom alebo mojom popise... Vzdy moze zlyhat ludsky faktor. :-D

\\EDIT: Oficialna stranka CZ t-mobilu :
http://www1.t-mobile.cz/web/cz/resident ... m=friendly

640x480, teda VGA, 100%

\\EDIT2: Ono mam pravdu aj ja, a mas ju aj ty. Oba telefony totizto natacaju vo VGA rozliseni, ale ono je to maximalne rozlisenie. Mozes ho znizit na CIF 352x288, S 128x96, M 176x144, a L 320x240, cim sa znizi kvalita videa a zvysi doba natacania, ale to urcite vies. :-D
barberry.pha
smartstar
smartstar

Post by barberry.pha »

muzu mit jenom trochu blby dotaz, kdyz budu hledat tf3d skin jestli to mam zadat takhle nebo se tomu ofiko rika jinak nebo jestli nemate nejaky link na skiny na td2, omlouvam se za dotaz ale nektere terminy jeste neovladam a nejsem si jimy jisty
a instaluje se to potom pres cab? nebo na to musi byt nejaky program jako treba u td1

edit/ tak jsem tedka stravil dve hodiny hledanim na netu a nejsem s toho vubec chytry .. mozna to bude blby dotaz ale musim pri zmene skinu menit i rom nebo se to da zmenit nejakym cab souborem? u TD1 jsem na to nasel program kde se to dalo menit jako v normal mobilu schemata .. tak jestli to jde i nejak na TD2 .. anglina neni moc kamarad takzde na XDA toho moc nepochytim ...
a jeste mozna jeden trapny dotaz .. jaky bude rozdil mezi original rom a nejakou s xda ...
mikt
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Diamond2

Post by mikt »

Skin se dá měnit beze změny ROM. Přepsáním souborů, nebo inatalací cabu, nebo spec. prográmky....
TOTO SE TÝKÁ MANILY (TF3D):
Na změnu skinu si nastuduj toto:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=493011
a toto
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=533876

Na změnu Fontů a spodní lišty:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=531504

Změna horní lišty:http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=98&t=13399

Změna Wallpaperu na všech záložkách:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=503511

TOTO SE TÝKÁ Win MOBILE:
http://pagespro-orange.fr/BenThon/TutoT ... enCEEn.htm
http://www.codeppc.com/telechargements/ ... egence.htm

Angličtinu k tomu prakticky nepotřebuješ, vše je názorné i s obrázky. Na ten zbytek použij slovník, překladač,někoho kdo umí anglicky...
(veškeré zde uvedené odkazy fungují a jsou použitelné i na TD2)
barberry.pha
smartstar
smartstar

Post by barberry.pha »

diky moc za info a za odkazy, jak budu mit chvili tak na to mrknu a snad se s tim poperu ;)
Vitezslav2
smartguru
smartguru

Post by Vitezslav2 »

Tak užjsem majitelem MDA Compact V.Nevíte jak se dá nastavit průsvitnost tapety na obrazovce dnes?A jak se dá přidělat poutko?
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

Post by foreveryone »

pld lidi, jak přepínáte běžící aplikace? Mě to přijde strašně krkolomný když potřebuju přejít z jedné rychle do druhé a mám pokaždé tapnout na křížek tím jednu minimalizovat tapnout znovu do rohu a v seznamu vybrat druhou, a pořád dokola. Neni nějaká jiná možnost na kterou jsem ještě nepřišel ?
Tomeq1
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 640 LTE

Post by Tomeq1 »

Mozno banalna otazka - ako si v TF3D v budiku nastavit vlastnu melodiu?
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by HTCKlorec »

foreveryone: O nicom inom neviem potom este softy tretich stran, ale to mas to iste. Ked nerad stlacas krizik, mozes stlacit hardwarove tlacidlo na ukoncenie hovoru (uplne vpravo), a az potom na task manager.

tomeq1: Mozes pouzit soft tretich stran, ked chces .mp3, WMA atd., lebo WM budik podporuje len WAV melodie (opravte ma ak sa mylim). Melodiu musis nakopirovat do zlozky Windows v hlavnej pamati masinky (tj. nie na karte)
Pavel Niderle
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC diamond 2

Post by Pavel Niderle »

Nevíte prosím, jak vypnout vibrace při přecházení karet v TouchFlo a při mačkání soft. klávesnice? Šlo to vypnout a už jsem "jaksi" zapoměl kde.
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond2”