EnergyROM HD

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
andre7
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned črc 03, 2005 12:00
Zařízení: HTC Touch HD "Blackstone"
Bydliště: Prešov

EnergyROM HD

Příspěvek od andre7 » pát čer 26, 2009 15:28

Uz asi hodinku testujem EnergyROM HD (standard). Mam odskusane Duutyho 6.1ky, Davideucka, asi 6 verzii Miriho, uz aj Kwbr vanilla topaz, ale tato sa mi zatial samozrejme subjektivne javi najlepsie. Je vizualne najkrajsia, s najvacsim mnozstvom prepracovanych detailov, pricom zostava tiez dostatocne rychla, takze vrelo odporucam. Kompatibilita so softom neodskusana, spotrebu energie tiez nemozem porovnat - nedostatok casu. Nie je to len hola ROM, bsahuje mnozstvo predinstalovanych utilit - velkost 158 MB. Zatial len odporucam, snad ju nebudem musiet tak skoro vymenit.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=524032

avatar
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pon čer 15, 2009 19:22
Zařízení: HTC touch HD
Bydliště: Cambridge UK/ Vysocina CR

EnergyROM HD

Příspěvek od avatar » pát čer 26, 2009 18:53

Ted sem ji nahral po neuzpechu s L29 a s dutym . a musim rici zatim paradni snad tam nebude nejakej zasadni bug

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

EnergyROM HD

Příspěvek od orkim » sob čer 27, 2009 8:25

prišiel niekto na to, ako sa dá v tejto ROM vypnúť vibrácia štvorice navigačných kláves?



Tak už netreba......, Romka je to velmi pekná, prepracovaná, s kopou utilít a programov, ale zasa chybová......

Holt už som sa poučil, flashujem Onkologa a už nevymýšlam, tak je všetko tak ako má byť....

lnadeb
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: úte pro 02, 2008 17:44
Zařízení: HTC Touch HD

EnergyROM HD

Příspěvek od lnadeb » sob čer 27, 2009 11:23

Zdarec, co jsi tam objevil za zásadní chybu?

andre7
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned črc 03, 2005 12:00
Zařízení: HTC Touch HD "Blackstone"
Bydliště: Prešov

EnergyROM HD

Příspěvek od andre7 » sob čer 27, 2009 12:25

To je dobra otazka, ja som zatial ziadnu chybu neobjavil...s tym vibrovanim senzorickych klaves ti neviem poradit, mna ani nenapadlo vypinat to, urcite mi vibrovanie vyhovuje viac...inac ak je tam fakt nejaky zasadny bug prosim ta daj vediet co to je...

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

EnergyROM HD

Příspěvek od orkim » sob čer 27, 2009 12:30

tak neviem či je zásadná ale mne to vadí:

keď je prístroj uspaný, tak niekedy neoznámi SMS, oznámi ju až keď prístroj zasa prebudím
batéria ukazuje inak % v hornej stavovej lište a inak v systeme
a keď príde sms a je zamknutý prístroj, tak sa síce objaví v zámočku ale po rozkliknutí nezobrazuje ikonku ale len posuvník, ale to je už banalita......

nie sú to velké chyby, a ak budú opravené v budúcnosti sa k nej rád vrátim....... Páčila sa mi...

andre7
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned črc 03, 2005 12:00
Zařízení: HTC Touch HD "Blackstone"
Bydliště: Prešov

EnergyROM HD

Příspěvek od andre7 » sob čer 27, 2009 12:49

Ten bug s doslou smskou som si vsimol teraz, mas pravdu, ale mne to zasa tak nevadi...baterku mi ukazuje rovnako aj lista aj system, takze tam v pohode...ale myslim ze mas pravdu, pockat sa oplati...totiz na xda sa uz objavilo info o testovacej ROM od NRGZ28, ktora ma integrovane TF3D v 2.5, je sice velmi bugova ale je otazkou casu kedy budu zasa plne funkcne ROMs aj s novou verziou TF3D...a potom mozno pride SENSE :-D

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

EnergyROM HD

Příspěvek od orkim » sob čer 27, 2009 12:53

no veď hovorím, nie sú tam až tak velké chyby....... Ale som ešte zabudol dodať, že mi tam chýba automatické odpájanie dátových prenosov, u Onkologa to ide skvelo......

Tu mi to akosi dobre nešlo, našiel som tam niekde nastavenie že odpojí dátové prenosy pri uspaní zariadenia ale aj som to zabudol vyskúšať :???:

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

EnergyROM HD

Příspěvek od jacek » sob čer 27, 2009 12:57

orkim : zůstaň u Onkologa, jeho včerejší ROMka je špičková

p.s.

andre7
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned črc 03, 2005 12:00
Zařízení: HTC Touch HD "Blackstone"
Bydliště: Prešov

EnergyROM HD

Příspěvek od andre7 » sob čer 27, 2009 13:03

To by zasa mne az tak nevadilo, mam vysoky datovy pausal, som s HDckom na nete bezne nielen cez WiFi, prepajam aj s NBookom...ale ked si tak chvalite Onkologa, pri najblizsich vacsich problemoch s EnergyHD si ho mozno vyskusam...

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

EnergyROM HD

Příspěvek od orkim » sob čer 27, 2009 13:06

jj, onkologovu včerajšiu Rom už mám a zatial som nenašiel jedinú chybičku........,,,, takisto tam má lepšie ovladače na video ako v Energy Rom....

Uživatelský avatar
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1145
Registrován: stř lis 28, 2007 10:19
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Frýdlant

EnergyROM HD

Příspěvek od jacek » sob čer 27, 2009 13:18

jj, souhlasím. Onkologovi ROMky jsou super

p.s. založím rovnou téma OnkologROM, ať ostatní mohou posoudit z našich zkušeností a mám pocit, že uživatelů ONK přibývá :)

Zakládám :grin:

avatar
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pon čer 15, 2009 19:22
Zařízení: HTC touch HD
Bydliště: Cambridge UK/ Vysocina CR

EnergyROM HD

Příspěvek od avatar » sob čer 27, 2009 20:12

tka dnes se mi stalo ze mi romka zabirala temer 70 procent pameti po resetu se nezobrazili ikony takze jdu na onkologa nemam cas resetavat romku kazdej den kuli pameti

andre7
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned črc 03, 2005 12:00
Zařízení: HTC Touch HD "Blackstone"
Bydliště: Prešov

EnergyROM HD

Příspěvek od andre7 » ned čer 28, 2009 11:17

Mozno ti koliduje s nejakym softom z tretej strany...ja som ju restartoval len po instalaciach, problemy so zamrzanim ani s pamatou vdakabohu ziadne...

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

EnergyROM HD

Příspěvek od orkim » ned čer 28, 2009 11:38

jj, niektoré programy si v 6.5, cucnú slušný kus pamäte, napríklad keď zapnem VM player tak som na cca 70%......., ale nie je to nejako cítiť...... prístroj ide svižne aj tak, a mám ešte mem maid nastavený na automatické čistenie pamäte...

avatar
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: pon čer 15, 2009 19:22
Zařízení: HTC touch HD
Bydliště: Cambridge UK/ Vysocina CR

EnergyROM HD

Příspěvek od avatar » ned čer 28, 2009 12:25

jenze ja sem vsechno vypnul a stale to bylo na 70 procentech romka jeto fakt pekna ale nejak mi blbla ted sem zkousel onkologa ale ta mi moc nesedla je vocesana a to nemam rad kdyz musim vse instalovat. Dnes by mela bejt dutty R2 tak uvidim.

Zatim sem si fakt mezi romkama nevybral

musim se stale priklonit k teto energy tam bylo vse co sem potreboval

xpm
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: ned dub 19, 2009 10:58
Zařízení: HTC Touch HD

EnergyROM HD

Příspěvek od xpm » ned čer 28, 2009 13:50

Draci potřebuji poradit.Při přehrávání mp3 u této rom nejde uspat HD přes horní vypínač a mp3 se vypne.U Duttyho to nedělalo a mp3 hrála dál.Nevíte jak to zrušit?



Vyřešeno po připojení sluchátek je vše ok :wink:

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » pon čer 29, 2009 16:35

Zdarec, tak jsem si ji nahodil, ale mám problém s kalendářem. V outlooku mám svátky a z nějakého důvodu mi v HD přeskočilo o den. Všechny jména se mi hnuly o den z5 a nevím co s tím. Hraju si s tím a různě nastavuji a nic :-( díky za každou radu, nemyslím tím HR :-D

EDIT:
Problém vyřešen - byl proveden HR :smt042 a vše jsem provedl znova a je to :wink:

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

EnergyROM HD

Příspěvek od orkim » stř črc 01, 2009 12:22

dnes vyšla nová verzia:

bohužial pre mňa nič nerieši, stále tie isté chyby ako v predošlej...., a hlavne onkologovej budík budí aj pri zablokovanej klávesnici, atď, atď..... nedá sa nič robiť proste tento chlapík vie čo robí.......

už len romky od onkologa, aj keď táto energy rom sa mi páči, hlavne kvôli programom čo tam má, alo čo už, pogooglim trocha....

Uživatelský avatar
Mong3R
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 275
Registrován: pon lis 17, 2008 18:03
Zařízení: SGN II + Lumia 930
Bydliště: Ostrov (KV)

EnergyROM HD

Příspěvek od Mong3R » stř črc 01, 2009 16:53

No vecer nahodim jestli budi nebo nebudi a tak dale, nic proti orkim a dale budu cekat na nove tf 2.5

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti