pamatova karta

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
mireq
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát čer 19, 2009 8:52
Zařízení: HTC touch diamond2

pamatova karta

Příspěvek od mireq » pát čer 19, 2009 8:55

Ahojte. Od vcera som vlastnikom td2 a mam taky problem. Dal som do zariadenie pamatovu kartu a vobec mi ju nechyta. V zalozke system- pamat-storage card mi ukazuje ze celkova pamat: nenainstalovana. Neviete mi prosim poradit, kde moze byt problem? dik

jezevec.eu
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pát bře 27, 2009 16:01
Zařízení: TYTN Kaiser, Diamond 2, HTC Touch HD

pamatova karta

Příspěvek od jezevec.eu » pát čer 19, 2009 11:22

Asi jsi zkusil softreset?

mireq
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát čer 19, 2009 8:52
Zařízení: HTC touch diamond2

pamatova karta

Příspěvek od mireq » pát čer 19, 2009 11:43

skusal som aj ten softReset ale nic. Netreba nieco mat nastavene alebo tak nejak?

egze
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát čer 19, 2009 9:41
Zařízení: Galaxy note 3

pamatova karta

Příspěvek od egze » pát čer 19, 2009 11:56

Funguje ti ta karta v PC? Mne moja A-data tiez nesla ale rychly format v PC tomu pomohol. Aj ked myslim ze tie karty uz su preformatovane.

mireq
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát čer 19, 2009 8:52
Zařízení: HTC touch diamond2

pamatova karta

Příspěvek od mireq » pát čer 19, 2009 12:05

neviem ci by v pc sla. Nemam citacku. Mal som tu kartu v Nokii, cize bola pouzivana. Nemoze byt v tom problem? este by ma zaujimalo: napr pri Exceli nefunguje otocenie displeja

jezevec.eu
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pát bře 27, 2009 16:01
Zařízení: TYTN Kaiser, Diamond 2, HTC Touch HD

pamatova karta

Příspěvek od jezevec.eu » pát čer 19, 2009 12:34

Pak bych/jak píše můj předchůdce/ každopádně zkusil formát v PC - u nějakého kamaráda...

mireq
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát čer 19, 2009 8:52
Zařízení: HTC touch diamond2

pamatova karta

Příspěvek od mireq » pát čer 19, 2009 13:47

Este mam jednu otazku ako sa dostanem k nastaveniu registrov? Hkey_local_machine...

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

pamatova karta

Příspěvek od ---UFO--- » pát čer 19, 2009 13:58

Mozes pouzit napriklad tento editor registrov. http://handheld.softpedia.com/get/Syste ... 7793.shtml

mireq
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát čer 19, 2009 8:52
Zařízení: HTC touch diamond2

pamatova karta

Příspěvek od mireq » pát čer 19, 2009 15:23

takze pamatovku som sformatoval ale stale ju nechyta. poradte prosim

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

pamatova karta

Příspěvek od ---UFO--- » sob čer 20, 2009 7:34

Vyskusaj aj iny znacku pamatovky. Napriklad moj HP 614c ma problem s Kingston pamatovkami.

Uživatelský avatar
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: čtv led 22, 2009 20:35
Zařízení: HTC Desire Z

pamatova karta

Příspěvek od rampage » ned čer 21, 2009 23:16

Možná zbytečná poznámka, ale taky záleží jak jsi ji naformátoval, FAT , FAT32 jestli třeba Nokie nemá jiný souborový systém

mireq
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát čer 19, 2009 8:52
Zařízení: HTC touch diamond2

pamatova karta

Příspěvek od mireq » pon čer 22, 2009 7:44

Ahojte s tou kartou je to uz cele nejake divne. vsetky ostatne idu a tata nie. Uz ju ani v PC nechyti. Este by som chcel poradit ako nainstalujem net framework? Potrebuje na to nejaky iny soft alebo jak? A este ked chcem instalovat nejake hry pre WM a su s koncovkou .exe tak vypise ze aplikacia nie je platna pre zariadenie Pocket PC. dik

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

pamatova karta

Příspěvek od barberry.pha » pon čer 22, 2009 8:26

pro instalaci souboru s koncovkou .exe .. musis byt pripojeny pres activesync a pak ten soubor jenom otevres v pocitaci a on se ti zacne instalovat to td2 sam .. jenom se to to na pristroji zepta zdali souhlasis se spustenim .. s koncovkou .cab normalne nainstalujes s WM ale s .exe ne .. taky jsem s tim zapasil a pak to tady nekde precetl :))

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 hostů