zdravim pani po instalaciji mi to chvilu slo potom to mrzlo a ked som to odinstaloval a znovu som to chcel nainstalovat tak mi to pise instalacia bola neuspesna program alebo nastavenie nieje mozne nainstalovat pretoze nemate dostatocne povolena v sisteme co to moze byt?ze by tam nieco ostalo z tej starej instalacie ?
ako sa dostanem do registrov asi cez nejaku aplikaciu ze mozes mi prosim ta nejaku poradit?nasiel som aj nejake pozostatky po tej aplikaciji ale nejdu odstranit lebo su v paeti telefonu
dakujem comandera mam ale neviem ako najdem respektive pod cim najdem registre nieco z toho programu som nasiel ale nejde to zmazat ani cez comandera dik za rady
Už nějakou chvíli testuji TMC v Touch HD. Informací je na netu spousta a tak nebyl problém s nastavením. Všude se uvádí, že je nutno použít sluchátka kvůli anténě a že v tu chvíli nejde pochopitelně nahlas zvuk v HD.
Mně to ale funguje i bez jakéhokoliv HW zásahů, předělávání konektorů, apod. Zasunu sluchátka, TMC se stahují a navigace mi nahlas říká, kam mám odbočit.
Poprvé jsem si toho všiml ve chvíli, kdy jsem měl při jízdě autem zapojená sluchátka, aby se mi TMC stahovalo a ne úplně dobře nastavený program DontForget mi každých 5 minut zvukovým signálem nahlas připomínal nový e-mail.
Přišlo mi to divné a tak jsem nyní vše zkusil doma mimo auto a skutečně vše se chová jak má = FM rádio hraje do sluchátek, když je vypojím, aplikace mě upozorní na jejich vypojení. Přehrávač hudby hraje nahlas, když zapojím sluchátka, zvuk hraje v nich. Když pustím iGo, zapojím sluchátka, stahují se dopravní informace a navigace mi nahlas opakuje, kam odbočit.
Nedokážu přijít na to, co je v mém HD jinak, že to mě jde a zbytku světa ne. ROM mám od Duttyho (verze 3.8 pro HD), žádné speciální aplikace na práci se zvukem jsem neinstaloval.
Odpověď je jednoduchá. Nemáš zázračné HD. Problém se zvukem se vyskytoval jen u první Beta verze.
Nyní je už Beta 6,ale s tou jsou problémy a je nepoužitelná,takže poslední funkční verze je Beta 5,kde vše funguje jak má.
pouzivam betu5 a obcas sa stane, ze nepresmeruje zvuk do repraku, ale hlavne je v igo zvuk asi o polvicu slabsi ako bez sluchatok...takze to este stale nie je ono