Zdravím, plánuji pořízení Touch HD, ale zajímá mě pár otázek.
GPS je použita stejná jako u HTC Touch Diamond2 ?
Bude u Touch HD také podpora WIN 6,5? Nebo to zatím není jisté?
GPS funguje opravdu tak rychle jak se všude píše? Tj zaměření do 1 minuty?
Zatím jsem majitelem nokie se symbianem konkrétně model N95, a dost mě tam trápí GPS, která polohu zaměřuje až třeba i po 10ti minutách (v otevřené přírodě) A je dosti nepřesná. Odchylky 100 - 300 metrů.
Děkuji všem za odpovědi.
Otázky ohledně Touch HD
- Kulík
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Otázky ohledně Touch HD
D2 i HD jsou postaveny na stejném čipsetu, takže i GPS je stejná. GPS je skutečně tak rychlá jak se píše
a přesnost je výborná.
Co se týče podpory WM 6.5 pro HD ze strany HTC, tak to je ve hvězdách, nicméně to jistí kluci na XDA, už teď existuje několik výborně fungujících ROMek pro HD postavených na posledních buildech WM 6.5
.
Co se týče podpory WM 6.5 pro HD ze strany HTC, tak to je ve hvězdách, nicméně to jistí kluci na XDA, už teď existuje několik výborně fungujících ROMek pro HD postavených na posledních buildech WM 6.5
- webspider
- nováček

- Zařízení: HTC Touch HD, Nokia N95, Iphone 3GS 16GB
Otázky ohledně Touch HD
Děkuji, jde mi jen o to abych si nekoupil Touch HD a pak jsem nezjistil, že v něm budu mít zastaralý SW, jelikož upgrade nebude možný
Také jsem chtěl vědět tu GPS navigaci, nechtělo se mi tomu moc věřit, protože s mobilem co mám je to opravdu dřina... 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Otázky ohledně Touch HD
Porovnavat GPS v nokii N95 a v HTC ani nejde.Je to obrovksy rozdil,tou bych se vubec netrapil.