Tak tím jsi mne pobavilaheunka wrote:Pochybuju, že by na Alze prodávali nějakej šmejd...
Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
-
datinko
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S6 Edge+
Tak som aj ja vzdal čakanie a flashol na svojej 920 dnes AMBER. Je to super. Zatiaľ sa zoznamujem, a hľadám, kde sa nastavuje výchozia app pre fotoaparát...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nastaveni - aplikace - fotky+fotoaparat
-
datinko
- přispěvatel

Díky. Neľutujem, že som to flashol... Aj Data Sense je super!
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Jojo, klidne zkus tu 2.1 zasuvku, mobil si to ohlida.mimonaut wrote:Tak tím jsi mne pobavilaheunka wrote:Pochybuju, že by na Alze prodávali nějakej šmejd...
-
datinko
- přispěvatel

Prosím kluci, ako som to flashol na Amber, zmenil sa názov môjho telefónu. A ja už si neviem spomenúť a nájsť, kde sa názov môjho telefónu dá zmeniť. Neviete to niekto z hlavy?
Díky.
Díky.
-
htcjirka
- smartmaniak

Jednoduse,pripoj si ho k pocitaci a zmen nazev z Windows Phone na svuj.
-
datinko
- přispěvatel

Diky moc, a ja to môžem hľadať v telefóne... 
Ale už ma na AMBER aj jedna vec trápi.. Hodiny na zamknutej obrazovke. Mám ich nastavené ako "náhľad", čiže zobraziť iba pri mávnutí rukou. Svietia ale stále...
Senzor je v poriadku, pri hovoroch funguje ako má...
Inak som spokojný, skok kupredu, Pro Cam je úžasná...
Ale už ma na AMBER aj jedna vec trápi.. Hodiny na zamknutej obrazovke. Mám ich nastavené ako "náhľad", čiže zobraziť iba pri mávnutí rukou. Svietia ale stále...
Senzor je v poriadku, pri hovoroch funguje ako má...
Inak som spokojný, skok kupredu, Pro Cam je úžasná...
-
htcjirka
- smartmaniak

Hodiny se po nastaveni "nahled" rozsviti a az po chvilce zhasnou.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Přesně tak,pár minut to trvá než se vypnou,mimochodem má je někdo zaplý přes noc v kuse?Zajímal by mě dopad na baterku a hlavně jestli tím nebudu škodit displeji,jak na AMOLED tak na LCD.
čaute, zrovna se mi stahuje aktualizace 1,31GB přes NSU, dal jsem ať se mi vymaže telefon. Můžu na tom něco pokazit? nějaké rady, díky. 
-
patrabus
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1 Compact White
U mě to trvá cca 20s než zhasnou
-
mceza
Carlosso: Ne LCD, ale IPS ;)
Na baterku jsem to nezkoušel, protože v noci ho mám vždy na nabíječce, ale na IPS mi to vadí. Funkci Náhled dost používám, ale vadí mi, že po připojení do nabíječky to stále svítí. Pravděpodobně zcela minimálně, ale trochu to displeji vadit musí. Prostě mi přijde zbytečné nechat ho celou noc svítit. Jednak mi to v pokoji svítí dost a potom je to opravdu zbytečné.
Zatím to řeším tak, že si v noci zakrývám u telefonu proximity senzor...
chytil123: Pokud je telefon dostatečně nabit, nebudeš ho odpojovat a neumře ti během nahrávání počítač, nemělo by se nic stát. Pokud ano, tak ve většině případů se dá telefon v pohodě oživit. Nic pokazit tedy nemůžeš. Ale pokud sis nebyl jistý, tak ses na to měl zeptat předtím, než si proces spustil :-P
Na baterku jsem to nezkoušel, protože v noci ho mám vždy na nabíječce, ale na IPS mi to vadí. Funkci Náhled dost používám, ale vadí mi, že po připojení do nabíječky to stále svítí. Pravděpodobně zcela minimálně, ale trochu to displeji vadit musí. Prostě mi přijde zbytečné nechat ho celou noc svítit. Jednak mi to v pokoji svítí dost a potom je to opravdu zbytečné.
Zatím to řeším tak, že si v noci zakrývám u telefonu proximity senzor...
chytil123: Pokud je telefon dostatečně nabit, nebudeš ho odpojovat a neumře ti během nahrávání počítač, nemělo by se nic stát. Pokud ano, tak ve většině případů se dá telefon v pohodě oživit. Nic pokazit tedy nemůžeš. Ale pokud sis nebyl jistý, tak ses na to měl zeptat předtím, než si proces spustil :-P
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
chytil123 wrote:čaute, zrovna se mi stahuje aktualizace 1,31GB přes NSU, dal jsem ať se mi vymaže telefon. Můžu na tom něco pokazit? nějaké rady, díky.
kľudne sťahuj, nič tým nepokazíš, robil som to tiež, akurát sa ti telefón "prečistí" a uvedie do továrenských nastavení
Co tu niekto pisal o hw revizii je to to cislo ktore je uvadzané pod verzia cipu SOC ? Alebo kde najdem dane cislo ?
Co v mojom pripade by bolo cislo 8960 ?
Co v mojom pripade by bolo cislo 8960 ?
- Attachments
-
- wp_ss_20130901_0001.png
- (56.85 KiB) Downloaded 609 times
První probém...Amber mi rozjebal celej Google calendar. Všechny události mi hodil na Private...takže Lock Manager mi v locku ukazuje samé (Soukromá událost), a nedávno jsem si vytvářel události na narozeniny blízských a všim jsem si že mi z ročně opakované událostí se staly jednorázovky.
někdo takovou zkušenost?
PS:Jak funguje to mávnutí aby se ukázaly hodiny. Mám tu možnost pouze na 15min nebo na pořád. A když zakryju senzory tak svítí pořád...
PS:Jak funguje to mávnutí aby se ukázaly hodiny. Mám tu možnost pouze na 15min nebo na pořád. A když zakryju senzory tak svítí pořád...
-
mceza
Nastav si Glance Screen na "Náhled". Pak to svítí chvíli, potom to zhasne a pak to aktivuješ proximity senzorem.
V nastavení mám to Glance jako rychlý přehled a lze nastavit jen Vypnuto/Načasováno(15min)/Vždy zapnuto.