Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
- Michael-87
- nováček

- Zařízení: Xperia Z3, Lumia 640
Ja pozorujem prijemne zlepsenu vydrz po vypnuti pouzivania LTE, opat som spokojnejsi a utvrdzujem sa v tom, ze toto bola spravna volba...
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
a zkoušel jsi dát tomu "super bingu" šanci? dle mého je na WP8 na rozdíl od webového plně srovnatelný s googlem, navíc je hledání pomocí něj rychlejší a bez reklam..chytil123 wrote: PS: Nejspíš zbytečnej dotaz, ale jde HW vyhledávací tlačítko naučit vyhledávat pomocí Googlu a né pomocí toho super Bingu?
Mě přijde, že Bing má relevantnější výsledky hledání. Ale zase jich nevyjede tolik, jako u Googlu.
Baterka má skvělou výdrž, IMHO jediným superžroutem je foťák.
Baterka má skvělou výdrž, IMHO jediným superžroutem je foťák.
Máte skúsenosti s nejakou aplikáciou, o ktorej viete, že bola zodpovedná za zvýšenú spotrebu batérie? Lebo sa mi zdá, že po AMBER registrujem nižšiu vydrž. HR som spravil bez obnovy, aplikácie používam rovnaké tak ak by ste mali nejaký tip...
-
Deaktivovaný účet (01.2014)
Já taky, na jiných telefonech se mi žlutá nelíbí ale tady jsem se hned zamilovalchytil123 wrote:Já vzal žlutou páč jsem chtěl něco odlišného než černou placku.(a ještě jsem tak trochu ujetej na žlutou a když jsem viděl že je i žlutá, jasná volba
)
engineer: Například Weather od Bingu.
-
mlndsk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
weather od bingu mam a baterka uplne v pohode
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
engineer: ja mam podozrenie na Insider..
Zajímalo by mě proč když v kalendáři dám měsíční přehled proč tam mají události v kolonkách nesmyslné názvy. Jak nějaká španělština či co. Přitom písmo je celkem viditelné tak proč tam nevidím reálné názvy události. Používám události v Google kalendáři.
Vzhladom na to, ze aplikacie si nepridaval, skontroluj si hlavne, ci si po nenechal zapnuty niektory zo systemovych zrutov: pripajanie k Xboxu,vyhladavanie novych WiFi,NFC, pripadne ak casto fotis aj automaticke zalohovanie fotiek na skydrive svoje zozerie.engineer wrote:Máte skúsenosti s nejakou aplikáciou, o ktorej viete, že bola zodpovedná za zvýšenú spotrebu batérie? Lebo sa mi zdá, že po AMBER registrujem nižšiu vydrž. HR som spravil bez obnovy, aplikácie používam rovnaké tak ak by ste mali nejaký tip...
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Jak je to s tím připojováním k Xboxu?Mám tam tři kolonky a všechno zaplý,připojovaní,synchronizace...I to zvyšuje spotřebu ikdyž nejsem online?Nebo naopak ikdyž jsem online?
Čo sa týka zmeny aplikácii pred/po AMBER tak akurát som si kúpil Amazing Weather HD a tiež nainštaloval Weather, ale nemyslím si, že práve tieto aplikácie by mi rýchlo vybíjali telefón. A inak Whatsapp , Skype a Viber sú na tom ako? Pretože majú povolené spúšťanie na pozadí, tak či náhodou nemajú nejaký bug čo by to spôsoboval.
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Naopak, voi-ip aplikace (na WP na rozdíl od iOS) na pozadí vůbec neběží (pouze po vypnutou obrazovkou). Používají push notifikaci.
Já měl vždycky problémy s aplikacemi typu počasí nebo kalendář. Je to asi bug ve windows, normálně by si s tím měl systém poradit.
Já měl vždycky problémy s aplikacemi typu počasí nebo kalendář. Je to asi bug ve windows, normálně by si s tím měl systém poradit.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
naní to až tak jednoduché. Viber opravdu běží v poslední verzi na pozadí, protože využívá "na černo" task z GPS k udržení fokusu, aby chodily správně notifikace, takže zde opravdu vybíjení hrozí. A sníženou výdrž jsem velmi pozoroval i při nainstalovaných starších verzích skype a FB. Skype už nemám a nový FB baterku nežere.
Takže podle mne je nejhorší na baterku kombo Facebook + Viber + Whatsapp + battery level (apod.) + bing weather
Takže podle mne je nejhorší na baterku kombo Facebook + Viber + Whatsapp + battery level (apod.) + bing weather
Steelspace: naopak, na iOS na pozadi nebezi. Tam jsou ciste notifikace. Taky whatsapp apod se na vydrzi iPhonu temer neprojevi.
Já používám jak Skype, Viber, ICQ a Lync 2013 krom 3 push mailů a několika dalších aplikací na pozadí (Weather View, Birthdays Diary, Svátky, Battery a pár dalších) a trvale zapnuté WiFi a 3G a v pohodě se při cca hodině denně protelefonované, nějaké online komunikaci dostanu na 2 dny bez nabíjení. Je fakt, že nejnovější FW 1330 udělal ve výdrži obrovský skok proti předchozímu 1226
Tak pre môj Product Code ešte nie je dostupný novší FW, ale dúfam, že sa to čoskoro zmení. A škoda, že WP8 neumožňuje sledovanie spotreby batérie v prerozdelení na jednotlivé aplikácie tak ako to je na Androide, tam som mohol "nevhodnú" aplikáciu veľmi rýchlo detekovať.
-
mceza
"A škoda, že WP8 neumožňuje sledovanie spotreby batérie v prerozdelení na jednotlivé aplikácie tak ako to je na Androide, tam som mohol "nevhodnú" aplikáciu veľmi rýchlo detekovať."
Ano, také by se to hodilo. Ale věřím, že podobně jako u Data Sense je to otázka několika týdnů/měsíců, než to Nokia dodělá
Ano, také by se to hodilo. Ale věřím, že podobně jako u Data Sense je to otázka několika týdnů/měsíců, než to Nokia dodělá
To by bolo super, lebo napríklad pre mňa je Data sense úplná zbytočnosť - net mám neobmedzený resp. 2GB na mesiac (čo som ani nikdy neprekročil), takže ma táto aplikácia nejaká moc nezaujíma, i keď je mi jasné, že pre niektorých užívateľov je možno až "existenčná"
Ale fakt by som rád uvítal možnosť sledovania spotreby batérie, myslím si, že potom by vývojári niektorých ("pažravejších") aplikácií sa viac zaoberali ich vplyvom na spotrebu energie.
Po cca dvoch mesiacoch pouzivania 920 tky som docela spokojny aj so systemom aj s telefonom, je to jednoduche, rychle, dobre to foti, kvalitny zvukovy vystup.....
len ta konstrukcia, ja si na telefony davam pozor ale aj tak mam telefon rozvrzgany jak staru samicu, na lavom boku, pri fotaku, vsade to vrzga, takze toto ma sklamalo, pomohol sice silikonovy kryt origos od nokie takze vrzganie minimalizoval ale unibody konstrukcia a stale to nevedia....
tak ako manzelkina N9 vrzga jak svina takisto
len ta konstrukcia, ja si na telefony davam pozor ale aj tak mam telefon rozvrzgany jak staru samicu, na lavom boku, pri fotaku, vsade to vrzga, takze toto ma sklamalo, pomohol sice silikonovy kryt origos od nokie takze vrzganie minimalizoval ale unibody konstrukcia a stale to nevedia....
tak ako manzelkina N9 vrzga jak svina takisto