Android na Diamond2

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Pavel Niderle
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: sob čer 06, 2009 13:41
Zařízení: HTC diamond 2

Android na Diamond2

Příspěvek od Pavel Niderle » stř dub 14, 2010 7:34

Nezkoušel už někdo Androida na Diamondu2?

Šlo skutečně o plně funkční verzi?

Pokud ano, please link na download.

-- doplnění předchozího příspěvku (stř dub 14, 2010 14:55) --

Už to fachá

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=509493

Jdu testovat

-- doplnění předchozího příspěvku (stř dub 14, 2010 17:25) --

Tak ten Android je zatím o ničem. Nejde WIFI, datove služby taky ne. Je to sice v češtině, ale ztráta času to tam dávat.

Uživatelský avatar
Pacik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: čtv čer 28, 2007 20:04
Zařízení: MDA Compact V
Kontaktovat uživatele:

Android na Diamond2

Příspěvek od Pacik » ned dub 18, 2010 17:27

Myslím že už se to tu někde řešilo. Android pro Topaz je zatím nepoužitelnej (nefunguje spousta věcí), navíc běží jako aplikace, tudíž je dost pomalej.

Ale pokud by někdo někdy udělal Android pro Topaz, ale né jako aplikaci ale jako OS (náhrada za WM), byl bych moc rád :)

Pavel Niderle
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: sob čer 06, 2009 13:41
Zařízení: HTC diamond 2

Android na Diamond2

Příspěvek od Pavel Niderle » sob kvě 22, 2010 9:19

Tady ta aplikace Androidu je vylepšená, už umí i data.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=509493

Uživatelský avatar
Joky
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv led 14, 2010 8:35
Zařízení: Samsung Omnia W
Bydliště: Jakubov

Android na Diamond2

Příspěvek od Joky » čtv čer 10, 2010 10:08

Tiež by som bol rád ak by niekto spravil android ROMku na topaz to by bolo skvele lebo by som ho chcel vyyskusat ten system sa mi celkom pozdava... :) no ale verim ze chlapci na XDA sa pochlapia a nieco vymyslia :)

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

Android na Diamond2

Příspěvek od foreveryone » čtv čer 17, 2010 9:09

tak na vyzkoušení už na xda dávno je, posledně jsem to zkoušel před nějakým měsícem a bylo to pekelně rychlý fungoval net šlo volat aplikace běžely normálně, pár věcí sice nešlo ani teď ještě nejde takže to není na každodenní používání ale na vyzkoušení systému určitě...

DeViL.praha
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte lis 10, 2009 23:47
Zařízení: HTC Diamond 2

Android na Diamond2

Příspěvek od DeViL.praha » úte srp 17, 2010 13:28

mam to jako druhy system ve svem Diamondovi 2 musim rici ze je to super rychle ale rekl bch ze to jeste ne dobre pracuje s procesorem a sniziovani spotreby, dále nefunguje wifi modul uz se sice da zapnout ale nevyhleda zadne site, nefunguje ani zvukovy modul (vyzvánení jen vibrace - je treba zapnout jinak se nedozvíte ze vam nekdo vola), bluetouth je take nejaky zapeklity zarizeni sparuje ale pri hovoru zustane hovor v telefonu a neprepne se do HF (parrot) v aute.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Android na Diamond2

Příspěvek od IkE Blaster » úte srp 17, 2010 14:46

Pacik: Neběží jako aplikace, pomalost je způsobená neoptimalizací systému. Přes aplikaci se jen nahrává do paměti, ale po nahrání je komplet WM z RAM smazán (pro vyděšené - jen RAM -> WM systém zůstává a po restartu se normálně spustí)

Theo_23
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř srp 25, 2010 18:32
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Android na Diamond2

Příspěvek od Theo_23 » stř srp 25, 2010 18:36

A už někdo zkoušel tuto verzi? ( 2.2 Froyo RC2.1 ) je to z 19.8 2010 a pišou že wifi funguje.

ljex
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned črc 06, 2008 17:36

Android na Diamond2

Příspěvek od ljex » pon zář 06, 2010 12:12

Ja mam poslednu verziu froyo 2.2, posledny kernel, zimage...wifi funguje, zvuky tiez, zivotnost baterie sa zlepsila. Najvacsi problem je asi prijimanie hovorov ked je displej vypnuty. Ale niekedy tie hovory idu niekedy nie. Napr. vcera 12 hodin vkuse isiel v pohode. Dalej nefunguje galeria a kamera. Snad za mesiac zrusim WinMo uplne a prejdem na Android:)

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

Android na Diamond2

Příspěvek od PULPAN » úte říj 19, 2010 7:38

ahoj, bootuju froyo 2.2, vše proběhne OK, akorát nefunguje touch screen...prostě nejde dotyková obrazovka, takže nemůžu zadat PIN a vůbec rozjet telefon.Netušíte někdo, kde je chyba?

Pavel Niderle
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: sob čer 06, 2009 13:41
Zařízení: HTC diamond 2

Android na Diamond2

Příspěvek od Pavel Niderle » čtv říj 21, 2010 14:16

A překopíroval jsi do ROOTu správný soubor k tvému mobilu? (startup.txt)? Měl by být ve složce STARTUP CINFIG\TOPAZ

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv říj 21, 2010 15:27) --

Jinak zlatý dobrý WM s 2.6 SENSE, reaguje rychleji a proti Froyu svižnější (na Diamond2!!!)

MartinkaN90
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob bře 12, 2011 19:54
Zařízení: HTC Desire

Android na Diamond2

Příspěvek od MartinkaN90 » sob bře 12, 2011 20:26

Chtěla bych zeptat, když čtete recenze na Diamond, tak se tam píše, že WM podporuje jen 65 tisíc barev, změní se toto při používání androidu? Nebo to je displejem? A pak podporuje displej multi touch, nebo je taky problém WM?

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na Diamond2

Příspěvek od premikkoci » sob bře 12, 2011 21:13

Diamond má rezistivní display, takže na multitouch zapomeň..

Ranger
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pát úno 04, 2011 13:28
Zařízení: HTC Diamond 2

Android na Diamond2

Příspěvek od Ranger » stř led 09, 2013 19:06

Chlapi zkouším taky Androida a ted jsem prišel na nový soubory. Nevím jak je přesně aktualizovat, co udělat?
3-18-froyobundle.tar.gz (asi 90MB) - co s ním? Rozbalit a přepsat původní?
3-18-froyo-system.ext2 (asi 125MB) - tento nejspíš prostě zkopírovat?
A jen jeden z nich, nebo oba? Popřípadě proč je mám oba?
Díky. :???: :roll:

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host