Oficiální WM 6.5 ROM pro Diamond2 jsou venku

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Uživatelský avatar
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: čtv led 22, 2009 20:35
Zařízení: HTC Desire Z

Oficiální WM 6.5 ROM pro Diamond2 jsou venku

Příspěvek od rampage » pon říj 26, 2009 18:43

Tom codon moderátor na htcpedia.com uploadnul prvních pět verzí oficiálních upgrade pro Diamond2. A tady je odkaz http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=1100" onclick="window.open(this.href);return false;

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Oficiální WM 6.5 ROM pro Diamond2 jsou venku

Příspěvek od Jiří Hrma » pon říj 26, 2009 19:42

Byl si rychlejší než já :-) už jsem to také sepsal do bleskovky :-)
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=39&t=15711" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Putcha
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: stř pro 31, 2008 15:22
Zařízení: Omnia7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Oficiální WM 6.5 ROM pro Diamond2 jsou venku

Příspěvek od Putcha » úte říj 27, 2009 16:29

Uz je aj na HTC.com

-LINK-

ale pise:
Sorry, this software download is not suitable for your device.

sophicx
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv kvě 14, 2009 8:49
Zařízení: Touch Diamond 2

Oficiální WM 6.5 ROM pro Diamond2 jsou venku

Příspěvek od sophicx » úte říj 27, 2009 18:19

Ja dostanem tiez tu istu chybu, pisal som aj na HTC support tak uvidime ako sa k tomu vyjadria.

@Putcha: Nemas nahodou phone z Agemu ? ja som mal pred TD2 TD1 a tiez som ten isty message z HTC webu.

Ak niekto vie preco, dajte pls vediet, diik

touranskk
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř říj 28, 2009 8:18
Zařízení: HTC TD2

Oficiální WM 6.5 ROM pro Diamond2 jsou venku

Příspěvek od touranskk » stř říj 28, 2009 8:20

Aj ja mam TD2 z Agemu a tiez mam hlasku, ze upgrade nie je vhodny pre moj telefon... Napadlo ma odkial to Agemaci beru...

Uživatelský avatar
wakkee
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: sob dub 19, 2008 12:44
Zařízení: HTC Desire, HP iPAQ 614c
Bydliště: BA, SVK

Oficiální WM 6.5 ROM pro Diamond2 jsou venku

Příspěvek od wakkee » stř říj 28, 2009 9:26

tiez mam TD2 z agemu a pise mi rovnaku hlasku :roll:

Uživatelský avatar
Petr_K
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: ned zář 21, 2008 22:31
Zařízení: HTC Diamond 2
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Oficiální WM 6.5 ROM pro Diamond2 jsou venku

Příspěvek od Petr_K » stř říj 28, 2009 10:03

jsem zvědavej, jestli a kdy se objeví čeština, ... to asi potrvá ....

-- doplnění předchozího příspěvku (28 říj 2009 10:07) --
wakkee píše:tiez mam TD2 z agemu a pise mi rovnaku hlasku :roll:
Hned v prvním příspěvku tohoto vlákna je link na stažení, ale asi bude třeba otevřít diamonda, alespoň to tak píšou i na iDNES
Já mám Diamonda odemčenýho, takže nemám problém, ale asi počkám až na češtinu.

Uživatelský avatar
wakkee
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: sob dub 19, 2008 12:44
Zařízení: HTC Desire, HP iPAQ 614c
Bydliště: BA, SVK

Oficiální WM 6.5 ROM pro Diamond2 jsou venku

Příspěvek od wakkee » stř říj 28, 2009 10:21

ja mam ENG verziu a doteraz co bola vydana romka, tak bez problemov mi ju dovolilo stiahnut a aj nainstalovat. Tu nejde o problem s tym ze by mi ju zariadenie odmietlo ale ide o to ze sa ani neda stiahnut a na htc.com zobrazi hlasku o nekompatibilnom zariadeni. Takze nemam problem s tym ze by som ju nevedel nainstalovat, len poukazujem ze nejde oficialnou cestou ani stiahnut. To ze su ine moznosti teraz neberem do uvahy :wink:

Uživatelský avatar
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: čtv led 22, 2009 20:35
Zařízení: HTC Desire Z

Oficiální WM 6.5 ROM pro Diamond2 jsou venku

Příspěvek od rampage » stř říj 28, 2009 15:20

Na xda je vlákno se seznamem seriových čísel a upřesněním regionu. Mělo by z něj být poznat pro který region je telefon určen a jaká rom by měla jít flashnout.

edit: zkoušel jsem toto číslo ht96gl100038 a šla mi stáhnout wwe rom z webu htc.com

sophicx
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv kvě 14, 2009 8:49
Zařízení: Touch Diamond 2

Oficiální WM 6.5 ROM pro Diamond2 jsou venku

Příspěvek od sophicx » pát říj 30, 2009 10:20

wakkee píše:tiez mam TD2 z agemu a pise mi rovnaku hlasku :roll:
Taaakze tu mam vyjadrenie od HTC:

New Response From [ Antons (Europe Support (Tech)) ]
Dear valued HTC customer,

Thank you for your enquiry about your handset.

Your device is East European and will be updated by a different site once the update is ready - www.sunnysoft.com/htc

If these steps have not helped, please let me know by responding using the link provided and I will be happy to check again for you.

Best regards,

HTC customer support team
HTC Corp. Global Service Division
http://www.htc.com/europe/CA_Hotline.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Call Center at: 44-120-271-4530 if you have further questions
Customer Information
Name
Telephone
Email Address
CountrySlovakia
Inquiry Information
Inquiry TypeTechnical Support
Inquiry DescriptionDear support team, can you please explain why I get message: "Sorry, this software download is not suitable for your device." When I want to download the upgrade to WM 6.5 ?? btw you have a typing error on the support page -> ROM upgrade(WM6.5) for HTC Touch Daimond2 ->Diamond2 Hope to hear form you soon. best regards

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Oficiální WM 6.5 ROM pro Diamond2 jsou venku

Příspěvek od Mezek » pát lis 06, 2009 15:25

Už se jí hodinu snažím stáhnout z HTC cz a hází to chybu: "The process cannot access the file because it is being used by another process". :cry:
Tak to zkusím později.......

Edit: Komu nepůjde stáhnout z Regionu Evropa, stačí z regionu USA a už to fičí.....

Tak nová 6.5 je v zařízení. Upgrade proběhl naprosto bez problémů a rychle.Do 10 minut bylo hotovo, jdu testovat a seznamovat se . :tlem:

Uživatelský avatar
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: čtv led 22, 2009 20:35
Zařízení: HTC Desire Z

Oficiální WM 6.5 ROM pro Diamond2 jsou venku

Příspěvek od rampage » stř lis 11, 2009 12:27

Tak na http://sunnysoft.com/htc/" onclick="window.open(this.href);return false; už je lokalizace.

Pokinator
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: ned pro 27, 2009 18:08
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Oficiální WM 6.5 ROM pro Diamond2 jsou venku

Příspěvek od Pokinator » ned pro 27, 2009 18:26

Ahoj chci se zeptat...

Mám problém ze stáhnutím WM 6.5 ROM....měl bych mít anglickou verzi ale při koupi a spuštění bylo základní menu i úvodní obrazovka češtině...ale po hard resetu je vše v aj....nyní však chci stáhnout od výrobce WM 6.5 ROM ale všude mi psalo: Omlouváme se, tento software není pro vaše zařízení. Tak mě napadlo se kouknout kdo vyrobil tel a ono Taiwan, takže rom jde stáhnout jen odtud....avšak je to jiná verze na kterou nepůjde čeština...a bojím se aby vše nebylo v thaištině??...
S/N mi začíná HT9ARl....

Nevíte někdo co mám dělat?

Uživatelský avatar
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: čtv led 22, 2009 20:35
Zařízení: HTC Desire Z

Oficiální WM 6.5 ROM pro Diamond2 jsou venku

Příspěvek od rampage » ned pro 27, 2009 19:18

Pokud je to Asia WWE rom tak bude v angličtině. Jestli chceš českou romku tak si ji stáhni East Europe English Version pak češtinu ze sunysoftu. Pokud máš ale telefon pro jiný region budeš možná muset nejdřív nainstalovat HardSPL abys ho odemčel. Telefon kupovaný u nás by měl být určen pro náš region a pokud dodavatel tvrdil, že je pro čr a ve skutečnosti není mohl by to být důvod k odstoupení od smlouvy. Při provedení HardSPL totiž přiházíš o záruku.

Pokinator
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: ned pro 27, 2009 18:08
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Oficiální WM 6.5 ROM pro Diamond2 jsou venku

Příspěvek od Pokinator » ned pro 27, 2009 22:03

Právě, že při instalaci eastern europe WM se mi ukázala chyba, že pro toto zařízení tento ROM není....tak zkusím teda ten co jsem stáhl z regionu taiwan...ale tam mi nepoběží čeština že?

Uživatelský avatar
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: čtv led 22, 2009 20:35
Zařízení: HTC Desire Z

Oficiální WM 6.5 ROM pro Diamond2 jsou venku

Příspěvek od rampage » pon pro 28, 2009 7:05

To záleží co je to za verzi rom , třeba jo. Zkus a uvidíš :-)

Pokinator
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: ned pro 27, 2009 18:08
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Oficiální WM 6.5 ROM pro Diamond2 jsou venku

Příspěvek od Pokinator » pon pro 28, 2009 12:52

Verze je :2.17.707.1

RastoSB
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned pro 13, 2009 14:56
Zařízení: HTC Diamond 2

Oficiální WM 6.5 ROM pro Diamond2 jsou venku

Příspěvek od RastoSB » ned úno 14, 2010 19:37

Máte někdo novou ROMku RUU_Topaz_S2_HTC_WWE_2.53.405.5_Radio_Signed_Topaz _61.44etc.25.35_4.49.25.91 ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=629652" onclick="window.open(this.href);return false;

unite
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pát bře 06, 2009 8:05
Zařízení: HTC TD2

Oficiální WM 6.5 ROM pro Diamond2 jsou venku

Příspěvek od unite » pon úno 22, 2010 8:31

vecer jsem ji tam dal a zatim v poho. musim to vyzkouset

Uživatelský avatar
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 175
Registrován: stř led 30, 2008 0:56
Zařízení: HTC Desire HD

Oficiální WM 6.5 ROM pro Diamond2 jsou venku

Příspěvek od strojvudce » pon úno 22, 2010 9:12

A to je origo HTC ROMka?

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti