ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Uživatelský avatar
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: čtv led 22, 2009 20:35
Zařízení: HTC Desire Z

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od rampage » pát zář 11, 2009 17:55

Tak jsem taky nevydržel a odemčel Topaze :tlem:

uDk Leo R1 WM6.5 WWE - občasné zamrzání, budík hraje najednou dvě melodie, restarty Tflo, trvale nastavuje umístění pro čas a počasí jako jižní afriku, náhodné samo-zapínání a vypínání wifi, Tflo s počasím a záložkama na home tab

Energy Rom M2.6 "Warhawk" WM6.5WWE - restarty Tflo, spousta položek v Tflo nefunkční, podivné chováni funkce My Location v počasí, žrout baterie, nezobrazuje seznam hovorů, celkově není moc spolehlivá snad jediná výhoda je spousta užitečných aplikací přímo v ROM, Tflo s počasím a záložkama na home tab

Tom Topaz Leo R1.1 WM6.5 WWE - spolehlivá ROM nenarazil jsem na vážnější nedostatky, minimum přidaných aplikací, občas na 1-2 sekundy zpomalení Tflo, první stabilní 6.5 rom co jsem flashnul, Tflo asi 2.1 ,ale funkce jako u továrního

Duttys Topaz WM6.5 R0 WWE - na R0 naprosto bezkonkurenční 6.5 ROM, jediný bug - ikona síly signálu ukazuje maximálně 2 čárky, Fflo 2.1 ,ale unkce jako u továrního

Duttys Topaz WM6.5 R1 WWE - opraven bug z R0 pro sílu signálu update některých aplikací, nově Tflo 2.1 ,ale s počasím na home tab, zatím spokojenost

více na http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=486" onclick="window.open(this.href);return false; nebo http://htcpedia.com" onclick="window.open(this.href);return false;

unite
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pát bře 06, 2009 8:05
Zařízení: HTC TD2

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od unite » sob říj 10, 2009 8:43

bohuzel mam rozporuplne pocity.
vyzkousel jsem posledni Dutty,X-Treme a Energy. Pokazde jsem byl nadseny z toho jak v zakladu Rom funguji , ale po vypnuti Touchflo a instalaci SPB programu + S2U2 + Phonex se telefon neuveritelne seka. Zrejme to ale dela S2U2 , nekde jsem cetl na netu , ze ma problemy v kombinaci s Phonex. Ten jsem nakonec odistaloval a nechal jen S2U2 , ale je to to same. S2U2 pouzivam , protoze se mi nepodarilo najit lepsi program na yamykani.
...
U X-Treme se mi asi po 3 hod. pouzivani ztratil signal

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od HTCKlorec » ned říj 11, 2009 14:15

Zdravim, v oblasti vyberania ROMiek som uplny novacik a neviem si vybrat.
Moje poziadavky: sviznost, Manila min. 2.5, stabilita, WM 6.5 (moze aj nemusi byt 6.5.1)

Zatial sa mi pozdavaju:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=527017" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=526618" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=533281" onclick="window.open(this.href);return false;

Pekne vas prosim, nezvozte ma, ak som nieco uviedol zle, resp. neuviedol. Opakujem, ze som novacik, a velmi rad si necham poradit. Velka vdaka.

Uživatelský avatar
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: čtv led 22, 2009 20:35
Zařízení: HTC Desire Z

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od rampage » ned říj 11, 2009 16:23

Od flashnutí první duttyho rom jsem zatím neměl potřebu přejít k jinýmu chefovi, zkusil jsem všechny verze Topaz i Leo a možná mám štěstí, ale žádný významněší bugy. Vzhledově se mi zamlouvá i shadowline's rom, ale ještě jsem ji nezkusil. Až vyjde oficiální wm65 budu stejně čekat na hodnocení jestli vůbec flashovat. :-D

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od niky79 » ned říj 11, 2009 16:42

Dalsi zkusenosti jsou zde: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=98&t=15376" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od HTCKlorec » ned říj 11, 2009 16:44

Vdaka este sa poprehrabem po XDA, a dam vediet co som si vybral.

-- doplnění předchozího příspěvku (ned říj 11, 2009 18:29) --

Co vy na toto? http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=318" onclick="window.open(this.href);return false;

-- doplnění předchozího příspěvku (ned říj 11, 2009 20:07) --

Este mam jednu zaciatocnicku otazku: Ked spravim HardSPL, mozem nahravat ofiko ROM?

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od niky79 » ned říj 11, 2009 19:10

Dej tam tuto:

http://htcpedia.com/duttys_wm_topaz_leo ... tml?page=1" onclick="window.open(this.href);return false;

HardSPL - ano, muzes, je jedno, jakou ROM tam pak nahrajes :)

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od HTCKlorec » ned říj 11, 2009 19:30

Skvele, planoval som dat tuto http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=580" onclick="window.open(this.href);return false; , ale pozeram, ze ta od teba je to iste, ale + podpora videohovoru. Vrela vdaka.

-- doplnění předchozího příspěvku (ned říj 11, 2009 20:31) --

+ este jedna otazka: SIM karta je pri HSPLovani a nahravani ROM vnutri, ci vonku zariadenia?

-- doplnění předchozího příspěvku (ned říj 11, 2009 21:17) --

Tak a mrska je tam, Duttyho Leo R4. Zatial facha, idem sa vytesovat s WM 6.5. Velka vdaka niky79, konecne som pochopil postup flashovania ROM. Som tvojim dlznikom.

Uživatelský avatar
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: sob úno 02, 2008 22:05
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Havířov

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od jjiirrii » ned říj 11, 2009 21:53

Taky tuto ROMku používám. Nemám s ní zásadní problém. Jen jen se chci zeptat, jestli Vám funguje zvuk příchozích SMS. Buď je tam chyba, nebo jsem lama která to neumí nastavit. Díky za radu.

Uživatelský avatar
duck
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: úte říj 06, 2009 20:02
Zařízení: Topaz

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od duck » pon říj 12, 2009 20:44

Tohle je presne duvod proc si pockam na oficialni ROM. Uz jsem byl nalomeny si nahrat bud Duttyho nebo Leo ROMku, ale pak si procitam forum na XDA a je to porad to same. Funguje skvele fakt super, akorat musim udelat jednou za tyden softreset nebo vsechno super jenom mi nejde bluetooth, wifi, SMS atp.... Ti lide odvadeji opravdu skvelou praci a nepotrebovat ten telefon k telefonovani tak bych si hral taky ...

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od niky79 » úte říj 13, 2009 7:04

Proc by mel nekomu vadit SW? Vzdyt je to totez jako vypnout/zapnut mobil.

Uživatelský avatar
duck
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: úte říj 06, 2009 20:02
Zařízení: Topaz

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od duck » úte říj 13, 2009 7:29

Nejspis proto, ze to ukazuje na problem s nekterou casti ROM...

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od niky79 » čtv říj 15, 2009 7:10

To si nemyslim. Nezapomen, ze uvnitr je to Windows, a jakakoliv blbe napsana aplikace muzes vyžahnout systenove prostredky uplne na nulu. To neni problem ROM, ale dane aplikace.

unite
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pát bře 06, 2009 8:05
Zařízení: HTC TD2

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od unite » sob říj 17, 2009 9:19

unite píše:bohuzel mam rozporuplne pocity.
vyzkousel jsem posledni Dutty,X-Treme a Energy. Pokazde jsem byl nadseny z toho jak v zakladu Rom funguji , ale po vypnuti Touchflo a instalaci SPB programu + S2U2 + Phonex se telefon neuveritelne seka. Zrejme to ale dela S2U2 , nekde jsem cetl na netu , ze ma problemy v kombinaci s Phonex. Ten jsem nakonec odistaloval a nechal jen S2U2 , ale je to to same. S2U2 pouzivam , protoze se mi nepodarilo najit lepsi program na zamykani.
...
U X-Treme se mi asi po 3 hod. pouzivani ztratil signal
Vcera jsem nahral - PDACorner - WWE] X-Treme2.V5 | 23017 | Based 2.16- a zatim spokojenost , zacinam si zvykat i na Manilu. Jsem totiz SPBckar :grin:
Je tam asi maly bug , v hornim menu to neukazuje signal, ale v notification je.
Vetsinou pouzivam SPB MS , zkousel jsem romku -EnergyROM "Photon" (23016) ★ |Oct 11|★Weatherclock Manila 2.1 ★ - , ale po vypnuti Manily , mi nesly odeslat SMS a zmizelo uplne Setting od SMS.
S2U2 chodi , Phonex take.

roxtedy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: pon lis 24, 2008 7:50

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od roxtedy » sob říj 17, 2009 19:45

Jaká je nejmín bugová ROM s WM 6,5 a novějším Touch FLO 3D?

Aichman
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: stř říj 28, 2009 10:31
Zařízení: HTC Diamond 2 Topaz

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od Aichman » stř říj 28, 2009 10:34

Ahoj jsem novacek v pouzivani WM muzete mí prosim nekdo rict jak odblokuji Topaz kdyz chci neofic ROM? je mi jasne ze zrejmne stratim zaruku.Jeste mam jeden dotaz jak si muzu zalohovat original ROM s ceskou lokalizaci kterou ted pouzivam Diky za rady

Uživatelský avatar
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: čtv led 22, 2009 20:35
Zařízení: HTC Desire Z

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od rampage » stř říj 28, 2009 15:38

to roxtedy : používám duttyho romky a naprostá spokojenost, po každém flashnutí udělám hard reset a vše chodí jak má, jen nezapomeň na update hspl na 1.83 jinak ti nenaběhne


to Aichman: mrkni do vlákna o hard spl tady nebo na xda-dev, ale nevyndávej ani sim ani sd kartu

Uživatelský avatar
Pavlus
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pát říj 31, 2008 11:32

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od Pavlus » čtv říj 29, 2009 7:31

Já používám ROM Topaz ESSntial a plná spokojenost. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=561666 . Od verze 3.2, momentápně mám 3.7. Fakt je ten, že je dost očesaná, musím tam vždy nakopírovat i CZ složky pro Senze, ale jinak plná spokojenost. GPS má fantastický fix, výdrž je taky dobrá. Žádné 6.5.1 buildy, zůstává u 21.....

roxtedy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: pon lis 24, 2008 7:50

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od roxtedy » čtv říj 29, 2009 20:52

čau chlapi, teď frčím na origo ROMce, ale měl jsem v telefonu NATALYho ROMku a je je výborná... Dle testů jde vůbec o nejrychleší ROMku pro D2.
ROMka : http://forum.xda-developers.com/showthr ... ost4785834
BenchmarkTesty:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=510385

laikhtc
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob říj 31, 2009 0:54
Zařízení: htc diamond 2

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od laikhtc » úte lis 03, 2009 11:27

zdravim nevite nekdo kdy bych nasel origo rom v cz na d2 díky

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti