ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Radek33
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: pát led 16, 2009 14:24
Zařízení: Nokia Lumia 800

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od Radek33 » úte čer 23, 2009 14:37

Tak jaká? :tlem:

Zdarec hátecéčkáři, upgradeoval jsem Dimanonda na Diamonda 2 a hledám řádnou ROM s WM 6.5 bez Manily. Zkoušel jsem Shadowline, TNT, UDK a TOM. Jediná použitelná je TOM, ale je tam hafo Manily. Např když mi někdo telefonuje na vteřinu naskočí okno z WM 6.5 a pak to přeskočí na Phone Canvas. Trošku jsem se hrabal v registrech a zjistil jsem, že v této ROMce je spousta součástí manily, ale jsou povypínané, není to vyčistěné. Chtěl bych holé WM 6.5. Na Diamondu 1 jsem používal BSB a byl jsem tím tak trochu rozmazlen, je to rychlá a skutečná WM 6.5 ROMka + nějaký drobnosti od HTC.

Jaké jsou vaše zkušenosti?

Radek33
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: pát led 16, 2009 14:24
Zařízení: Nokia Lumia 800

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od Radek33 » úte čer 23, 2009 14:42

Jinak tady je odkaz na TOM TOPAZ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=526966
Je však třeba doinstalovat pár maličkostí.
panely na today: ATContacts, CComManager, CLauncher, COffice, CQuickNotes, Tascanium
aplikace: TotalComander, CHome

Qwerts
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 133
Registrován: sob říj 21, 2006 15:22
Zařízení: Lumia 640
Bydliště: Ivanovice na Hané

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od Qwerts » úte čer 23, 2009 14:51

No ja pouzivam EnergyROM, sice to neni cisty WM, je tam spousta veci od HTC ale pracuje celkem svizne a pro me zatim bez problemu... :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=527017

Radek33
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: pát led 16, 2009 14:24
Zařízení: Nokia Lumia 800

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od Radek33 » stř čer 24, 2009 9:03

Hmm, tam se mi nelíběj ty ikonky atd. Dalo by to práci s úpravou.
Já pevně doufám, že se autor BSB pochlapí a koupí si Diamonda 2 a bude vyrábět ROMky na něj. :grin:

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od matelkoxxl » stř čer 24, 2009 9:08

neviem ci sledujes ten topic o bsb romkach,ale jeden typek sa rozhodol,ze daruje makeveral-ovi D2 aby robil romky aj pre tento model!!!tomu sa hovori odmena :lol:

Uživatelský avatar
mikt
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: ned dub 26, 2009 19:06
Zařízení: Diamond2

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od mikt » pon črc 06, 2009 20:36

Zde je přehled všech origo ROM Pto D2:
http://wiki.xda-developers.com/index.ph ... Ms_Shipped
Zde je přehled všech "vařených" ROM :
http://wiki.xda-developers.com/index.ph ... OMs_Cooked
je uvedeno, zda s Manilou nebo bez.
A jelikož ty omalovánky od zfetovaných programátorů mrkvosoftu jsou i výrazně pomalejší než WM6.1 nevidím důvod to cpát do D2-ky viz.:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=510385

grooveman
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: pát zář 15, 2006 9:06
Bydliště: ostrava

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od grooveman » sob črc 11, 2009 18:51

a kdy vyjde oficialni win 6.5 v cestine na D2
UZ BYCH TO POTREBOVAL
mam problem se zmeskanymi hovory, s vyhledavanim kontaktu atd atd

grooveman
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: pát zář 15, 2006 9:06
Bydliště: ostrava

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od grooveman » sob črc 11, 2009 19:44

nechci si hrat s necim starym , kdyz urcite prejdu na 6.5

Necituj poslední příspěvek. ziminix

udim
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: čtv črc 16, 2009 21:17
Zařízení: iPhone 4 16GB white
Bydliště: Praha

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od udim » pát črc 17, 2009 10:10

muzete mi prosim nekdo poradit? Zkousel jsem prehrat ROM s WM 6.1 na WM 6.5. Soubor (.nbh)jsem si nahral na SD kartu, telefon jsem vypnul a pote jsem drzel tlacitko na ovladani hlasitosti a tlacitko na zapnuti. Na displeji mi naskocili 3 pruhy coz je v poradku a pak se mi na displeji napise lodaing... a dal nic. Nevite nekdo co s tim?

udim
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: čtv črc 16, 2009 21:17
Zařízení: iPhone 4 16GB white
Bydliště: Praha

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od udim » pát črc 17, 2009 10:59

diky za radu, ale to taky nefunguje :( dela to furt stejny problem

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od MINICOOPER » stř črc 22, 2009 21:13

Jdou win 6.5. i na Touch pro 2 ? Všichni zde píšete o Diamondovi 2 ale nic o TP2 je na něj HardSPL?

aceltd
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát srp 14, 2009 11:55
Zařízení: HTC Diamond 2

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od aceltd » pát srp 14, 2009 12:00

Doporučí mi někdo ROM z http://wiki.xda-developers.com/index.ph ... OMs_Cooked (nebo odjinud) která je bez customizace. Mám HTC 2 hodiny a to ovládání FLO je děsný. To jsem rovnou mohl jít do iFona... Která rom je co nejvíc podobná původním WM2003? Má to někdo už přehrabané? Dík.

piszkot
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: sob kvě 30, 2009 12:04
Zařízení: Samsung Galaxy S i9000
Bydliště: Trinec
Kontaktovat uživatele:

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od piszkot » pát srp 14, 2009 19:52

Ty jsi chudák tak to radši prodej a kup chytrý iphone....dmnce

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12220
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od htcjirka » pát srp 14, 2009 20:02

Mám HTC 2 hodiny a to ovládání FLO je děsný
Co ti brani TF3D vypnout a nahodit klasicky today screen

pylorus
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte zář 01, 2009 17:30
Zařízení: HTC Diamond 2

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od pylorus » úte zář 01, 2009 17:39

Ahoj vsem - druhy den si hraju a zkousim nejlepe vyladenou ROM pro HTC Diamond 2 (vybiram z xda-developers)

Z WM6.5 mi zatim vytezne vychazi FULL romka
★ EnergyROM "Genesis" (23016) ★ |Built Aug 28| Manila 2.5 ★
(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=527017)

Kdo chce cistou a navic dabelsky rychlou WM6.5 - POZOR OMEZENA FUNKCNOST - FOTAK
★ WM6.5 Very light 23037 + Kitchen
(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=553180)

Nevymakanejsi mezi 6.1 se mi zda TESS - rychla a stabilni
★ Topaz ESSentiaL v2.F
(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=529260)

Jinak doporucuji zajimavy benchmark ROMek
(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=510385)

A co vy? :wink:

-- doplnění předchozího příspěvku (úte zář 01, 2009 18:47) --
udim píše:muzete mi prosim nekdo poradit? Zkousel jsem prehrat ROM s WM 6.1 na WM 6.5. Soubor (.nbh)jsem si nahral na SD kartu, telefon jsem vypnul a pote jsem drzel tlacitko na ovladani hlasitosti a tlacitko na zapnuti. Na displeji mi naskocili 3 pruhy coz je v poradku a pak se mi na displeji napise lodaing... a dal nic. Nevite nekdo co s tim?
Bleskovy navod jak nebezpecneji flashnout D2:

1) Vse zazalohovat !!! a telefon nabit minimalne na 50% + Telefon MUSI BYT odemknuty HARDSPL
2) nakopirovat na SD kartu image ROMKY = soubor typu .nbh se MUSI JMENOVAT TOPAIMG.nbh )
3) provest SoftReset se stisknutym VolumeDown
4) Kdyz nabehne trojbarevna obrazovka a telefon detekuje novou romku na SD karte muzete bud VolumeDown flashnuti zrusit nebo jste-li si jist stisknout PowerButton zahajit flashovani
5) Az ohlasi obrazovka Success - provest reset
HOTOVO

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od ziminix » úte zář 01, 2009 17:47

V tomhle tématu se řeší jenom 6.5 ROMky, tak sem prosím netahej 6.1čky, pro ty si případně založ vlastní téma. Díky.

LadCv
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: čtv čer 11, 2009 11:35
Zařízení: HTC Touch Diamond2

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od LadCv » úte zář 01, 2009 19:30

WM6.5 Very light 23037 je shit :-D Je sice hezký, že je čistá, ale má spoustu bugů a hlavně v ní nejde fotoaparát a kamera. Jo a jinak jak psal v jednom ze svých článků Jiří Hrma tak oficiální build je 21232

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od foreveryone » pát zář 04, 2009 11:43

potřebuju radu, provedl jsem HSPL - bez problému, v tricoloru mám olinex, takže soudím bez problému, když chci nahrát novou rom přes sd kartu, překopíruju do rootu sd karty TOPAIMG.nbh vypnu zařízení, přejdu do bootloaderu a nic, na vteřinu tam naskočí loading ale pak se vráti do tricoloru bez updatu rom. to same pokud chci updatovat radio. když sem zkoušel updatovat přes pc - TopazRUUWrapperem - při spuštění na pc mi napíše chybu - správná inicializace aplikace se nezdařila ... (windows xp sp2)

EDIT: tak už sem na to káp, nepracuji na svém PC a tady na tom nebyl nainstalován net framework : )))

LadCv
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: čtv čer 11, 2009 11:35
Zařízení: HTC Touch Diamond2

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od LadCv » sob zář 05, 2009 9:14

...kartu musíš mít naformátovanou jako FAT32, jinak ti to nepůjde :tlem:

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

ROM WM 6.5 na HTC Diamond 2

Příspěvek od foreveryone » sob zář 05, 2009 13:30

FAT mám ale stejně to nejde, prý je to kartami a-data

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti