ROM HTC Touch Pro 2

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
IkaSGC
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned dub 25, 2010 18:24
Zařízení: HTC Touch Pro 2

ROM HTC Touch Pro 2

Příspěvek od IkaSGC » pon dub 26, 2010 18:20

Mohl by mi prosím někdo Česky napsat nebo vysvětlit jak se instalujou ROMky do PDA ? :( prolezl sem na netu snad všechno ale nikde neni postup jak se to vůbec dělá :(

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

ROM HTC Touch Pro 2

Příspěvek od romčo » pon dub 26, 2010 20:23

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... =flash+rom" onclick="window.open(this.href);return false;
Toto by malo hádam stačiť...
Najprv musíš zariadenie "odomknúť" - HardSPL
Potom si musíš vyhliadnúť nejakú ROM (čítaj veľa vo fórach, rôzne názory, postrehy...)
Keď ROM stiahneš, pripojíš zariadenie k PC pomocou ActiveSync a ideš podľa návodu...

IkaSGC
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned dub 25, 2010 18:24
Zařízení: HTC Touch Pro 2

ROM HTC Touch Pro 2

Příspěvek od IkaSGC » pon dub 26, 2010 20:48

Chybička se vloudila ..... asi :-/ nainstaloval sem tam nejakou romku aleee nechce se to spustit seknese to napis HTC je prez pulku displaye a nvm co dal :-X

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

ROM HTC Touch Pro 2

Příspěvek od romčo » pon dub 26, 2010 20:51

Hmmm, vieš, ťažko takto na diaľku radiť, keď neviem čo a ako si robil...
Asi neostáva nič iné, len spraviť HardReset

IkaSGC
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: ned dub 25, 2010 18:24
Zařízení: HTC Touch Pro 2

ROM HTC Touch Pro 2

Příspěvek od IkaSGC » pon dub 26, 2010 21:30

no tak sem zjistil ze mam spatnou rom a radio .... :( tak tedy mate nekdo radu co si tam mam nahrat ? :( nejake doporuceni na dobrou ROM ? :)

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2021
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

ROM HTC Touch Pro 2

Příspěvek od koumes » úte dub 27, 2010 9:15

Nevim, co si na tom jirkovim navodu nepochopil. Jsou tam i odkazy a ty si je necetl,zde i na XDA je toho plno. Jinak ze http://sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false; si stahni posledni rom pro TP2 a skus flashnout pres PC a kabel.Snad se ti pripoji.Pak se uvidi co dal.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host