Linux Ubuntu on Rhodium

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Nerv_one
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: sob lis 24, 2007 16:10
Zařízení: THL 5000

Linux Ubuntu on Rhodium

Příspěvek od Nerv_one » pát bře 12, 2010 19:54

Asi netreba dal popisovat. https://code.google.com/p/rhobuntu/" onclick="window.open(this.href);return false;

\\Díky za tip, jen nevkládej odkazy do CODE. Farokh

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Linux Ubuntu on Rhodium

Příspěvek od Jiří Hrma » sob bře 13, 2010 22:14

hned to jdu zkusit ;)

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Linux Ubuntu on Rhodium

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » ned bře 14, 2010 20:36

No já to dal do svého HTC TP2 a nechce se mi to rozjet čekám hodinu a nic jak to! Zatím to mám na ofiko ROM. rada? dík

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Linux Ubuntu on Rhodium

Příspěvek od Jiří Hrma » ned bře 14, 2010 20:40

Udělal jsem úplný formát paměťovky (2 GB), FAT32. Poté jsem všechno nahrál na kartu a spustil a za cca 2-3 minuty Ubuntu nabootovalo (objevila se obrazovka kalibrace displeje a pak už samotné prostředí).

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2021
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Linux Ubuntu on Rhodium

Příspěvek od koumes » ned bře 14, 2010 20:48

A které soubory si z tama stahoval?Sem tam nic moc velkého neviděl.

Aha,sem se blbě podíval :oops:

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Linux Ubuntu on Rhodium

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » ned bře 14, 2010 20:49

no já mám 16gb formát sem nedělal dal sem to tam a nikde nic furt to nabíhá ,ale po hodině nic. mislíš že je to tim formátováním že to mám udělat? :?:

-- doplnění předchozího příspěvku (ned bře 14, 2010 20:51) --

já to stáhl tady odsat. http://www.megaupload.com/?d=Q0SAPJOQ" onclick="window.open(this.href);return false;
nebo je to špatné máš něco jiného?

-- doplnění předchozího příspěvku (ned bře 14, 2010 20:55) --

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=640785" onclick="window.open(this.href);return false;

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Linux Ubuntu on Rhodium

Příspěvek od Jiří Hrma » ned bře 14, 2010 21:05

Já jsem to také stahoval z toho odkazu http://www.megaupload.com/?d=Q0SAPJOQ" onclick="window.open(this.href);return false; . Rozbalil, nahrál na kartu a přes haret.exe spustil.

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Linux Ubuntu on Rhodium

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » ned bře 14, 2010 21:06

no tam sem to stáhl. rozbalil a nic čekám a ničeho se nedočkám.

Nerv_one
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: sob lis 24, 2007 16:10
Zařízení: THL 5000

Linux Ubuntu on Rhodium

Příspěvek od Nerv_one » pon bře 15, 2010 9:47

Aby to fungovalo, musí se stažený archiv http://www.megaupload.com/?d=Q0SAPJOQ správně nakopírovat na kartu takto:
\storage card\ubuntu
\storage card\ubuntu.img
Spuštění se provede \storage card\ubuntu\haret.exe
Když nebude dodržena "adresářová stuktura" na kartě, tak se po spuštění nabootuje jen kernel a skončí to na rootovském promptu (z něj je možno odejít jen soft resetem nebo zadáním příkazu: reboot).
Vlastní distro Ubuntu je obsaženo až v souboru \storage card\ubuntu.img
Funguje to pěkně, jen to ovládání stylusem je docela šílenost.

Edit: Formát karty není nutno provádět.

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Linux Ubuntu on Rhodium

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » pon bře 15, 2010 19:51

No tak už mi to jede jen škoda že se s toho nedá volat a nemohu přijít nato jak se dostat na pam.kartu abych si zapl hudbu.
Dal sem tam i noví android 2.1 umí už i wi-fi ,ale pořád ne ten zvuk

Nerv_one
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: sob lis 24, 2007 16:10
Zařízení: THL 5000

Linux Ubuntu on Rhodium

Příspěvek od Nerv_one » pát bře 19, 2010 19:25

Vyšla nová verze: 17/03/10

-- doplnění předchozího příspěvku (stř kvě 26, 2010 20:14) --

Vyšla nová verze: 13/05/10

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti