Výběr ROM WM 6.5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od terekyn » stř kvě 12, 2010 14:05

Poslední dobou zjišťuji že toho softwaru je čím dál víc. :-)

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od romčo » stř kvě 12, 2010 14:45

Som nevedel, že k Originálnej ROM ide nainštalovať Cookie Home tab.
Môžete mi hodiť nejaký link, kde by som to našiel...?

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od terekyn » stř kvě 12, 2010 16:40

Aktuaální verze ke staženní na XDA. Je potřeba Cookie Home Tab a CHT editor pro editaci.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625483" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od romčo » stř kvě 12, 2010 16:42

Čiže ak si stiahnem Origo ROM od HTC + Cookie Home tab tak by to malo spolu fungovať...?

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od terekyn » stř kvě 12, 2010 16:56

Mně to funguje.

JavaanseJongens
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: úte kvě 11, 2010 10:38
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od JavaanseJongens » čtv kvě 13, 2010 7:43

terekyn píše:Jelikož jsi ve fóru TP tak ti nemůžeme poradit jakou ROM pro TOPAZ ale určitě original ROM je kvalitní a rychlá. Vrátil jsem se po několika týdnech zkoušení a stálého flashování na originální ROM a jsem spokojený. DOinstaloval jsem Cookie Home Tab a je to přesně tak jak potřebuji.
Nainstaloval jsem si novou ROM od Sunnysoftu se Sence 2.5. Aplikace se mi nechtěji samy vypínat, musim vždy použít Task Manager.. to je dost nepohodlný. Na horní liště vpravo chybí ukazatel spuštěných aplikací.. jinak, Cookie Home Tab jsem vyzkoušel a je to super. Jen doladit, aby se programy vypínaly... :-(

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od terekyn » čtv kvě 13, 2010 7:51

Zkus ArkSwitch

JavaanseJongens
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: úte kvě 11, 2010 10:38
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od JavaanseJongens » čtv kvě 13, 2010 8:13

To můj problém nijak neřeší. Když chci vypnout program (ťuknu na křížek vpravo nahoře) a ono to ten program nezavře, jen ho to hodí na pozadí, je to otravný. Nevim koho by bavilo neustále kvůli každýmu programu lézt do správce spuštěných aplikací..

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od terekyn » čtv kvě 13, 2010 9:06

Tak to mi taky vadí ale zatím jsem nenašel řešení. Jako první jsem hledal správce aplikací HTC. :-)

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od romčo » čtv kvě 13, 2010 14:30

Skúšal si toto nastavenie Task Manager?
(viď príloha)
Přílohy
ScreenShot1.jpg
ScreenShot1.jpg (14.68 KiB) Zobrazeno 2391 x

Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 237
Registrován: čtv úno 12, 2009 16:28
Zařízení: Honor 8

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od Bartyx » čtv kvě 13, 2010 14:47

Nebo zkus tenhle prográmek:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=583002

Jde v něm nastavit spoustu věcí ohledně tlačítek, včetně X tlačítka. Například zavřít app při stisknutí, minimalizovat při přidržení.

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od terekyn » čtv kvě 13, 2010 15:08

Task Manager nemohu najít. Kde se to skrývá?

Salvador
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř kvě 12, 2010 16:27
Zařízení: THC Touch Pro II (Rhodium)

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od Salvador » sob kvě 15, 2010 20:05

Chtěl bych se zeptat, jakou by jste mi doporučili ROMku, pokud bych nechtěl od sunnysoftu která jak všichni říkají brzdí telefon. Viděl jsem počeštěnou ROMku na HTC Touch Pro převzatou z HD. Neporadil by mi někdo, co by bylo dobré na můj telefon HTC Touch Pro II (Rhodium)?

Zapomněl jsem dodat, že bych rád nějákou ROMku v češtině:)

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od terekyn » sob kvě 15, 2010 21:06

Pokud bych mohl poradit tak určitě tu originální. Jak už jsem jednou psal tak po několika týdnech flashování jsem se vrátil na original ROM od HTC a je dle mého názoru vyladěná. Zkusil jsem NRGZ, Valkyrie atd. Je to samozřejmě můj názor a někdo může mít jiný. Jinak pokud chceš zkusit nějakou jinou ROM tak začni s Energy 21....

Qwerts
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 133
Registrován: sob říj 21, 2006 15:22
Zařízení: Lumia 640
Bydliště: Ivanovice na Hané

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od Qwerts » ned kvě 16, 2010 3:39

EnergyROM s Sense 2.5 jsou skoro nepouzitelne y duvodu malo volne operacni pameti, pri spusteni IM klienta a naslednem spusteni Opera Mobile 10 se mi zaviraji ostatni spustene aplikace, mnohdy zustane bezet jen ta Opera... :) Proto pouzivam energy titanium verzi s zakladni today obrazovkou na ktere mam Resco Today plugin a SPB Pocket Plus

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od MINICOOPER » ned kvě 16, 2010 16:15

Já jsem hoodně dlouho na NRGZ a od originální je o hodně rychlejsí, já mám NRGZ a manželka original kuli češtině a jen spuštění je cca o polovinu rychlejsí i když novy build original win6.5 není špatný to je fakt... ale jsou tam veci které v original rom nejsou a bez kterých bych se neobešel.... je v nich zkrátka docela veliký rozdíl...

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od terekyn » ned kvě 16, 2010 21:03

co je v NRGZ co není možno mít v original ROM?

krehla
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: stř lis 25, 2009 23:10
Zařízení: iP5S

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od krehla » pon kvě 24, 2010 16:36

rychlost :-)

ja ted pouzivam GTX Theme a max. spokojenost, muzes si tu home stranku upravit dle sebe jak ti bude vyhovovat

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od terekyn » pon kvě 24, 2010 20:26

Cookie Home Tab lze použít i na original ROM.

Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 237
Registrován: čtv úno 12, 2009 16:28
Zařízení: Honor 8

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od Bartyx » úte kvě 25, 2010 12:31

Teď mám GTX Energy s WM 2.5.5 a Cookie (samozřejmě, asi není jiná volba a nechápu, proč ještě vůbec dělá MaxManila a obyč verze) a je to super. Je to verze někdy z 21.5. nebo tak a rychlost je neuvěřitelná. Přešel na Sense přímo z Rhodia a ne z Lea, vypnul Footprints a Ebook reader a když ještě vypnete Facebook tab, tak se Sense ještě mnohem zrychlí (sám NRGZ na to přišel náhodou a upozornil na Twitteru). Jediný co mě štve, že se vrátol zase zpátky ke starý opeře (prej verze 10 byla ještě moc zabugovaná a destabilizovala systém) a já už na ní byl tak zvyklej, že teď pokaždý skoro hážu telefonem o zeď, když něco hledám na netu. Nedá se to. Opera blbne strašně.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host