Výběr ROM WM 6.5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od terekyn » úte dub 13, 2010 15:04

Nastavení je zde. http://www.google.com/support/mobile/bi ... opic=14299" onclick="window.open(this.href);return false;
A princip zde http://www.google.com/mobile/sync/" onclick="window.open(this.href);return false;

Synchronizuje kontakty, e-mail a kalendar. Ja jsem s tim nadmiru spokojeny. Odesel jsem kvuli teto sluzbe od Hotmail.

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od romčo » úte dub 13, 2010 19:25

Ďakujem za info...Ja som to už raz skúšal, ale nejako mi to nefungovalo. Vždy mi hádzalo chybovú hlášku Support code: 0x80004005
Tak som trocha pátral na nete a dočítal som sa, že zložky na synchronizáciu treba zadávať postupne, teda najprv kontakty, potom, mail, kalendár. Tak som to tak vyskúšal a ide mi to.
Takže idem to trocha otestovať a spriateliť sa s tým...

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od terekyn » úte dub 13, 2010 19:36

Vždy zadám vše najednou a chybu to nehodí. Mnohdy daná chyba znamená úplně něco jiného. Mě to třeba házelo chybu a stačilo všechny maily zaarchivovat. Prostě tam byl nějaký mail který se tomu systému nelíbil.

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od romčo » úte dub 13, 2010 19:51

Môžem mať v HTC nastavenú synchronizáciu s Exchange Gmail a tiež s Outlookom na notebooku?

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od terekyn » úte dub 13, 2010 20:01

Nejde mit nastavenou synchonizaci mailu pres exchange a pres Active sync na PC. Za prve system synchronizace je uplne k nicemu a za druhe by to nemelo smysl. Takze synchronizace pres internet.

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od romčo » úte dub 13, 2010 20:18

Skúšal som mať cez Exchange Gmail len maily, kalendár a kontakty som chcel mať cez Active sync vna notebooku, pretože tam mám všetky kontakty + telefónne čísla. Jediná možnosť je, že si doplním v Gmaily komplet adresár...

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od terekyn » stř dub 14, 2010 7:02

Mám jeden adresář v Gmail. Stejný se nakopíruje do telefonu. V případě že uděláš nějakou změnu tak se synchronizuje. Kalendář používám taky jen jeden. Mě to absolutně vyhovuje. Kolega v práci používá to samé. V případě že vytvoří nějakou událost a přidá mi jako účastníka tak se mi automaticky nakopíruje do kalendáře. Pro mě je to prostě služba kterou jsem hledal a potřeboval.

malluk
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte dub 20, 2010 17:37
Zařízení: HTC TouchPro2

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od malluk » úte dub 20, 2010 18:36

Zdarec. Nemam zrovna problem s vyberem ROMky. ROMky jsem si driv v pohode preinstalovaval. Pak jsem musel preinstalovat PC a od te doby co jsem to preinstaloval to nejde. Kdyz chci spustit "CustomRUU.exe" tak to nic nedela. Kdyz na to kliknu vickrat zasebou, tak potom vybehne to okenko jestli chci odeslat chybu, nebo ne. Nevite nekdo cim to muze byt?

PS: Mam WIN XP

Andr3Wcz
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob kvě 30, 2009 5:32
Zařízení: HTC Touch pro2

SOD

Příspěvek od Andr3Wcz » čtv dub 29, 2010 18:10

Oficialni rom se mi velice libi, hodne ram, rychla atd.. jedina vec ktera me vadi je (screen of death) ze se proste nekdy neprobudi. Mate taky tenhle problem nebo vam slape furt jak hodinky?
co se tyce flashovani tak jsem postupoval takto:
1.task29
2.oficialni rom
3.HR
4.stock spl
5.HR
6.instalace cestiny a nastaveni

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od romčo » ned kvě 09, 2010 12:14

Prešiel som z Energy ROM na Athine OS S2 EXTREME 23568
Přílohy
Screen01444.jpg
Screen01444.jpg (35.05 KiB) Zobrazeno 2392 x
0001.jpg
0001.jpg (32.96 KiB) Zobrazeno 2392 x
ťzhčšť.jpg
ťzhčšť.jpg (40.85 KiB) Zobrazeno 2392 x
other.jpg
other.jpg (28.42 KiB) Zobrazeno 2392 x
2.jpg
(37.36 KiB) Staženo 143 x

Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 237
Registrován: čtv úno 12, 2009 16:28
Zařízení: Honor 8

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od Bartyx » ned kvě 09, 2010 16:56

Jak běhá 23568 build?

Teď budu zkoušet Energy GTX s tímhle buildem.

Vím, že Jirka Hrma psal na Twitteru, že ji bude zkoušet, můžeš napsat nějaký dojmy, nechce se mi teď moc flashovat, protože mám docela stabilní a rychlou rom.
Díky.

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od romčo » ned kvě 09, 2010 19:01

Mne sa zdá byť celkom fajn, rýchla, stabilná. Je tam všetko, čo potrebujem. Aj dizajnovo sa mi páči.
A od Energy ROM som odišiel preto, lebo mi pod touto ROM nešiel iGO. Neviem prečo. Ale vždy, keď som dal akúkoľvek ROM od Energy (a páčia sa mi), tak mi nikdy nešlo iGO.
Zatiaľ som sa fakt nestretol so žiadnym zásadným problémom. Takže zatiaľ nepremýšľam nad zmenou.

Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 237
Registrován: čtv úno 12, 2009 16:28
Zařízení: Honor 8

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od Bartyx » ned kvě 09, 2010 19:51

Já odjakživa flashuju Energy (zkouším i jiný, ale vždycky zůstanu u Energy) a iGO mi jede v pohodě.

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od romčo » ned kvě 09, 2010 19:53

Hovorím, že neviem, kde môže byť problém, ale pri iných ROM mi iGo funguje, ale pri Energy nie.
A taktiež sa mi zdá Energy ROM náročná na spotrebu energie.

Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 237
Registrován: čtv úno 12, 2009 16:28
Zařízení: Honor 8

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od Bartyx » ned kvě 09, 2010 20:45

Jojo, s tou energií máš asi pravdu. Je docela dost náročná. Ale zase ten GTX skin docela baterii ušetří (i když nevím, jak je to možný, když je to světlý, ale budiž)

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od terekyn » pon kvě 10, 2010 6:06

Home Screen je stejná jako u Energy. Nascreenuj prosím ještě Nabídku start atd.

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od romčo » pon kvě 10, 2010 7:33

Keď prídem z práce zavesím ešte nejaké screeny
Keby niečo tak http://www.effo.wbl.sk" onclick="window.open(this.href);return false;

-- doplnění předchozího příspěvku (před méně než minutou) --

Prikladám ešte nejaké screene ROM Athine OS S2 Extreme 23568
Přílohy
ScreenShot1.jpg
ScreenShot1.jpg (25.43 KiB) Zobrazeno 2605 x
ScreenShot2.jpg
ScreenShot2.jpg (26.72 KiB) Zobrazeno 2605 x
ScreenShot3.jpg
ScreenShot3.jpg (13.07 KiB) Zobrazeno 2605 x

JavaanseJongens
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: úte kvě 11, 2010 10:38
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od JavaanseJongens » stř kvě 12, 2010 12:32

Ahoj. Porďte mi prosím nějakou ROMku. Jde mi především o RYCHLOST a stabilitu. O pěknej animovanej vzhled až tak ne... nepotřebuju žádný 3D prostředí.. díky.

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od terekyn » stř kvě 12, 2010 12:50

Jelikož jsi ve fóru TP tak ti nemůžeme poradit jakou ROM pro TOPAZ ale určitě original ROM je kvalitní a rychlá. Vrátil jsem se po několika týdnech zkoušení a stálého flashování na originální ROM a jsem spokojený. DOinstaloval jsem Cookie Home Tab a je to přesně tak jak potřebuji.

Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 237
Registrován: čtv úno 12, 2009 16:28
Zařízení: Honor 8

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od Bartyx » stř kvě 12, 2010 13:19

Jojo, taky mám teď stock ROM s Cookie Home tab a spokojenost. Samozřejmě + další software, bez kterýho se neobejdu.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti