Výběr ROM WM 6.5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » ned bře 07, 2010 20:59

No mislím že je to ta samá co sem myslel já 23542 a nebo není to náhodou WP 6.5 ? "jen"

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od terekyn » ned bře 07, 2010 21:10

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=569507" onclick="window.open(this.href);return false;
valkyrie.ftp v6.1.23542LEO wm6.5.5 6th March (with footprint\doc)

Jumper
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: úte pro 18, 2007 8:08
Zařízení: HTC TP2, HTC TyTN II, Samsung Galaxy S3
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od Jumper » ned bře 07, 2010 21:11

2Vlastimil Bartošák:
já ji tam šoupnul dnes, tu co jsi vybral, a zatím jede, chce pár detailů doladit... občas se nepřekreslí hodiny a tak, ale jinak řeknu až tak v úterý, to jí budu mít už prošlou každodenní zátěží .-)

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » ned bře 07, 2010 21:26

Oka dík moc za odpověd já jí asi vyzkouším. Jo jinak se chci zeptat to odemknutí telefonu jde to bez potíží? Dělal bych to totiž porvé tak ,aby se něco nezkazilo.

Jumper
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: úte pro 18, 2007 8:08
Zařízení: HTC TP2, HTC TyTN II, Samsung Galaxy S3
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od Jumper » ned bře 07, 2010 21:36

:-) no problemo :-)

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » ned bře 07, 2010 21:42

oka skusím snad ještě dnes. Rom už sem přehrával na mém HTC ,ale právě ofiko šlo mi o to odemčení jestli to nedělá problémy ,ale když řikáš že je to luxus tak se do toho pustím.

-- doplnění předchozího příspěvku (ned bře 07, 2010 22:15) --

Jo jen se chci zeptat když už tam máš tu ROM jak si na tom s pamětí RAM.

-- doplnění předchozího příspěvku (ned bře 07, 2010 22:25) --

jo je u té ROM v pravo té obrazovky to okénko na které kliknu a tam se mi ukazuje co mám spuštěno a kolik mám zabráno RAM ? dík moc

Visor33
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: ned dub 05, 2009 18:28
Zařízení: HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy S II

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od Visor33 » pon bře 08, 2010 17:39

ahoj, mám docela větší problém. Nafleshoval jsem Valkyre 6,1. Fungoval jsem na ni asi 2 dny ... před chvilkou jsem provedl soft reset a systém už nenaběhl....Sekne se u "bootovaci" nabidky alá HD2.....nyní se sekne u bootovai (jak jsou vlevo dole ty červené čísla SPL) Hard reset nejde provést..... Poradíte? díky moc!

PS: udělat znovu flash nelze, jelikož Windows Vista mi nic nedetekuje
PS: ROMky Valkyre používám pár měsíců a zatím vše v pořádku vč. soft resetů...až doteď


ŘEŠENÍ: tak se mi to nakonec povedlo.....najel jsem do boot loaderu a přes něho jsem udělal flash....nahodil jsem tam opět Valkyre 6,1 ...snad mne podruhé nezklame....jinak si počkám na Valkyre 6,2 :-)

Jumper
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: úte pro 18, 2007 8:08
Zařízení: HTC TP2, HTC TyTN II, Samsung Galaxy S3
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od Jumper » pon bře 08, 2010 19:22

Jo jen se chci zeptat když už tam máš tu ROM jak si na tom s pamětí RAM.

- zatím v pohodě, nezaznamenal jsem žádné problémy :-)

jo je u té ROM v pravo té obrazovky to okénko na které kliknu a tam se mi ukazuje co mám spuštěno a kolik mám zabráno RAM ? dík moc

- ano je :-)

jediné co jsem ještě nezkusil je poslat si vizitku a odeslat vizitku tel.kontaktu, jetsli s tím nebude problém .... :cry:

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » pon bře 08, 2010 20:56

Oka dík moc takže skusím přehrát. Jen než začnu tak ještě jedna otázka víte někdo o nějaké lepší ROM ,ale z HTC Sense! Dík moc

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od terekyn » pon bře 08, 2010 22:30

Vyzkoušej sám co ti bude vyhovovat. Já už jsem jich pár zkusil. Od originálu, přes NRGZ, NRGZ s SPB MS, Valkyrie, Miri, a ted momentalne NRGZ s Cookie Manila. To je přesně to co jsem hledal. Více zástupců na Today. Jinak s PB MS jsem byl nadmíru spokojený. Ale jak už to bývá. Změna je život. Jediný u čeho zůstávám je manželka :-)

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » pon bře 08, 2010 23:53

A měl bys naký odkazi na ty ROM? Na tu NRGZ kdyz říkáš že je dobrá.
Dík moc.

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od terekyn » úte bře 09, 2010 7:23

To je ta co jsi sem dával link. http://hotfile.com/list/112227/d2b1832" onclick="window.open(this.href);return false; 23542

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » úte bře 09, 2010 18:28

jo a moh bys dát udaje kolik je volného místa ROM a RAM. ?
Dík moc.

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od terekyn » úte bře 09, 2010 19:02

Já to nějak nesleduji. Buď to funguje nebo to nefunguje. NRGZ myslím psal že tam byla udělaná nějaká optimalizace. Mohlo by to být rychlejší ale zatím je to v pohodě. Popravdě asi bude lepší nějaká TITANIUM verze bez Manily a SPB Mobile Shell. Počkám si na verzi 5 s půjdu do toho.

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » úte bře 09, 2010 19:36

No na tu SPB 5 si počkám určitě vyzkouším sem na ní zvědav ,ale nejdřív si skusím tu ROM.

-- doplnění předchozího příspěvku (úte bře 09, 2010 19:38) --

Jo jakou mám stahnout tu Maxmanila nebo tu Cookie_HomeTab ... nebo je to jedno jsou stejné? Dík

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od terekyn » úte bře 09, 2010 20:45

Doporučuji Cookie Home Tab

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » úte bře 09, 2010 21:13

Oka dík odzkouším. :)

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 444
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od romčo » stř bře 10, 2010 1:06

Dnes som spravil Hard SPL, všetko prebehlo v poriadku. Nahodil som jednu ENERGY ROM, ale po nejakej chvíle sa zasekla a nešla ďalej. Tak som nahodil ďalšie, vyzerala fajn, nastavil som všetky parametre a potom sa sekla.
Po nastavení všetkých parametrov, mi HTC zamrzlo. Keď som ho reštartoval, nabehol úvodný nápis Touch Por2 a vľavo dole mi vypísalo:
B 80
R 4.49.25.17
G 61.44tc.25.32U
D 2.07.80303
A nič sa nedeje už po treťom reštarte...
Prosím vás o radu..
No zatiaľ mám s neoficiálnymi ROM len negatívnu skúsenosť.

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od terekyn » stř bře 10, 2010 9:15

Já použil tento návod http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=96&t=14750" onclick="window.open(this.href);return false; a flašoval jsem již tak 30x. Zkus nějakou Energyho ROM s Manila 2.1

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 444
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Výběr ROM WM 6.5

Příspěvek od romčo » stř bře 10, 2010 9:33

HardSpl bol uspesne vykonany. Len tie ROM tam je problem najst nekaju stabilnu...no musim skusat

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů