Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od MINICOOPER » úte lis 17, 2009 21:54

nastval jsem do telefonu original ROM win 6.5 včetně lokalizace a hned to letí z telefonu pryč, fakt děs a běs...........

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od Radek Hübl » stř lis 18, 2009 12:31

Pro uzivatele kteri nikdy nepoznaly vyhody neofiko to nemusi byt saptne, ale rychlost a vice panelu v nabidece start zkusenejsi uzivatele vzdy donuti sahnout po neofiko :-)

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od MINICOOPER » stř lis 18, 2009 20:40

Byl to fakt OTŘES nic horšího jsem ještě v telefonu za paskvil neměl, Takové kousání s šistou ROM jsem opravdu ještě nezažil, z pohledu ofiko ROM kam se hrabou win 6.5 na WIN 6.1. Neoficiální win 6.5 to je opravdu jiné kafe, Dnes jsem tam šoupnul EnergyROM Photon Standard WM6.5 v 08Nov2009 od NRGZ a naprostá bomba. Čumím fakt jako kráva jak to dobře maká - lépe než Titanium.........

norom
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned lis 22, 2009 22:05
Zařízení: HTC TOuch pro 2

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od norom » ned lis 22, 2009 22:18

prosim o rychlou radu nelze mi nainstalovat lokalizace na HTC touch pro2
stazena ze sunnysoftu
na PC window XP SP3 AVG... a firewall vypnuu

spustim Extpkg_Setup.exe
zmacknu poprve next .... a ono to zacne kopirovat cosi kamsi "verifing files" oveří soubor
a skončí chybou a hlaškou confirmation: the files have ben changed OK a nic se nestane co stím ?

nechi WM v anglictine

predem děkuji

bopa
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: sob lis 07, 2009 14:10
Zařízení: HTC TITAN

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od bopa » pon lis 23, 2009 16:38

přečti si to tady celé .... cca 10 příspěvků zpět, ale klidně to napíšu ještě jednou..
Vypnout Antivir a firewall
spustit soubor jako NT nebo Win 98
Pak vše šlo OK

banjo
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte lis 24, 2009 7:55
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od banjo » úte lis 24, 2009 8:47

Omlouvám se za LAMA dotaz, ale neporadíte mi někdo kde stáhnout ofic případně neofic ROM s WM 6.5 pro HTC Touch Pro2 ? Asi jsem osel, hledám to už od října, ale nyc :-( U SunnySoftu jsem nenašel kde se to dá stáhnout. Mobil mám od O2, ale tam nová ROM s WM 6.5 neexistuje. Moc díky.

Youzza
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: ned lis 08, 2009 21:20
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od Youzza » úte lis 24, 2009 11:27

Oba downloady (jak officiální WM 6.5, tak CZ Lokalizace) jsou na stránkách Sunnysoftu v sekci starší novinky v internetovém obchodu.
S instalací WM problém není. Instalaci CZ lokalizace se mi ještě dokončit nepodařilo (3 různá PC, XP, vypnutý antivir, FW Win). Nic nepomáhá vždy skončím u hlášky Package version is not larger than the one in your device. Dále jsem se nedostal. Kontaktoval jsem přímo Sunnysoft brněnskou pobočku odkud mi napsali, že bohužel u nich doinstalovat lokalizaci taky nebudu moci, protože na jejich PC to také nejde. Chyba dle jejich sdělení je u instalátoru od HTC a údajně na tom HTC pracuje. Nevím. Některým proběhla na XP instalace v pořádku, mně ovšem nikoliv.
Youzza

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od barberry.pha » úte lis 24, 2009 11:36

taky jsem to jednou na strankach sunnysoftu hledal ale marne .. je to takova kravina :)
takze si zadej : http://www.sunnysoft.cz/htc" onclick="window.open(this.href);return false; :) tam najdes vse potrebne :)

bopa
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: sob lis 07, 2009 14:10
Zařízení: HTC TITAN

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od bopa » úte lis 24, 2009 12:24

Youzza píše:Oba downloady (jak officiální WM 6.5, tak CZ Lokalizace) jsou na stránkách Sunnysoftu v sekci starší novinky v internetovém obchodu.
S instalací WM problém není. Instalaci CZ lokalizace se mi ještě dokončit nepodařilo (3 různá PC, XP, vypnutý antivir, FW Win). Nic nepomáhá vždy skončím u hlášky Package version is not larger than the one in your device. Dále jsem se nedostal. Kontaktoval jsem přímo Sunnysoft brněnskou pobočku odkud mi napsali, že bohužel u nich doinstalovat lokalizaci taky nebudu moci, protože na jejich PC to také nejde. Chyba dle jejich sdělení je u instalátoru od HTC a údajně na tom HTC pracuje. Nevím. Některým proběhla na XP instalace v pořádku, mně ovšem nikoliv.
Youzza
Jak jsem psal již dvakrát... ve vlastnostech toho (instalátoru) souboru, kompaktibilita...zadej, že se má spouštět jak WIN 98 a nebo NT... Mi to taky nešlo, dokud jsem toto neprovedl... pak vše proběhlo korektně bez potíží...

norom
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned lis 22, 2009 22:05
Zařízení: HTC TOuch pro 2

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od norom » úte lis 24, 2009 14:18

jak jsem psal jižo problemech s lokalizaci dříve .... na jednom chyba :"file changed" na druhem PC Package version is not larger than the one in your device.
provedl jsem trošku jinej postup nevim zda se neco posralo (zatim nepozoruju )
z tempu (před okliknutím chyb, po odkliknutí se soubory smažou) z pkg souboru jsem vykopiroval oba cab soubory nahral na kartu nainstaloval přimo v telefonu ( vypnul a zapnul zařizení ) a nastavil bez problemu češtinu

1. kdo to kahle zkusi samozrejme na vlastni nebezpeci
2. bych se chtěl zeptat zda se může něco naistalovat špatně - protožepkc soubor obsahuje jine file a ini soubory...
je možné še se něco nastaví blbě a určitých situacích by to mohlo způsobit problém


pravda je že v navodu změnu kompatibility jsem přehled (vůůbec mi to nedošlo až po opakovanem čtení ale to tam CABy byly nainstalovány již z mobilu )

jinak tahat ROM z podpory primo HTC byl porod vůbec to nelezlo
sunysoft bez problemu

banjo
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte lis 24, 2009 7:55
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od banjo » úte lis 24, 2009 14:52

Stahnul jsem ROm ze sunnysoftu i s lokalizacnim balickem. Upgrade na WM 6.5 probehl bez problemu, lokalizace se spustila v PC i na telefonu, ale nic se nelokalizovalo. Restartnul jsem tedy HTC a zkusil lokalizaci jeste jednou a ejhle - chyba "Package version is not larger than the one in your device". Zkusil jsem i postup s vykopirovanim z TEMPu, ale mam tam jen jeden CAB soubor a instalator chce dva, toz su z toho daněk.

Youzza
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: ned lis 08, 2009 21:20
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od Youzza » úte lis 24, 2009 17:34

To banjo
Jsem na tom úplně stejně až na to, že jsem nezkoušel extrahovat cab soubory z instalátoru. Ve čtvrtek jdu za naším správcem PC, kterej by mi s tím snad mohl pomoci, je to takovej hračička. Tak snad. Když zvládnul nastavovat Win Vista v čínštině, tak by mohl spustit i instalaci CZ Lokalizace. Ach jo, je to ale povedená instalace, co?
Youzza

norom
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned lis 22, 2009 22:05
Zařízení: HTC TOuch pro 2

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od norom » úte lis 24, 2009 23:22

nevim zda se tu na tomto foru smi ale ja použil tyto 2 CABY jsou vytažene z lokalizace sunnysoft a instalace se obesla od handreseru. jen vypnout a zapnout.

edit by admin: Instalační CAB soubory odstraněny z důvodů porušení licenčních podmínek společnosti Sunnysoft.

krehla
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: stř lis 25, 2009 23:10
Zařízení: iP5S

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od krehla » stř lis 25, 2009 23:23

stažena aktualizace z htc support -> nainstalovano, stazena lokalizace ze sunnysoftu -> nainstalovano bez problemu, -> hard restart -> vse jak ma byt! mockrat dekuji za info, byl jsem docela na vetvi z eng WM6.5

instalovano pomoci Win Vista 32bit, SP3

Youzza
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: ned lis 08, 2009 21:20
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od Youzza » stř lis 25, 2009 23:40

To norom
Velkej dík za cabíky. Fungujou bezvadně. Pro ostatní dopručuju instalovat po HardResetu po vypnutí požadavku na PIN. Taky nevím jestli se to tady smí, ale to je jediný co mi pomohlo. Zatím vše funguje jak má. Instalaci CZ Lokalizace ze Sunnysoftu jsem už nezkoušel.
Youzza

krehla
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: stř lis 25, 2009 23:10
Zařízení: iP5S

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od krehla » čtv lis 26, 2009 18:49

tak prvni problem, ktery jsem zpozoroval po instalaci 6.5 a cestiny od sunnysoftu je, ze dotykova klavesnice se po zapnuti pristroje objevila 2x a pak uz nic... nejak se sekne a nechce ze zorazit (vykreslit), nevite nekdo co s tim je? kde nastala chyba?

-> vyreseno nastavenim klavesnic

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od romčo » pát led 01, 2010 21:07

Možno blbá otázka. Používam HTC Touch Pro2, z oficiálnym upgrade na WM 6.5 a taktiež oficiálnu SK lokalizáciu od Sunnysoftu. Ale zdá sa mi, že tá lokalizácia trocha spomaľuje zariadenie. preto by som sa chcel vrátiť k anglickej lokalizácii. Je potrebný Hardreset? Alebo dá sa aj nejakým iným spôsobom (aby som nemusel všetko nastavovať odznova) získať ENG lokalizácia?
Ďakujem za pomoc a informácie.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od htcjirka » pát led 01, 2010 21:10

Lokalizace(sunnysoft interwrite) by mela jit bezproblemu odinstalovat z nastaveni-odebrat programy.Pak zarizeni nabehne v EN.Tez lokalizaci nepouzivam,je to spis vir jak s oblibou rikam,ostatni necht prominou.

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od romčo » pát led 01, 2010 21:16

Vyskúšam...

Ďakujem za radu - podarilo sa.
Dúfam, že to teraz bude trocha rýchlejšie...

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od htcjirka » pát led 01, 2010 21:24

Lokalizace je vzdy brzdou,ikdyz dnes mene nez tomu byvalo drive.

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti