Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od romčo » pát led 01, 2010 21:36

Mám oficiálnu ROM WM 6.5, ale stále sa nejako pohrávam s myšlienkou dať neoficiálnu ROM, ale nejako sa v nich veľmi nevyznám. Páčia sa mi tie, ktoré sú na HTC Leo, s panelom Twitter, ale trocha sa toho obávam...Aké s tým máš skúsenosti?

pleswi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: čtv srp 03, 2006 13:40
Zařízení: HTC Sensation XE with Beats audio
Kontaktovat uživatele:

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od pleswi » sob led 02, 2010 11:37

dost se řeší tady viewtopic.php?f=96&t=16450

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » pon led 18, 2010 15:31

Prosím mohly by ste my poradit. Mám HTC Touch Pro2 s WM 6.1 od O2. Mám ho asi 2měsíce ,ale jde o tu věc mám tam WM 6.1 a chtěl bych tam WM 6.5 ,ale nevím kde ho mám sehnat nechci totiž aby my spadla záruka. děkuji moc za pomoc. :???:

krehla
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: stř lis 25, 2009 23:10
Zařízení: iP5S

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od krehla » pon led 18, 2010 15:36

http://www.htc.com" onclick="window.open(this.href);return false; v sekci support, tam je offiko ROMka, ale myslim ze i timto ti spadne zaruka :tlem:

ja osobne mam TP od O2 od prosince a uz jsem flashoval romku nekolikrat, kdyby se neco stalo tak se to da vratit vse zpet na origo

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » pon led 18, 2010 19:55

jo našel sem to tam a je pro mé zařízení rom na wm 6.5 jen bych se chtěl zeptat ty výš jak se to dá pak vrátit spět?

krehla
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: stř lis 25, 2009 23:10
Zařízení: iP5S

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od krehla » pon led 18, 2010 20:23

musis mit tu svoji puvodni a nebo ji stahnout od sunnysoftu, vse je zde na foru napsano tak zkus hledat ja se taky musel procist x tematy nez jsem se do toho pustil (nezapomen ze vse delas na vlastni riziko!!!)

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » pon led 18, 2010 21:08

oka dík moc

Andr3Wcz
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob kvě 30, 2009 5:32
Zařízení: HTC Touch pro2

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od Andr3Wcz » sob dub 03, 2010 13:32

Pro ty kteri to jeste nezaregistrovali tak je na stahnuti nova oficialni rom (sence 2.5) a to i s kompletni cestinou od sunnysoftu! na stahnuti na http://www.sunnysoft.cz/htc" onclick="window.open(this.href);return false; - dnes vecer preflashnu a brzy napisu nejaky postrehy (hlavne jestli se objevuje SOD)

perm
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: čtv dub 05, 2007 16:13

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od perm » pát dub 09, 2010 22:02

ja jsem ji ted flashnul kolegyni misto te puvodni prehistoricke (byla tam asi 3/4 roku) - nejaka verze 1.19 (myslim) a rozil je naprosto nepopsatelny-jeste uvidim co stabilita, ale jen to, ze se dostanu do nastaveni je pro me naprosto nepopsatelny pocit stesti... :tlem:

Andr3Wcz
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob kvě 30, 2009 5:32
Zařízení: HTC Touch pro2

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od Andr3Wcz » ned dub 11, 2010 12:18

no ja s ni mel docela problemy - dost casto SOD (neprobudila se) tak sla rychle pryc.. :( skoda, dokonce me prislo ze i ramky mela vic nez rada neoficialnich

norom
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned lis 22, 2009 22:05
Zařízení: HTC TOuch pro 2

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od norom » úte čer 15, 2010 9:26

možna jsem tady informaci přehlédl

ale ohledně lokalizace od sunnysoftu pro Rhodium_HTC_EastEurope_2.07.401.1
na webu mají informaci aby se setup spoustěl:
"setup s lokalizací spusťte v režimu kompatibility Windows 98 32bit, pøípadnì Windows NT;"

několikrát jsem zkoušel v režimu kompatibility Windows 98
a snažil jsem se to obejit vykopírováním cab souborů z tempu ... setupu z tempu a podobně
vše neuspěšně

nakonec instalace proběhla bez problémů s využitím kompatibility Windows NT
PC je Windows XP SP3

sakru proč nemůže bejt po dvouletech lokalizace připravena pro uplne blbce ... formou "spust exač...next ..next next ...finish" to vážně nechápu

bystryi
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: čtv úno 18, 2010 16:10
Zařízení: HTC HD2 Android 2.3.4

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od bystryi » stř čer 08, 2011 21:40

Zdravim,
mam HTC touch pro2 v něm radio 3.44.25.27 a HardSPL a ROM energy,chci tam dát ofiko ROM 6.5 a nový rádio 4.xx.xx.xx ,protože mi nejde GPS,nabíhají vždy 2-3 satelity,ale nechytí se.
Otázka tedy je:
1.co se stane když tam rovnou hodim ofiko ROM ?
2.musim udělat stockSPL?
3.jak updatnout rádio?
diky

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv čer 09, 2011 17:30) --

Tak si odpovim sám:
1.nic,vše bude fachat
2.ne
3.update je v ROM

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host