Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od romčo » pát lis 06, 2009 17:15

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú Európu

http://www.htc.com/cz/SupportViewNews.a ... ews_id=331" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
l.hrudka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: ned říj 04, 2009 12:11
Zařízení: Htc Touch Pro 2,Samsung Omnia B7610 Pro

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od l.hrudka » sob lis 07, 2009 0:08

Ahoj tak ja uz sem ho skusil a smazalo mi to cestinu :-)

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od romčo » sob lis 07, 2009 7:42

Cestinu si stiahnes zo Sunnysoftu.

bopa
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: sob lis 07, 2009 14:10
Zařízení: HTC TITAN

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od bopa » sob lis 07, 2009 14:15

Zeptám se jako úúúúúplná LAMA, ale tak nějak se v tomto neorientuju...
Pokud nahraju 6.5 v ENg, Sunnysoft vydá CZ lokalizaci, předpokládám, že bude zdarma tato lokalizace možná...
A druhý dotaz... Když jsem HTC zapnul poprvé, automaticky jsem si mohl vybrat jazyk - zadal jsem CZ a bylo po problému. U té 6.5 to samozřejmě nepůjde. Ale kdybych se chtěl z jakéhokoli důvodu vrátit k 6.1, která byla originál předinstalovaná v přístroji, jak toho dosáhnu včetně CZ jazyka???
Díky za trpělivost ale skutečně v této otázce nejsem moc zběhlý....

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od romčo » sob lis 07, 2009 21:45

Áno, CZ lokalizácia je od Sunnysoftu zdarma. Myslím, že aj downgrade, čiže z WM 6.5 na WM 6.1 je možné. Ale s tým nemám skúsenosť.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od htcjirka » sob lis 07, 2009 22:02

Co se tyce rom pro TP2 a pripadny navrat zpet na WM6.1 tak tu sunnysoft na svych strankach s cestinou nenabizi a nabizet nebude.
Zbyva bud pouzit neci dump,ktery tuto cestinu obsahuje nebo stahnuti a nasledna instalace WWE realesu z htc stranek a doinstalace cestiny pomoci vyextrahovanych cabů.

skacma
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: čtv kvě 07, 2009 23:40
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od skacma » sob lis 07, 2009 23:00

Ahoj nevíte proč mi nejde nainstalovat Update? Když se to načítá na počítači, při hledání připojeného telefonu k počítači tak mi to napíše že telefon není připojenej k počítači přitom je připojenej přes kabel.. Mužete mi někdo poradit nebo pomoct co s tím ? Díky moc ahoj skacma

Uživatelský avatar
l.hrudka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: ned říj 04, 2009 12:11
Zařízení: Htc Touch Pro 2,Samsung Omnia B7610 Pro

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od l.hrudka » ned lis 08, 2009 20:42

ahoj pripoj kabel driv nez odkliknes to na ty posledni obrazovce nekdy se to stane ze to pise ze je nespojenej ,jak se resil ten downgrade tak to de to sem skousel ale jelikoz je tam cestina dodavana zvlast tak ji tam stejne nebudete mit ,sla mi jen obnovit pomoci backup manageru od sanysoftu ,ale jen do toho starsiho romu s 6,1 wm na tu 6,5 se to kousalo

Milli
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte lis 10, 2009 13:30
Zařízení: HTC Touch Pro2

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od Milli » úte lis 10, 2009 14:51

Ahoj,
Neporadil by jsi mi,kde bych tu češtinu na Sunnysoftu stáhl? Vše je placené a nic není zdarma. Mám lokalizovaný HTC Touch Pro2.
Děkuji

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od Radek Hübl » úte lis 10, 2009 16:14

Stahuj zde: http://sunnysoft.cz/htc/" onclick="window.open(this.href);return false;

Soubory tam jsou od dnesniho odpoledne ;-)

Milli
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte lis 10, 2009 13:30
Zařízení: HTC Touch Pro2

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od Milli » úte lis 10, 2009 19:01

Moc děkuji.

bopa
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: sob lis 07, 2009 14:10
Zařízení: HTC TITAN

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od bopa » čtv lis 12, 2009 20:48

tak jsem po problémech konečně nainstaloval... i češtinu... a mohu zodpovědně říct, že mne docela zklamala rychlost a přehlednost...
Nu což, teď už asi nic

Milli
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte lis 10, 2009 13:30
Zařízení: HTC Touch Pro2

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od Milli » pát lis 13, 2009 7:22

Rychlost se mi zdá stejná. Jsou tam určitá vylepšení. Vzhled se dá upravit. Jsem spokojen.

Uživatelský avatar
b.o.i
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: pát lis 13, 2009 11:16
Zařízení: HTC Titan, HTC Desire Z

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od b.o.i » pát lis 13, 2009 11:18

me instalace cestiny padne na chybove hlasce .... nejaky problem se souborem GetPKGInfoDotNet :-(

nevite co s tim ?

instaluji na Win 7 Enterprise , instalace samotne ROM probehla OK

bopa
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: sob lis 07, 2009 14:10
Zařízení: HTC TITAN

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od bopa » sob lis 14, 2009 10:07

:-)
tak s tím jsem taky laboraval pěkně dlouho...
1. vypnout antivir a firewall (pro jistotu)
2. spustit soubor jako správce v kompaktibilitě NT 4.O (já zkoušel i jako XP a nepovedlo se to)

pak již proběhlo korektně... Jen se mi to ze začátku zdálo všechno strašně pomalé, ale nevím jak, teď to běhá v pohodě :-)

Youzza
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: ned lis 08, 2009 21:20
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od Youzza » sob lis 14, 2009 22:57

Instaloval jsem novou oficiální ROM (staženou ze Sunnysoftu) a při pokusu doinstalovat CZ Lokalizaci (staženou stejně) jsem došel do hlášky: Package version is not larger than the one in your device! a tím to končí. Instalaci provádím na Win XP. Zkoušel jsem již HardReset, znovu stáhnout a znovu nainstalovat ROM, ale opět jsem došel pouze do zmíněného bodu. Ještě tedy zkusím povypínat veškeré ochrany a spustit instalaci lokalizace po nižší verzí Win. Uvidíme. Ne že by mi AJ při ovládání telefonu vadila, ale velmi často odpepisuji na maily a bez diakritiky by zákazníci radost asi moc neměli.
Sdělím výsledek snažení... Psal jsem i do Sunnysoftu, jsem zvědavej na návod
Youzza

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od htcjirka » ned lis 15, 2009 10:53

Ikdyz mas telefon v anglictine bez lokalizace lze psat s diakritikou to jen pro doplneni a upresneni.

Youzza
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: ned lis 08, 2009 21:20
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od Youzza » ned lis 15, 2009 11:47

Já vím, ale při psaní na HW klávesnici při běžném psaní, je použití písmenek s diakritikou v CZ Lokalizaci řešeno poměrně pěkně (nebo to v momentálním nastavení telefonu nejsem schopen udělat). Budu se pokoušet dále. Oproti předchozí instalaci jsem zkusil ještě na PC vypnout celý Avast, firewall, automatický update, ale pořád jsem tam jak jsem byl. Dostane se mi odpovědi Package version is not larger than the one in your device!.
Zatím děkuju
Youzza

Higgi
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte kvě 16, 2006 14:58
Zařízení: HTC Saga
Bydliště: Klánovice
Kontaktovat uživatele:

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od Higgi » ned lis 15, 2009 22:49

Včera jsem chtěl Sunnysoftí lokalizaci nahodit na 2x TouchPro - do tří do rána a neúspěšně. Přitom jsem to 2 dny předtím testoval na manželčině Rhodiu a bez problémů. Hardware: Acer Aspire ONE, čistá instalace WXP Home se všema aktualizacema. Bohužel teď ten notes nemám k dispozici, takže nemůžu zkusit ten svůj flashnout přes něj. Fakt je to zajímavý... Mimochodem, Na svym jsem flashoval ROMku několikrát pod Vista 64bit a no problem.

Youzza
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: ned lis 08, 2009 21:20
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Oficiálna ROM Upgrade WM 6.5 pre HTC Touch Pro2 pre východnú

Příspěvek od Youzza » úte lis 17, 2009 18:01

Zkoušel pro jistotu nainstalovat CZ Lokalizaci na jiném PC s XP (po projití několika diskuzí na téma instalce CZ Lokalizace měly XP největší úspěšnost). A opět nic. Psal jsem dotaz na Sunnysoft, kde jsem i popsal co už jsem všechno zkusil (vypnout antivir, FW, spouštění v režimu kompatibility NT, znovu instalace samotné ROM, ... a to vše samozřejmě několikrát). Odpověděli, že mám navštívit servisní místo (respektive jejich prodejní), kde mi update provedou. Nevím, asi to tak nakonec dopadne. Řešení to sice není nijak příjemný, ale nějaký alespoň ano. Ledaže by se našel někdo z Ostravy, kdo aktualizaci CZ Lokal provedl úspěšně a byl by ochoten aktualizovat i můj telefon (HTC Rhodium).
Youzza

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host