NEW RADIO & ROM WM6.5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

NEW RADIO & ROM WM6.5

Příspěvek od Radek Hübl » stř lis 04, 2009 21:41

Jj verze s Titaniem (vyplím) je nejrychlejší. Já nyní jedu na standardu ale s vyplim sense a nahozenym shellem 3.5 a je to masakr rychli... nejvice je to videt pri pretaceni displeje ;-)

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

NEW RADIO & ROM WM6.5

Příspěvek od Nolf » stř lis 04, 2009 22:07

Díky, dal jsem tam tu novější verzi a se zaťatými zuby se s tím sžívám. Když tak vzpomínám na začátky s 6.1 tak jsem taky dlouho tápal kde se co nastavuje, kde co najdu a tak. Přece jenom mám dojem že odezva nabídky start a podobně je rychlejší. Opravdu by ale ten kuchtík mohl vařit pomaleji a s výce výraznějšími změnami :wink:
Na Compactu IV jsem dal romku jednu - Eržiku 5 a měl jsem ji tam až do konce. Jak někdo tady dříve napsal - jednou flashneš a pak už ty romky střídáš častěji a častěji :grin:
Doufám že to nebude můj případ a že si z TP2 neudělám cihlu nebo nejdražší těžítko v mém životě :tlem:

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

NEW RADIO & ROM WM6.5

Příspěvek od Radek Hübl » čtv lis 05, 2009 12:36

Pokud neporušuješ zásadní pravidla při nahrávání ROM tak se nemusíě ničeho bát. S Kaiserem jsem flešoval tak 300x a pořád jede :-D

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

NEW RADIO & ROM WM6.5

Příspěvek od Nolf » pát lis 13, 2009 0:02

Tak jsem četl sice jen jednu refrenci ale právě tu, kde dotyčný chválil tuto rom oproti EnergyRom.
Je to rom ze serveru HTC Pedia, odkud mám i tweak pro TP2

http://htcpedia.com/soft/rhodium-apps.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://htcpedia.com/Rhodium-AF-manila-2 ... m-rom.html" onclick="window.open(this.href);return false;

tak třeba se někomu hodí k testování ;-)

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

NEW RADIO & ROM WM6.5

Příspěvek od MINICOOPER » pon lis 16, 2009 12:39

Já se momentálně potýkám s absolutníma potížema s výdrží telefonu.........
Mám tam Enegy ROM titanium z 8 listopadu a rádio 4.49.25.17 a obsolutní průšvih, telefon vydrží i BEZ používání tak maxi půl dne, nevím čím to může být zda ROM nebo Radiem.......... nevíte jak to zjistit?
Řekl bych že to bude to Rádio :o(((

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

NEW RADIO & ROM WM6.5

Příspěvek od Nolf » pon lis 16, 2009 15:42

Určitě ne, tohle rádio tu má většina a je v pohodě.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

NEW RADIO & ROM WM6.5

Příspěvek od htcjirka » úte lis 17, 2009 11:00

Řekl bych že to bude to Rádio :o(((
Problem heldej v Rom.Timto radiem to urcite nebude,je to jedno z nejlepsich radii.

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

NEW RADIO & ROM WM6.5

Příspěvek od Radek Hübl » úte lis 17, 2009 20:36

je to pravdu nejlepsi radio a hlavne s nejnizsi spotrebou, podle mereni na xda, kazdopadne u tebe bude bud problem v rom nebo v nejaky aplikaci bezici na pozadi...

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

NEW RADIO & ROM WM6.5

Příspěvek od MINICOOPER » úte lis 17, 2009 21:55

TO: MAO jakou máš ted ROM v telefonu?

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

NEW RADIO & ROM WM6.5

Příspěvek od Radek Hübl » stř lis 18, 2009 6:14

21864 z 28.10.2009 ale budu přecházet na novou s manilou z LEA :-P

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

NEW RADIO & ROM WM6.5

Příspěvek od Nolf » stř lis 18, 2009 13:56

Takže vyměníš SPB M.S.3.5 za Sens(nové TF3D - ?) z Lea ? Pokud tomu tak ještě říkají.

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

NEW RADIO & ROM WM6.5

Příspěvek od MINICOOPER » stř lis 18, 2009 20:37

Tak jsem tam nakonec šoupnul EnergyROM Photon Standard WM6.5 v 08Nov2009 a naprostá ale naprostá spokojenost. S SPB SHELL funguje asi tak 10x rychlejc než original ROM. Například po nahrání original ROM mi nefungovali nějaká tlačítka pod nabídkou start například takové nedůležité setings a podobně, naprostá HRŮZA. Tak jsem ted spokojenej po celém dnu dost hojného používání mám večer 40% baterie.

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

NEW RADIO & ROM WM6.5

Příspěvek od Radek Hübl » pát lis 20, 2009 6:20

Nolf píše:Takže vyměníš SPB M.S.3.5 za Sens(nové TF3D - ?) z Lea ? Pokud tomu tak ještě říkají.
Ano, ale stale jsem vice na SPB, to je prece jenom o neco rychlejsi a hlavne bez bugu ;-)

c0r0ner
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv říj 01, 2009 1:19
Zařízení: HTC TP2

NEW RADIO & ROM WM6.5

Příspěvek od c0r0ner » pon lis 23, 2009 17:26

Zdravim,
na xda je v návodu fro flashování radia napsáno, že je potřeba mít odblokovaný telefon(resp. odstraněn SIM lock). Mám TP2 z USA(t-mob), flashnul jsem HardSPL a neofiko ROMku. Opravdu musím mít odblokovaný tel.?
Dík

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

NEW RADIO & ROM WM6.5

Příspěvek od Radek Hübl » pon lis 23, 2009 18:51

Pokud máš nahozený (úspěšně) HSPL tak máš odemčeno ;-)

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

NEW RADIO & ROM WM6.5

Příspěvek od Nolf » pon lis 23, 2009 19:29

No vidíš a na XDA jsem četl že HSPL a simlock jsou rozdílné věci. (tedy aspoň jsem si to myslel že to čtu)
Je vidět že moje anglina je dost děravá :grin:

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

NEW RADIO & ROM WM6.5

Příspěvek od Radek Hübl » pon lis 23, 2009 20:44

pozor pokud se jedna o model US tak je to jina, sim-unlock je 100% potreba.

velka omluva, moc rychle ctu a jeste rychleji pisu... priste 2x budu cist :-)

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

NEW RADIO & ROM WM6.5

Příspěvek od Nolf » pon lis 23, 2009 21:12

Aha, tak jsem rád že to je tak. Můžeš říct proč je to oddělené od HSPL ? Kde je to skované ? Měl jsem dojem že to bude věc rádia ale spíše romky jako takové. Aspoň přibližně ať vím wo co go :wink:

c0r0ner
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv říj 01, 2009 1:19
Zařízení: HTC TP2

NEW RADIO & ROM WM6.5

Příspěvek od c0r0ner » pon lis 30, 2009 14:49

Díky za odpovědi, jen by mě taky zajímalo, proč je v US verzi potřeba SIM-unlock a v EU verzi ne?

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

NEW RADIO & ROM WM6.5

Příspěvek od Radek Hübl » pon kvě 31, 2010 11:50

Pří novém RADIO 4.49.25.91 citím dost vysoký úbytek baterie, asi se vrátím o jednu verzi zpět, máte někdo podobné zlušenosti?

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti