HardSPL a StockSPL pro HTC Touch Pro2: český návod

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Pavel74
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon zář 17, 2007 21:12
Zařízení: HTC Desire 600

HardSPL a StockSPL pro HTC Touch Pro2: český návod

Příspěvek od Pavel74 » pon črc 05, 2010 13:54

Mám Touch Pro 2, zakoupen v ČR. Původně s WM 6.1, dle návodu jsem do něj dostal originální 6.5.

Teď mám ale problém v tom, že do něj nelze dostat žádnou neoriginální (zkoušel jsem DeepShining X7.23569 a DeepShining X9.23123). Vím, že je nutné zařízení odemknout, ovšem ani jedna verze HardSPL mi nefunguje a zařízení neodemkne (HardSPL_TP2, Rhodium-HardSPL_V2_00R3_185HSPL). Přitom postupuji přesně podle návodu (mám XP, aplikaci spouštím jako admin, mám provedenu synchronizaci, baterie nad 90 procent, SIM aktivní, ...).

Už si vážně nevím rady. Co ještě můžu udělat?

perm
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 81
Registrován: čtv dub 05, 2007 16:13

HardSPL a StockSPL pro HTC Touch Pro2: český návod

Příspěvek od perm » pon črc 05, 2010 13:59

ja jsem to myslim udelal tak, ze jsem spustil v telefonu SSPL a pak v PC HSPL a dal Manual-zkus to

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

HardSPL a StockSPL pro HTC Touch Pro2: český návod

Příspěvek od MINICOOPER » sob črc 17, 2010 15:11

Tak jak jste to vyřešili? Jde Vám to já stale nic :-(

Uživatelský avatar
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: ned lis 04, 2007 19:31
Zařízení: Google Nexus S
Bydliště: Kousek od KV

HardSPL a StockSPL pro HTC Touch Pro2: český návod

Příspěvek od jenda.69 » úte črc 27, 2010 16:55

Tak se to snažím "naHardSPLovat" a nejde to... dám auto, vyskočí hláška, tak dam OK, firewall se zeptá na přístup, povolim ho a vyskočí toto:

Obrázek
(Prý jsem už něco flashoval (ano, Kaisera) a mam jim napsat, jestli chci komerčně... jinak se mam ujistit, že mam zapnutý rádio a zkusit znova...)
Jenže rádio zapnutý mam... když dam OK, tak ještě vyskočí tohle:

Obrázek

Tak nevím, co s tím. Zkusil jsem ještě ten manuální způsob, jenže ten mi zasekne telefon po spuštění toho souboru v mobilu...

Nějaké nápady? Ještě budu zkoušet nějaký různý pokusy... Ale posílat peníze jim nehodlám

Jo a kdyžtak to dělám na Touch Pro 2, resp. Tilt 2 od AT&T, typ RHOD300 a zatím je tam všecko původní...

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2098
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HardSPL a StockSPL pro HTC Touch Pro2: český návod

Příspěvek od koumes » úte črc 27, 2010 17:18

Takže máš US verzi TP2ky,automatický flash nejde,manuální v bootloaderu taky ne?Jinak tvůj překlad je trochu jinej,než je myšleno.To je tím,že HSPL se připojuje na net a kontroluje nové verze a asi i něco posílá o PDAčku.Proto je tam ta zmínka o komerčním použití a daru.
A ještě při flashování používat CustomRUU.

Uživatelský avatar
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: ned lis 04, 2007 19:31
Zařízení: Google Nexus S
Bydliště: Kousek od KV

HardSPL a StockSPL pro HTC Touch Pro2: český návod

Příspěvek od jenda.69 » úte črc 27, 2010 17:55

Ano, je to US verze TP2.
Na manuální nahrání HardSPL se musí spustit ten SSPL-manual-Rhodium..., jenže ten mi při spuštění zasekne mobil a nic se neděje (zkoušel jsem verzi odtud 1.01 i z XDA 1.10).
Když skočím do bootloaderu přes volume dolů + reset, tak sice začne HardSPL "flashovat", ale zůstane viset na 0%.

Přímo k flashování ROMky jsem se zatím nedostal, protože se mořím s tím HSPL.

Asi se zkusím "vzdát" a otevřít si ticket na jejich http://support.htc-unlocks.com/" onclick="window.open(this.href);return false; , což je po přečtení diskuse na xda-devu jediný řešení, který vidim.

Mili_K
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát srp 06, 2010 16:04
Zařízení: HTC Diamond

HardSPL a StockSPL pro HTC Touch Pro2: český návod

Příspěvek od Mili_K » pát srp 06, 2010 16:13

Ahoj,
mam maly problem a nevim jak dal.
Mam HTC TOUCH PRO 2 dovezene z Nemecka, preflashnul jsem romku ze stranek sunnysoftu:
ROM
Rhodium_HTC_EastEurope_2.07.401.1
Windows Mobile 6.5

do te doby vse v pohode, ale po instalaci cestiny (taktez ze stranek sunnysoftu) probiha pri kazdem soft nebo hard resetu vychozi instalace a asi zaroven i instalace cestiny, ktera trva cca 10 minut a pote hodi chybu:
Install
\Windows\HTC_Rhodium_WM65_5in1_EEU_2_04_V06_1.cab
,timeout,code=0x99999

pak se da velmi ztizene pohybovat v telefonu, ale pokazde v ruzne casti vytuhne a je konec. V adresari Windows jsou dva CAB soubory, jenz jsem se snazil bezuspesne odstranit (nevi nekdo nejaky zpusob jak je smazat i kdyz windows mi to nedovoli)
co dal ? nahrat jinou ROMku se mi do nej nedari, vzdy se jakoby rozspoji spojeni :(

diky za pomoc

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

HardSPL a StockSPL pro HTC Touch Pro2: český návod

Příspěvek od Nolf » pát srp 06, 2010 20:54

Pokud nutně nepotřebuješ češtinu tak ji tam nedávej. Bude ti to akorát brzdit systém. Jinou romku tam dostaneš až po odemčení - viz příspěvky výše.

Mili_K
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát srp 06, 2010 16:04
Zařízení: HTC Diamond

HardSPL a StockSPL pro HTC Touch Pro2: český návod

Příspěvek od Mili_K » sob srp 07, 2010 21:33

ale ja telefon odemkl, jinak bych tam novou romku nedal ...
ted at ses snazim cokoliv do nej nahrat, tak se objevi takova "duha - prechod barev" na displeji a to je vse :(

Uživatelský avatar
Libor
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: stř led 23, 2008 16:38
Zařízení: LG G3+SXT+(Evo3D)+Desire Z+Rhodium+Raphael
Bydliště: Mirotice
Kontaktovat uživatele:

HardSPL a StockSPL pro HTC Touch Pro2: český návod

Příspěvek od Libor » stř bře 16, 2011 20:29

Zdravim.
Tak mám problém chci provést HSPL a vyhodí mi to :evil: fatal error(please make sure the device is properly synced pleace retry after syncing the device)via AS
dam OK a error(if you could not get the device properly synced: then try installing this cab on your phone:http://hpcmonex.net/roms/enablerapinew.cab an retry in automatic
připojení navázané
poradíte co dál mám dělat? :-(
Děkuji předem
Vyřešeno HSPL stohoto topicu obsahuje trojský kůn´ tak jsem stáhl novší z XDA-Dew. doinstaloval jsem ten .fix a vše už proběhlo v naprostém pořádku nyní už používám CELL EVO AT&T :) A PARÁDA už mi jde vše bez problémů :lol:

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host