Oficiální hotfixy a patche pro HTC Touch Pro2

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Oficiální hotfixy a patche pro HTC Touch Pro2

Příspěvek od Lukáš Mano » pát črc 31, 2009 7:18

Včera HTC uvolnilo dva Hotfixy pro TP2.

První pro zlepšení funkce GPS v interiéru a druhý se týka zasílaní sms zpráv s mezinárodní předvolbou "+" (Druhý hotfix jsem moc nepobral :wink: ).

Oba Hotfixi si můžete stáhnout z oficiálních stránek HTC.

pleswi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: čtv srp 03, 2006 13:40
Zařízení: HTC Sensation XE with Beats audio
Kontaktovat uživatele:

Oficiální hotfixy a patche pro HTC Touch Pro2

Příspěvek od pleswi » pát črc 31, 2009 9:49

skoda ze to na muj stroj nejede :/ chtej sem tu GPS ale vyhodi to chybu invalid vender id stane se no tak nekdy priste:)

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Oficiální hotfixy a patche pro HTC Touch Pro2

Příspěvek od Lukáš Mano » pát črc 31, 2009 10:53

V tomto vlákně na XDA se to řeší.

Kejml2
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát zář 25, 2009 13:12
Zařízení: HTC touch pro 2

Oficiální hotfixy a patche pro HTC Touch Pro2

Příspěvek od Kejml2 » stř říj 21, 2009 21:44

Mohl by jste mi někdo poradit jak nahrát fix ihned po spuštaění instalace fixu mi to hodí aplikace neodpovídá a na konci to hlášku ERROR [260] : CONNECTION

norom
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned lis 22, 2009 22:05
Zařízení: HTC TOuch pro 2

Oficiální hotfixy a patche pro HTC Touch Pro2

Příspěvek od norom » pát lis 27, 2009 23:41

tyto hotfixy byly jen pro WM6.1 nebo se maji nainstalovaz i na WM 6.5??

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Oficiální hotfixy a patche pro HTC Touch Pro2

Příspěvek od Radek Hübl » ned lis 29, 2009 9:18

Oficiální ROM s WM 6.5 už má tyto fixi v sobě, takže není potřeba nic instalovat ;-)

norom
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: ned lis 22, 2009 22:05
Zařízení: HTC TOuch pro 2

Oficiální hotfixy a patche pro HTC Touch Pro2

Příspěvek od norom » pon lis 30, 2009 0:28

no myslel jsem si to ale když jsem dnes ve 120 na dalnici podřeboval už nalezene satelity ... a pořad mi to vyhledavalo .. moc nadsenej jsem nebyl

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti