HARDRESET TOUCH PRO 2

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

HARDRESET TOUCH PRO 2

Příspěvek od MINICOOPER » sob kvě 30, 2009 16:12

Hardreset na Touch Pro je je následující:
1.Vypnutý telefon
2. zmáčknout tlačítko pro přijmutí hovoru (zelené) + zmáčknout tlačítko pro odmítnutí hovoru (červené)
3. zapnout telefon a tlačítka držet a do naběhnutí otázky, zda chcete resetovat telefon.
4. zmáčknutím volume up ( zesílení hlasitosti ) potvrdíte resetování

Good luck :o)) !!

Uživatelský avatar
Bobob
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: čtv kvě 14, 2009 9:12
Zařízení: HTC Touch Pro2

HARDRESET TOUCH PRO 2

Příspěvek od Bobob » pát čer 05, 2009 9:44

Neukamenujte ma, ak sa pytam trivialnost, ale som zaciatocnik s PDA.
Co vlastne uplne presne urobi ten HardReset ?
Dakujem.

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

HARDRESET TOUCH PRO 2

Příspěvek od ziminix » pát čer 05, 2009 12:09

Vrátí zařízení do továrního stavu, čili takového, v jakém sis ho přinesl z prodejny. Respektive do výchozí podoby ROM.
Přijdeš tím o veškerá data v telefonu, software, kontakty, zprávy a tak. Používá se třeba když máš systém zasviněný softwarem, je nestabilní, zamrzá nebo když už třeba nechce pořádně naběhnout.

Uživatelský avatar
Bobob
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: čtv kvě 14, 2009 9:12
Zařízení: HTC Touch Pro2

HARDRESET TOUCH PRO 2

Příspěvek od Bobob » pát čer 05, 2009 13:36

Dik za podrobnu odpoved.

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

HARDRESET TOUCH PRO 2

Příspěvek od p.a.Ť.o » stř črc 08, 2009 10:25

ještě jedna možnost, pravda, trochu krkolomný způsob, ale také fční:

Postupně zamáčknout a držet Power + obě tlačítka se sluchátky + (nejlépe třetí rukou :-)) zmáčknout Soft reset a chvilku vše držet. Nevylekejte se, vyskočí na chvilku "trikolora", ale pak bude následovat další postup. Sledujte displej (bude následovat Volume Up a ještě jednou Volume Up) a je to hotovo.

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

HARDRESET TOUCH PRO 2

Příspěvek od MINICOOPER » stř črc 08, 2009 19:17

Nevím co tu popisuješ za krkolomný způsob, když jednoduchý návod uveřejněný nahoře funguje bez problému. Pokud projdeš XDA tak je tam tento postup popsaný a funguje naprosto skvěle.

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

HARDRESET TOUCH PRO 2

Příspěvek od p.a.Ť.o » stř črc 08, 2009 20:06

když se budu držet tvého postupu, tak se mě pda zeptá, jestli jej chci vypnout nebo ne, ne jestli chci udělat HR

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

HARDRESET TOUCH PRO 2

Příspěvek od Tomáš Kubec » stř črc 08, 2009 20:17

Čao p.a.Ť.o nepřekoukl jsi "1.Vypnutý telefon". Jak se může zeptat na vypnutí, když je vypnutej?

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

HARDRESET TOUCH PRO 2

Příspěvek od MINICOOPER » čtv črc 09, 2009 8:11

Stačí POZORNĚ přečíst návod a držet se ho :-D

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

HARDRESET TOUCH PRO 2

Příspěvek od p.a.Ť.o » úte črc 14, 2009 14:43

čao :-) sorry, jsem lama(č) - jasné, že překoukl :-D

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

HARDRESET TOUCH PRO 2

Příspěvek od Radek Hübl » stř črc 29, 2009 4:42

MINICOOPER píše:Hardreset na Touch Pro je je následující:
1.Vypnutý telefon
2. zmáčknout tlačítko pro přijmutí hovoru (zelené) + zmáčknout tlačítko pro odmítnutí hovoru (červené)
3. zapnout telefon a tlačítka držet a do naběhnutí otázky, zda chcete resetovat telefon.
4. zmáčknutím volume up ( zesílení hlasitosti ) potvrdíte resetování

Good luck :o)) !!
Jenom upřesním že VolUp se mačká 2x. Jednou při trikolóře a po druhý pro spuštění restartu :-)

stogie
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv dub 29, 2010 20:59
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HARDRESET TOUCH PRO 2

Příspěvek od stogie » pát črc 30, 2010 9:18

Ahoj, potřebuji vrátit svůj HTC Touch Pro 2 do továrního nastavení (originání ROM Windows Mobile 6.1), ale zde popisovaný způsob nefunguje tak jak zde popisujete. Když udělám vše jak je zde popsáno,tak se mi sice vymažou všechna nastavení a data, ale naběhne znovu poslední nainstalovaná ROMka (v mém případě WM 6.5). Poradí někdo?

Uživatelský avatar
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: ned lis 04, 2007 19:31
Zařízení: Google Nexus S
Bydliště: Kousek od KV

HARDRESET TOUCH PRO 2

Příspěvek od jenda.69 » pát črc 30, 2010 9:29

Jednoduše seženeš ROMku, která tam byla po nákupu a nahraješ ji. :-)
HR obnovuje jen "tovární nastavení" pro současnou ROMku. Nevrací tam nějakou jinou, tu musíš vrátit "ručně".

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti