Coreplayer

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D 3. genrace a dalších utilitách...
Uživatelský avatar
Omni
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv bře 20, 2008 22:02

Coreplayer

Příspěvek od Omni » pát črc 31, 2009 8:39

Zdravim

mam na TP2 nainstalovany CorePlayer ktery mi vyhovuje vice nez default WMP. Kdyz mi Coreplayer bezi v pozadi a ja tlacitkem On/Off vypnu obrazovku, tak s emi vypne i prehravani Coreplayeru. Kdyz bezi WMP tak po vypnuti prehrava hudbu i nadale tak jak ma.
Ma nejkdo podobny problem a nebo vi nekdo co s tim?

Diky

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

Coreplayer

Příspěvek od ziminix » pát črc 31, 2009 10:30

Je potřeba vypnout pouze displej. To umí třeba WkTask, ale určitě i další programy. A nebo by se to mohlo dát nastavit v nastavení CP, ale nejsem si tím jistý.

Uživatelský avatar
Omni
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv bře 20, 2008 22:02

Coreplayer

Příspěvek od Omni » sob srp 01, 2009 18:17

Na jinych WM zaricenich to funguje v pohode, jen tady kdyz vypnu obrazovku to vypne i CP :-(
U WMP mne stve ze nemohu zadat vice desek najednou a po vypnuti si nepamatuje co prehraval.

Jake jsou jine alternativy k CP, ktere umi pracovat s TAGy, lze vybrat k prehrani buh vi kolik skladeb a po ypnuti si pamatuje co naposled prehraval a kde skoncil?

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Coreplayer

Příspěvek od tslany » sob srp 01, 2009 19:29

To protože po stisknutí tlačítka Power má WMP opatření aby zařízení nešlo do standby ale jenom vyplo displej, zatímco CP nemá tak ho hodí do standby. TCPMP tuším v nastavení obsahuje funkci který umožňuje podobné chování jak WMP, ale zrovna nemám u sebe Uniho abych se podíval kde přesně

Uživatelský avatar
Omni
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv bře 20, 2008 22:02

Coreplayer

Příspěvek od Omni » sob srp 01, 2009 19:42

Tak na TouchHD, na Variu a i na Ipaq 614 to fungovalo bez problemu.Neni mi jasne proc na TP2 to nefunguje. nepomohla aini instalace CP primo do zarizeni. Zkusil jsem i Nitro ale je to stejne.
Prijde mi to jako by bylo neco s power managementem karty, ale nevim.

Uživatelský avatar
4n's
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 279
Registrován: pát kvě 23, 2008 14:18
Zařízení: SE Xperia X10 mini

Coreplayer

Příspěvek od 4n's » sob srp 01, 2009 19:53

myslim, ze se musi pohrabat nekde v nastaveni Core Playeru, nekde by tam mohlo neco k tomu byt

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Coreplayer

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » ned srp 02, 2009 8:40

V nastavení CorePlayeru najdete leda mozňost, aby PDA samovolně neusínalo při přehrávaní videa nebo hudby. Tslany má pravdu, je to podobne jako když na kompu dáte 'Hybernate' a chcete aby se při tom přehravala hudba. Jde pouze vypnout display, což plně stačí, šetří to spoustu energie, na dispu se nic omylem nezmáčkne a hudba dál hraje.
Ja využívám fce vypnutí displaye v rámci programu AEButton, jinak existuje ale poměrně dost free programů pouze s touto funkcí. Zpaměti si vybavím treba BlackMe, ale koukněte na www.freewarepocketpc.net a projeďte aspoň pár stránek, na něco určite narazíte
Za tyden se vracím domů a hodlam udělat nějaký seznam užitečných programů a utilit, tam hodim mimojiné i víc různých progů na vypínání displaye.

cheetahX
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon srp 03, 2009 10:41
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Coreplayer

Příspěvek od cheetahX » úte srp 04, 2009 7:19

Ja pouzivam TCPMP a tam je na to volba - prehravat na pozadi. Ovsem je nutne zhasnout display, to je neco jineho nez stisknout to tlacitko na TP2 nahore. K tomu mam jednu z mnoha funkci SPB Mobile Shell.
JF

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Coreplayer

Příspěvek od Radek Hübl » úte srp 04, 2009 13:31

SPB Mobile Shell umožnuje vypnutí displeje? Můžete mně nějak navést kde to najdu. Díky

cheetahX
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon srp 03, 2009 10:41
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Coreplayer

Příspěvek od cheetahX » úte srp 04, 2009 13:36

je to "funkce", ktera se Vam prida do systemu a mate moznost ji pustit jako program (ja si ji pridavam na plochu. Ma to takovou modrou ikonku :-) Zelena je reset.
JF

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Coreplayer

Příspěvek od Radek Hübl » úte srp 04, 2009 15:17

aha tak tuto funkci tam bohuzel nemam a to mam verzi 3 :-\

cheetahX
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon srp 03, 2009 10:41
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Coreplayer

Příspěvek od cheetahX » úte srp 04, 2009 15:40

to neni mozne, mam stejnou verzi. Nebo ze by to tam pridaval Pocket Plus? Ja vzdy instaluji trojkombinaci Pocket Plus, Mobile Shell a Diary. Pak mam vse podstatne na jedne plose bez toho, abych musel nekam prepinat, posouvat si obrazovky apod.
JF

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Coreplayer

Příspěvek od Radek Hübl » stř srp 05, 2009 6:47

zkusim nahodit Pocket Plus ;-) a uvidime

Nallim
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: čtv srp 30, 2007 12:57
Zařízení: Nexus 5X

Coreplayer

Příspěvek od Nallim » úte srp 11, 2009 17:50

Odpověď na původní otázku:
CorePlayer -> kliknou na tu malou šipku vlevo nahoře (na řádku, kde je název přehrávaného souboru) -> View (Zobrazení) -> Blank Screen (Vypnout obrazovku).

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Coreplayer

Příspěvek od IkE Blaster » úte srp 11, 2009 18:20

Ne, to není odpověď na otázku "Ma nejkdo podobny problem a nebo vi nekdo co s tim?". Navíc on se ptal, proč se vypne po stisknutí poweru, ne jak vypnout display :wink:

Uživatelský avatar
Omni
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv bře 20, 2008 22:02

Příspěvek od Omni » úte srp 11, 2009 22:04

Zdravim,

presne o to jde, CP mi ezi v pozadi aja si treba ctu pdf ci zpracovavam maily a kdyz pak vypnu obrazovku tlacitkem power tak se vypne i prehravac. krome WMP, ktery bezi normalne dal, vsechny ostatni prehravace jako Nitrogen tak i prehravac v TF se vypnou.

Mam ROM 1.19.401.0 (51489) WWE
original ROM bez lokalizace.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Coreplayer

Příspěvek od IkE Blaster » úte srp 11, 2009 22:18

Dobrá odpovím ti jinak - standardně to nejde a nejsem si jistý, jestli to půjde jednoduše nestandardně. Musel by se na power klávesu přiřadit nějaký skript, který by zjišťoval běžící aplikaci. Když by běžela, tak by vypnul display, když ne, tak přešel do standby.

Tlačítko půjdu změnit přes AEButton (osobně ho nemám moc rád, ale budiž), skript by mělo stačit napsat v mortscriptu, pak by to mělo běžet i docela rychle. Když by se udělal nějaký deamon pro přehrávač , tak by to bylo jednodušší - na začátku by se někam zapsalo, že běží přehrávač a podle toho by se zamezilo klávese vypnout PDA. Po vypnutí přehrávače by se to opět vymazalo.

Uživatelský avatar
Omni
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: čtv bře 20, 2008 22:02

Coreplayer

Příspěvek od Omni » úte srp 11, 2009 22:25

Tak to mi neni jasne proc na Touch HD to funguje se vsemi romkami co jsem zkousel tak i na me stare HP 614.
Pak mi neni jasne proc WMP funguje kdyz zmacknu POWER a ostatni programy ne.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Coreplayer

Příspěvek od IkE Blaster » úte srp 11, 2009 22:33

Aha, já myslel, že to je standardní chování, mě to na nové ROM jede tak, jak požaduješ... divné. V tom případě asi moc neporadím

Tak ještě v nastavení se podívej na 3 záložku odspodu (Advanced v eng) a zkus změnit volbu Capture all buttons (like games). Český název neodhadhnu, ale je to pod možností s AVI v návzu :)

Carabei
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob srp 08, 2009 13:02
Zařízení: iPhone 4, iPad 2

Coreplayer

Příspěvek od Carabei » stř srp 12, 2009 9:53

zkusil jsem coreplayer a pri stisknuti power se vypne display a hudba hraje dal, jestli nebude zalezet taky na verzi coreplayeru, ja pouzivam 1.3.2, coz by mela byt nejnovejsi verze

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host