Navigace pro Rhodium

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D 3. genrace a dalších utilitách...
Odpovědět
Uvalak
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon čer 22, 2009 20:06
Zařízení: HTC Touch Pro2

Navigace pro Rhodium

Příspěvek od Uvalak » ned čer 28, 2009 8:38

Zkuosel jsem jiz mnoho navigaci (mcguide, navigog, ndrive, igo8), ale vzdy mi to vyhodilo najekay error. Takze otazka je jednoducha mate nekdo link + navod na nakou auto navigaci pro Rhodium (overenou)? Diky za odpovedi :wink:

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Navigace pro Rhodium

Příspěvek od IkE Blaster » ned čer 28, 2009 9:53

No, nechci rýpat, ale téměř každá legální navigace, která má updaty, by ti měla úplně v pohodě jet :wink: Ale kdyžtak jistota je Sygic McGuider (nebo Sygic Drive, se v tom jejich značení nevyznám)

Uživatelský avatar
Chrono Leggionaire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 176
Registrován: pát srp 25, 2006 11:53
Zařízení: Apple iPhone XS Max
Bydliště: Slovácko
Kontaktovat uživatele:

Navigace pro Rhodium

Příspěvek od Chrono Leggionaire » ned čer 28, 2009 10:23

Odzkoušenou mám AutoMapu, TomTom, iGO8 a Garmin. Všechny fungovaly korektně

Uvalak
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon čer 22, 2009 20:06
Zařízení: HTC Touch Pro2

Navigace pro Rhodium

Příspěvek od Uvalak » ned čer 28, 2009 17:05

kdo mluvi o legalni, staci, ze mam legalni telefon :-D, koukam, ze radsi napisu na all mobile warez forum ;-)

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Navigace pro Rhodium

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » ned čer 28, 2009 17:19

Přesně tak, pro warez si choď na příslušná fóra. Pokud by sis přečetl pravidla SmartManie, která jsi musel potvrdit při registraci, tak bys vedel, že tu warez nevedem.

Uvalak
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon čer 22, 2009 20:06
Zařízení: HTC Touch Pro2

Navigace pro Rhodium

Příspěvek od Uvalak » pon čer 29, 2009 8:21

ok, sry. pls lock

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host