Nenabehne system WM

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
lukys.007
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte dub 02, 2013 9:47
Zařízení: HTC touch pro 2 Sprint

Nenabehne system WM

Příspěvek od lukys.007 » úte dub 02, 2013 13:06

omlouvám se ža zakládám nové tema. ale chtěl jsem nahrát češtinu do sveho HTC touch pro 2 sprint, musel sem aktualizovat rom. při aktualizaci, tam jak je průběh aktualizace než naskočilo jakékoliv procento to vypsalo error 226: flash write,telefon zustal vyset v bootloadru, jde udělat jen hard reset, pomoci trojhmatu, ale vždycky to naskočí jen do bootloadru. prosím poraďte. sem začátečník tak kdyby to šlo polopatě

v bootloadru je napsané:
RHOD400 32M SS-BC
SPL-1.00.Oinex
microp(led)0x0A
microp(KEY) 0x04
turbo hw/turbo SW
tp mfg data

všem děkuji za odpovědi


edit: tak už se mi povedlo nainstalovat rom ze serveru htcpedia.com , oficialní rom (Rhodium_HTC_EastEurope_2.07.401.1 Windows Mobile 6.5) mi stále nainstalovat nejde pořád to háže error. jenže po nainstalování neoficialní romky se telefon restartuje a zobrazí se jen logo TOuch pro 2, a telefon zamrzne. nevite co stím, jestli ještě něco doinstalovat, nebo jesli dělám něci špatně. zkoušel jsem provest hard reset, funguje ale nic se nezmění. do bootloadru se také dostanu.

poraďte prosím

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2100
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

nezapne se win.

Příspěvek od koumes » úte dub 02, 2013 20:13

Takze mas toto asi ze? http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=1 ... _rhodium_w" onclick="window.open(this.href);return false;
Jsou tam 3 downloady a ten prvni je rom WM 6.5.EN atd. A jestli to nevis,tak mas cihlu.

Cellular_Phone
Cellular_Networks: CDMA800 (BC0), CDMA1900 (BC14)
Cellular-Data;Links: cdmaOne, CDMA2000 1xRTT, CDMA2000 1xEV-DO Rel. 0, CDMA2000 1xEV-DO Rev A

Vice o rom http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=517" onclick="window.open(this.href);return false;

lukys.007
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte dub 02, 2013 9:47
Zařízení: HTC touch pro 2 Sprint

Nenabehne system WM

Příspěvek od lukys.007 » pon dub 08, 2013 7:04

tak romku už sem nainstaloval a vše šlape. diky za radu. jen by mě zajímalo co to znamená že mám cihlu

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti