tlacitko zapnout/vypnout

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
Do-bby
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte úno 19, 2013 18:44
Zařízení: HTC Touch Pro 2

tlacitko zapnout/vypnout

Příspěvek od Do-bby » úte úno 19, 2013 18:51

zdravim

v poslednich par tydnech se mi zacalo projevovat, ze tlacitko na zapnuti/vypnuti telefonu obcas nefungovalo... treba par hodin a pak zase nekolik dni fungovalo (stalo se mi to asi 3x).

Dnes mi to ale nefunguje od rana.

tlacitko zapnout/vypnout nefunguje... abych rozsvitil display, musim vytahnout stylus a strcit zpet. jako na potvoru mi dosla i baterka, tak jsem se bal, jestli mobil vubec zapnu. kdyz jsem vlozil druhou baterku, mobil se zapnul sam jen co se baterie dotkla kontaktu (takze to vypada, jako by tlacitko bylo nonstop zapnute)

Nesetkal se nekdo z Vas s timto???

predem moc dekuji za jakykoli namet :-)

Ranger
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pát úno 04, 2011 13:28
Zařízení: HTC Diamond 2

tlacitko zapnout/vypnout

Příspěvek od Ranger » stř úno 20, 2013 17:11

Já myslím že by mohlo stačit rozebrat a vyčistit. ;-)

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

tlacitko zapnout/vypnout

Příspěvek od htcjirka » stř úno 20, 2013 20:58

Bohuzel ve vetsine pripadu je mrtve power tlacitko,casta vada zejmena u HTC..

Do-bby
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte úno 19, 2013 18:44
Zařízení: HTC Touch Pro 2

tlacitko zapnout/vypnout

Příspěvek od Do-bby » čtv úno 21, 2013 9:25

no to jsem koukal jak to rozebrat, ale jsou tam je dva krizove sroubky uplne dole kam se asi ani nedostanu :-(


no jestlize je tlacitko vcudu... nebylo by mozne predelat nastaveni a pouzit misto neho nejake jine?? treba spodni leve tlacitko vubec nepouzivam, tak ho neja v systemu nastavit jako zap/vyp ??

s tim jak to mam ted mi baterka v mobilu vystaci vzdy tak max na den jak je mobil stale rozsviceny (rozsvitit = vyndat a zandat stylus, pak pockat az se display sam vypne....)

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů